זהו מחר נוסעים...

י ע ל 2

New member
זהו מחר נוסעים...

מחר אני נוסעת לצפונבורי.. ויחד איתי כל מי שפה מהנהגת צפון (לא רבים..) ואנחנו נפגשים במבנה שלנו בשלוש וחצי בבוקר (בכלל לא הסחפות אה?..) כי יש לשבט שלי מחלה שאנחנו תמיד צריכים להיות ראשונים.. והשנה זה ביער עופר וזה כאילו רחוק.. (למרות שזה נהייה רחוק לכל השבטים..) זהו אני מותשת מכל ההכנות שהיו לי כי אני אחראית על צוות מחנה.. למרות שרוב הזמן הייתי עסוקה במחסן.. וזהו מהיום אני לא אחראית מחסן יותר (אני מאושרת כמו לא ידועת מה..) אני חוזרת עוד 9 ימים אני אביא חוויות ואולי גם תמונות... ביי לכולם..

תהני../images/Emo70.gif

יער עופר, אחלה מקום המחנה של דר"D היה שם. אומנם הוא קטן לאללה יחסית למה שהיה בשנים קודמות אלב אחרי ששנה שעברה זה היה בפארק אפיק, וכל המבנים היו בשורה אז אין המ להשוות... המון צל, ויש רוח... נסיעה טובה (וראסמי דפקו אתכם עם השעה הזו...)

תהני!!!יער עופר ז באמת אחלה מקום

אבל קקטטןן!!... אבל מה שטוב הכל ממללהה עצים כיאלו יש צל בכלל מקום חוץ מבשבילים.. ועוד בעסה שהשטחים של השבטים הולכים בירידה.. קיצר תהני לך!

אשמדי

New member
מה רחוק מה?

שאני הייתי חניך הכיתותות ה' עד ז', והמחנה של הנהגת דרום היה ביער עופר, זה היה רחוק, ליסע מבאר שבע ועד ליער עופר...כמה זמן זה כבר לוקח לכם? שעה?

למעלה