כדאי לי מאוד להיות צלול הלילה או לפחות לזכור חלום אחד מצויין או שאני דופק את הראש בקיר! מהיום השיטה שלי היא PILD ! Punishment Induced Lucid Dream וד"א, זאת שיטה אמיתית, היא מסתמכת על הרעיון של חיזוק חיובי ועונש
עדיף לוותר עליה.... קראתי שמישהו כתב שהוא משתמש בה ובכל בוקר כשאין לו חלום צלול הוא מכה את עצמו עם סרגל על קצות אצבעות הידיים...
אני ממש לא ממליץ לך על השיטה הזאת ובטח לא לידפוק את הראש בקיר... ( הקיר עוד עלול להישבר, ואז צריך להזמין בנאים שיבנו אותו מחדש, ואחר כך לסייד אותו, וזה עולה כסף... חבל ).
זה באמת עבד... אני זוכר את החלום מצויין (מה ששכבר לא קרה לי במשך שבוע ומשהו) וממש היתה לי הזדמנות להפוך לצלול, אבל לא הבנתי אותה. למי שמעוניין, התעסקתי עם מכונת פחיות והיא קצת השתגעה ושכחתי שככה זה בחלום...
אולי זה יעבוד, אבל זה לא יהיה רציני...אתה לא יכול לגרום לעצמך לסבול...זה קשה, אתה לדעתי לא תצליח להכות את עצמך בראש עד שבאמת באמת יכאב לך ותרצה לזכור חלומות כדי שזה לא יקרה לך שוב..
במקום להעניש את עצמך ( = שיטת המקל ) עדיף לנסות את "שיטת הגזר", שים ליד מיטתך סלסילה ובה כל מיני ממתקים ודברים טובים שאתה מאד אוהב לאכול, משהו שממש יגרה אותך, אם לא היה לך חלום צלול תגיד לעצמך "לא היה לי חלום צלול! ובתור עונש אני לא אקח שום דבר!" , לעומת זאת אם כן היה לך חלום צלול, תרשה לעצמך להתפנק על איזה אגוזי טעים או מרציפן שאתה מאד אוהב!
לוסיד אני גאה בך !!! תמיד ידעתי שמאחורי הציניות והעוקצנות מסתתר בחור רגיש ונבון. תגובתך ודבקותך בשיטת הגזר מוכיחה זאת. תזהר, בסוף עוד תהיה בן אדם נורמלי לגמרי... דרך אגב מכירים את שיטת המקל והגזר ? אז תדעו שבארץ זה עובד קצת אחרת ! קודם דוחפים לכם את המקל בתחת עד הסוף ואז אם נשאר מקום-מכניסים גם את הגזר...