ואתה קורא לי זקנה??
G Guid New member 16/8/09 #21 כן, אה? /tapuzforum/images/emo6.gif ההאנטר הנצחי כבר לא האנטר anymore... /tapuzforum/images/emo3.gif לגבי מגאטיה פיקיו, אני אחכה עד שיהיה לי הגשם חיצים, הוא נצרך שם... ואני כבר מחכה לפאץ`! סיקרנת אותי!! XD
כן, אה? /tapuzforum/images/emo6.gif ההאנטר הנצחי כבר לא האנטר anymore... /tapuzforum/images/emo3.gif לגבי מגאטיה פיקיו, אני אחכה עד שיהיה לי הגשם חיצים, הוא נצרך שם... ואני כבר מחכה לפאץ`! סיקרנת אותי!! XD
D Don Nirtin New member 16/8/09 #38 מגאטיה פיקיו זה כבר מרמה 71...../images/Emo87.gif אתה תיהנה שם מאוד הפתעות מחכות בפאץ' הבא...
S spongbob New member 16/8/09 #34 ../images/Emo110.gifיאו עידן!!! מזל טוב ../images/Emo6.gif סוף סוף! אחריי כל העבודה הקשה עכשיו תהנה קצת, ואז תתענה הרבה במירוץ לעבודה רביעית אגב, איך שקראתי את הכותרת אני כזה "שיט, הנה עוד אחד שיחפור שהוא פורש כי קשה לו" XD
../images/Emo110.gifיאו עידן!!! מזל טוב ../images/Emo6.gif סוף סוף! אחריי כל העבודה הקשה עכשיו תהנה קצת, ואז תתענה הרבה במירוץ לעבודה רביעית אגב, איך שקראתי את הכותרת אני כזה "שיט, הנה עוד אחד שיחפור שהוא פורש כי קשה לו" XD
X xFade New member 16/8/09 #47 ../images/Emo79.gif WOO מזלטוב ../images/Emo13.gif נכון שהסקילים החדשים מאוד כיפיים? יצא לי לשחק בBM של ידיד שלי יאאלה,עבודה רביעית מחכה
../images/Emo79.gif WOO מזלטוב ../images/Emo13.gif נכון שהסקילים החדשים מאוד כיפיים? יצא לי לשחק בBM של ידיד שלי יאאלה,עבודה רביעית מחכה
G Guid New member 16/8/09 #49 הסקילים אדירים! ואני עוד יכול להשתמש רק באחד מהם... /tapuzforum/images/emo6.gif אאחחח... בואומאסטר... /tapuzforum/images/emo99.gif
הסקילים אדירים! ואני עוד יכול להשתמש רק באחד מהם... /tapuzforum/images/emo6.gif אאחחח... בואומאסטר... /tapuzforum/images/emo99.gif