זהו...

סתם הרגשה מחוברנת

שאני לא ממשיכה ללמוד כי אני מטומטמת כי נכשלתי בכמה מקצועות אבל אתמול קיבלתי מכתב מהמכללה, את התשלום של המקדמה. זה אומר שעליתי? זה לא יכול להיות... [כי אני צריכה לעשות מועד ב' בתכנון ועיצוב אבל לא קיבלתי את הטופס שצריך למלא או משהו לא משנה......] ??

ViolSastrad

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אל תעזבי אותנו אל תלכי אנחנו נבכהההה

לא ככה מנסחים הודעת עזיבת פורום.

ישנם כללים לדבר: ראשית, עלייך לכנס מסיבת עיתונאים בבית סוקולוב, עם עדיפות לתקשורת זרה. מאוד מומלץ לך לוודא שישנם נציגים מ-CNN. ידם בכל ויד כל בם, השרמוטות האלה.... עלייך ללבשו בגד צנוע, שלא יגיד יתר על המידה את הצלחתך. את צריכה להגיד במסיבת העיתונאים שאת עוזבת, רוצה לחזור לחיק המשפחה, הידידים והחיות הבית, להראות שכל אלה חסרו לך עד מאוד. את צריכה להעביר את המסר, שלמרות המליונים שהרווחת עד עכשיו, עדיין נשארת אותה עלמה פשוטה, המשחקת בדשא תופסת ומחבואים. אחר כך, מאוד מומלץ להזיל דמעה אחת או שתיים, לא יותר! אחרת תראי כבכיינית, ואף אחד לא יירצה לחתום איתך על עיסקת מקדמה לכתיבת ספר זכרונות בגוף ראשון, שיועבד לסרט הוליוודי מצליח בכיכוכבם של פלנופה קרוז ודאסטין הופמן. או משה איבגי ואניה בוקשטיין. או מכרם ח'ורי ומריים טוקאן... מה אני יודע, אני בכלל לא מפיק... עלייך לדבר במסיבת העיתונאים על הפורום בלשון הווה, כמו למשל "הפורום הוא המקום החשוב ביותר...", או למשל "החברים הטובים ביותר נמצאים בפורום...", ועוד ועוד ועוד. והכי חשוב, לסיים את מסיבת העיתונאים עם משפט מפתח שישאר חקוק לעד בזכרונות כולנו. משהו כמו "יש קולה במקרר, הציפורים עדיין מצייצות, והרכבת לדימונה, תמיד תגיע בחצות". איחלתי לסטודנטית בהצלחה. דאנטה

רוצה לספר לנו למה?

איזה תפקיד היה לך פה? ליררררררררררר, לא יפה שיש פה תפקידים, ואני לא ידעתי

לאן את חושבת שאת הולכת?../images/Emo46.gif

חוצפנית! אחרי כל הזמן והמאמצים שהשקענו בך? ככה את קמה והולכת? נוטשת אותנו? בדד בדד.. בושי והכלמי לך! טפו. טפו עליך..

למעלה