זהו. כבר לא עומד יותר

זהו. כבר לא עומד יותר

ה- Mio 558 שלי שירת אותי נאמנה עד כה. למעשה, הוא עדיין עובד מצויין ויודע לעשות כל מה שתמיד ידע, אבל... זה כבר לא עומד יותר בדרישות שלי. אני רוצה מכשיר טוב. איכותי, מבית טוב עם אחריות ושירות דלוקס. רוצה מכשיר שיודע להיות PDA וגם GPS וגם טלפון סלולארי דור 3. רוצה שהמכשיר ידע להתממשק להכל. רוצה Wifi ורוצה BT חזק עם פרופיל מתאים לדיבורית וגם למוסיקה סטריאופונית, ורוצה IR וכמובן GPRS כמו שצריך. רוצה שיהיה לו חיבור USB שיודע לדבר עם Disk-On-Key, ורוצה מצלמה עם שיחות וידאו. רוצה שהמסך יהיה בהיר גם ביום ושהרמקול יהיה חזק ורוצה מקלדת שאפשר להקליד עליה מסומנת עם אותיות בעברית. אם כבר לקנות מכשיר חדש, אז ללכת עד ה- Top Of The Line. תנו לי בבקשה את השם של המכשיר שיודע לעשות את כל זה. שלחו אותי בבקשה אל המקום שיהיה לו אבא טוב. שידע לתמוך בו גם אחרי שיעבור לגור אצלי. ואם צריך לחכות למשהו שיוצא בקרוב, אז אחכה. אני רוצה את -ה-מכשיר שיהיה לי לעזר לפחות כמו שה-558 הותיק שלי היה ב-3 שנים האחרונות.

BravoMan

Active member
חלומות חלומות...

אתה לא היחיד שחולם על מכשיר כזה, אבל לצערינו זה עדיין חלום בלבד. יש כמה מכשירים שמתקרבים לזה וכולם טובים, אבל השירות בישראל ----- טוב לא נכנס לזה. HTC ARTEMIS - יש לו כל מה שביקשתה חוץ ממקלדת חומרה. HP IPAQ 6915 - יש לו הכל, אבל הוא לא דור 3 והמסך מרובע. TYTN - מקלדת, קישוריות וגם יוצא עוד מעת ברשת סלקום תחת השם JASJAM אז יהיה גם עברית על המקשים וגם עם מי לדבר בתמיכה (לפחות בתאוריה, לא מכיר את שרות הלקוחות של סלקום). בעיה קטנה - אין לו GPS (כמובן שתמיד ניתן לחבר בBT) בכל אופן תרם שמעתי על מכשיר גם עתידי עם התכונות שציינתה. תסתכל בWWW.PDADB.NET לגבי מכשירים שיוצאים עוד מעת. אישית הייתי ממליץ לך לוותר על המקלדת וללכת על הARTEMIS או לחילופין להסתפק בGPS BT וולכת על הTYTN.

AYELET1

New member
../images/Emo122.gifאויש הARTEMIS

ממה שזכור לי הוא עם מעבד 200 צגה הרץ... ה-HTC נראים מאג-ניב. בפועל הם איטיים. עמית- אני בספק אם יש בחורה גם יפה, גם אופה, צעירה עם 30 שנות נסיון, רגישה, תקיפה, גבוהה נמטוכה אך גם שמנה ועם זאת רזה. זה בערך מגביל לכל מה שביקשת...

BravoMan

Active member
מה יש לאנשים נגד 200MHZ?

גם לא זולל חשמל, וגם עושה את העבודה. אפילו לSKYPE גרסא שעובדת איתו. לא להכנס להיסטוריה עתיקה, אל פעם מתכנתי משחקים כמו DOOM וWOLFENSTINE (למי שזוכר) היו עומדים על הראש כדי להמציא כל מיני טריקים בשביל שהתוכנה תנצל יותר טוב את המשעבים הקיימים במקום לסמוך על מעבד מהיר. אם רק היו מייסמים גישה כזו גם בימינו במיוחד כלפי פוקט, היינו רואים יותר תוכנות עם ביצועים מדהימים במקום לחכות למעבד 1GB שבשבילו נצתרך לסחוב איתנו גנראטור. בכל אופן רק כדי לתרץ את שכרגע כתבתי, נזכרתי בעוד שני מכשירים: הGLOFISH M 700 שיוצה בקרוב וכל מה שחסר לו זה דור 3 וה X500 שכבר יצא (לפחות בחו"ל) אבל בלי מקלדת ושוב, לא דור 3

N i r T

New member
ARTEMIS

דווקא אחלה מכשיר. ה- AKU3.5 עושה את העבודה גם ב- 200MHZ והמכשיר זריז ומגניב ביותר. מצד שני הוא לא דור 3 ואין לו מצלמה לשיחות וידאו. ה- P3600 דווקא מסתמן כקלף המנצח - בלי מקלדת אבל עם כל השאר (וכנראה גם GPS שיאופשר בקרוב ע"י שדרוג ROM) ושלא יהיה ספק - HTC מייצרים את ה- DELL וה- HP שכולם אוהבים להלל (לקלל?).

o r u s h

New member
TYTN

ה HTC TYTN מכשיר מעולה! יש לי אחד כזה כחודש, ואני ממש ממש מרוצה. החסרונות כלפי מה שביקשת: אין GPS מובנה שכמובן ניתן להוסיף BT (לא ניסתי בדגם הזה אבל בQTEK זה עבד מעולה ואם כך לדעתי אין סיבה שלא יעבוד טוב על המכשיר הזה) אין אפשרות חיבור של DISK ON KEY ככל הידוע לי. מעבר לזה המכשיר עובד מעולה, יחסית מהיר (לא מאוד אבל בסדר לדעתי) בטריה מחזיקה יום עבודה. דור 3 כולל WIFI וכו'. המקלדת חומרה פשוט נוחה ומדהימה (לא ניסיתי אותה עם עברית אבל לדעתי לא אמורה להיות בעיה). מסך ברור גם ביום. בקיצור אחד המכשירים היותר טובים לדעתי שעונים על רוב דרישות המשתמשים הכבדים. תרצה פרטים נוספים תוכל ליצור איתי קשר במסרים.

נו חבר'ה... תחליטו !

רוצה לרכוש כבר מכשיר. יש לכם אפשרות אמיתית להשפיע על ההחלטה. אני מקשיב לכם. אז מה לקנות? אין יפה וגם אופה - הבנתי מאיילת. התאכזבתי, אבל הבנתי. אז מה הכי קרוב למה שאני רוצה? אני רוצה מכשיר אצלי בסוף השבוע הזה...

הגלישה במכשיר הספציפי הזה - אחלה !

ניסיתי איתו גלישה דרך GPRS, BT ו- WIFI. כולם עובדים פשוט מושלם.

o r u s h

New member
Disk-On-Key

במחשבה שניה (אחרי שהוספתי את התגובה הקודמת שלי על ה TYTN) ניתן לקנות Disk-On-Key שהוא למעשה קורא כרטיסי זכרון SD ואין לי כלל זכרון של עצמו (עולה כמה יורו בודדים באירופה, לא יודע אם יש בארץ) ואז תוכל תמיד למעשה להשתמש במידע של הDisk-On-Key כביכול (שהוא SD) בכל מכשיר שקורא SD לסוגיו כולל ב TYTN שקורא מיקרו SD. מקווה שהובנתי.

זהו. עשיתי זאת !

אצלי ברכב יש עכשיו TyTN חדש בטעינה. לקחתי אותו, אוזנייה מצויינת (עם Multipoint - יופי של פטנט), לקחתי גם כרטיס Trans של 1GB, מטען לרכב וכמובן - איך לא; מגן מסך. את זה אפילו קיבלתי מתנה. את כל הרכישה הזו ביצעתי ב- GoMobile (ידעתם שיש 2 בארץ? אחד של אליו ואחד של שי, והשניים לא מכירים זה-את-זה). יש שם את שי-ה"בלבית", נאור המוכשר וגיל הנחמדה והחיננית. צוות נחמד והגון. קיבלתי ציוד טוב, טיפול לבבי ומחיר הוגן. תודה רבה לכל המשיבים. התשובות שלכם מיקדו אותי על שני המכשירים המובילים ביחס לדרישות שהעליתי. משם כבר היה קל להשוות את האחד מול השני ולבוא לידי החלטה. זהו. עכשיו רק נשאר להנות מהמכשיר. מישהו רוצה 558 משומש במצב טוב עם ימבה תוספות (יש לי סוללה נוספת, מטען נוסף, עברית חוקית של אירון, כרטיס 128MB ועוד כמה דברים "טעימים")?

ayehuda

New member
יש סיכוי לחלום שלך

יש אולי תשובה בשבילך O2 : XDA Flame , האם יש כבר את המשולב האולטימטיבי ?? http://www.pocketpcfreak.com/archive/00005917.htm

o r u s h

New member
O2 : XDA Flame ו TYTN

לדעתי מדובר במכשירים די דומים! לכל אחד מהם מעלות וחסרונות משלו: ב TYTN יש מקלדת שבשני אין. סורק כרטיסי ביקור, לדעתי מדובר על תוכנה, משום שהמצלמה היא אותה מצלמה, ואם כך תוכל לשדרג (לדעתי) את הROM או להשיג את התוכנה. מה שנשאר זה היציאת TV , דבר שימושי? ורדיו FM. מעבר לזה לא מצאתי תכונות חדשות נוספות, תקן אותי אם אני טועה

BravoMan

Active member
פיספסתה משהו קטן:

הFLAME יהיה VGA. לא בטוח עד כמה זה עוזר במסך בגודל כזה אבל עדיין יש אנשים שיחשיבו את זה כיתרון. בכל אופן לעמית: מזל טוב - תתחדש על המכשיר!

תודה !

VGA לא מעניין אותי. כמו שכתבת, יש גבול הגיוני לרזולוציה במסך כה קטן. נראה לי שה- TyTN מספק בהחלט את הצרכים שלי. GPS ממילא יש לי בפלאפון, כך שזה לא קריטי. כל שאר הנתונים היו חשובים לי וקיבלו מענה. אוף... כמה התקנות....

למעלה