זהו

nobodys girl

New member
זהו

נפרדנו וזה נגמר והפעם באמת ואפילו שזה היה ביוזמתי זה היה קשה... אז זה חיים שלי ---> והיינו ביחד חמישה חודשים ונגמר לנו פשוט

ט2רייJי

New member
איתך בעצב...מקווה שתתגברי עליו ../images/Emo7.gif

אל תתדאגי את תמצאי מישהו הרבה יותר טוב ממנו ואיך אומרים : " אהבה היא כמו צל כמה שתרדוף אחריה היא תברח אבל כשתברח ממנה היא תרדוף אותך "

nobodys girl

New member
את חיים??

בלי סוף אבל.. לא יודעת יש בי כמעט אדישות למצב כי ככה יהיה הרבה יותר קל לא לנשק ולא לחבק אותו... כאילו.. זאת היתה בחירה שלי כי הקשר דעך וכבה אבל עדיין זה עושה אותי עצובה

חיפiשית

New member
חחחחח טוב...

מצטערת שניפרדתם
לא נורא...תמצאי לך מישהו חדש...
(או שכבר מצאת............)

ליליוש

New member
למה את צוחקת עליה .....

זה באמת מצער לשמוע שנפרדתם אבל אם כל כך עצוב לך זה סימן שאת אוהבת אותו עדין ואולי רק רצית ממנו שקט של כמה ימים תחשבי על זה כמה ימים ואולי שוב תחזור להיות ביחד... ואם לא אז תשכחי ממנו ותמשיכי בחיים שלך

I am a freak

New member
אני שמח בשבילך (הצד הטוב של הסיפור)

אני שמח בשבילך כי עכשיו את פנויה לדברים אחרים, להכיר אנשים חדשים והכי הכי אני שמח כי עשית מה שרצית ובגלל שעוד מעט את תיהי מאושרת! זה לא יקח הרבה זמן עד שתמצאי אדם מקסים אחר כי אני בטוח שלא תהיה לך בעיה. בכל מקרה, לכל בעיה או רצון לשפוך את הלב.... אני באייסייקיו מספר- 157125817 יום טוב ושבת שלום,

נשמה כנסי שניה...

לא נורא כפרונה!!! אנ'לא מכירה אותך וכל זה אבל אני יכולה להגיד לך ש.... שזה לא נורא נשמה.. לכל אחד זה קורה.. ואם את באמת כל כך אוהבת אותו אז למה נתת לקשר הזה להיגמר?!?! אבל נשמה תביני... אני יודעת שזה קשה ומאוד כואב!!! אבל אין מה לעשות תמיד בחיים ובאהבה יש אכזבות!!! אין פשוט איןאהבה בלי אכזבה
אבל מיתגברים על זה נשמה!!! זה קורה לכולנו! אז אני מקווה שתימצאי לך אהבה חדשה ולא כואבת!!| שיהיה לך בהצלחה כפרונה יום טוב מאמי
...

GirlFriend

New member
אדווה ../images/Emo24.gif

לא נורא
זה דרכו של עולם, אין לי הרבה מה לומר או לנחם, אבל תשארי חזקה, גם זה יעבור
אם זה מהחלטה שלכם, כנראה שהייתה לזה סיבה... אז אל תתבאסי, יש עוד הרבה
ים בים (אני רואה יותר מידי טלויזיה
)

למעלה