זהו.

EshedI

New member
זהו.

כדאי לי מאוד להיות צלול הלילה או לפחות לזכור חלום אחד מצויין או שאני דופק את הראש בקיר! מהיום השיטה שלי היא PILD ! Punishment Induced Lucid Dream וד"א, זאת שיטה אמיתית, היא מסתמכת על הרעיון של חיזוק חיובי ועונש

LucidGuess

New member
אני לא ממליץ לך על השיטה הזאת....

זאת שיטת המקל והגזר!
עדיף לוותר עליה.... קראתי שמישהו כתב שהוא משתמש בה ובכל בוקר כשאין לו חלום צלול הוא מכה את עצמו עם סרגל על קצות אצבעות הידיים...
אני ממש לא ממליץ לך על השיטה הזאת ובטח לא לידפוק את הראש בקיר... ( הקיר עוד עלול להישבר, ואז צריך להזמין בנאים שיבנו אותו מחדש, ואחר כך לסייד אותו, וזה עולה כסף... חבל ).
Lucid

fcfighter

New member
אני נאלץ להסכים

זה נשמע לי דפוק, למה להעניש את עצמך כדי לחזק את כוח הרצון שלך אם הוא מספיק חזק גם ככה!

EshedI

New member
את האמת...

זה באמת עבד... אני זוכר את החלום מצויין (מה ששכבר לא קרה לי במשך שבוע ומשהו) וממש היתה לי הזדמנות להפוך לצלול, אבל לא הבנתי אותה. למי שמעוניין, התעסקתי עם מכונת פחיות והיא קצת השתגעה ושכחתי שככה זה בחלום...

galgal15

New member
מוזר..

אולי זה יעבוד, אבל זה לא יהיה רציני...אתה לא יכול לגרום לעצמך לסבול...זה קשה, אתה לדעתי לא תצליח להכות את עצמך בראש עד שבאמת באמת יכאב לך ותרצה לזכור חלומות כדי שזה לא יקרה לך שוב..

LucidGuess

New member
לא עדיף לנסות את שיטת התגמולים?

במקום להעניש את עצמך ( = שיטת המקל ) עדיף לנסות את "שיטת הגזר", שים ליד מיטתך סלסילה ובה כל מיני ממתקים ודברים טובים שאתה מאד אוהב לאכול, משהו שממש יגרה אותך, אם לא היה לך חלום צלול תגיד לעצמך "לא היה לי חלום צלול! ובתור עונש אני לא אקח שום דבר!" , לעומת זאת אם כן היה לך חלום צלול, תרשה לעצמך להתפנק על איזה אגוזי טעים או מרציפן שאתה מאד אוהב!
גזרים רבותי גזרים
Lucid

EshedI

New member
תשובות

לגלגל: תתפלא מה אני יכול לעשות לעצמי
ללוסיד: אני חושב שהשיטה הזו עדיפה למי שכבר מחצלל טוב, ככה הוא יכול להבטיח לעצמו שהוא יחצלל יותר.

דונלד

New member
lucid :very good !!!

לוסיד אני גאה בך !!! תמיד ידעתי שמאחורי הציניות והעוקצנות מסתתר בחור רגיש ונבון. תגובתך ודבקותך בשיטת הגזר מוכיחה זאת. תזהר, בסוף עוד תהיה בן אדם נורמלי לגמרי... דרך אגב מכירים את שיטת המקל והגזר ? אז תדעו שבארץ זה עובד קצת אחרת ! קודם דוחפים לכם את המקל בתחת עד הסוף ואז אם נשאר מקום-מכניסים גם את הגזר...

למעלה