צצצ ,הכל בסדר??? אני האדם לשאול?
ז'אנר הזוי? תשובה לאילן נאוון עונה: יש לי חדר משלי ובו אני חי.(ארקדי דוכין), ובכדי לעגן ז'אנר זה לסיפור סיפורים, אתה חייב להיות אחד משניים, האחד מספר סיפורים מיומן, השני הזוי עד שתראה את ההזיה כמציאות האמיתית. והמציאות האמיתית כפי שהמוארים ראו אותה, והמסופרת ע"י מספרי הסיפורים האמיתיים היא שווה ורק לבוש שלה, אריזת שיווק לספר שונה מספר לאנשי מדיטציה: לפני אלפי שנים צו'אנג טסה אמר, בלילה חלמתי שאני פרפר , כשהתעוררתי אינני יודע אם אני פרפר שחולם שהוא צ'ואנג טסה או... מספר לחובבי מדע בדיוני: כיום אנחנו יודעים כי אנחנו מצבורי אנרגיה המשועבדים למחשבים, ובלילה באפקט הפרפר, מוחנו מפורמט לניקוי מווירוסים (המטריקס) מספר באריזה שונה , כי הבנה של השומע מעוגנת למציאות מגבילה של השומע, לא שלי כמספר. זה הבנת? הגבירה מה אני יודע ?? אולי השטזי גייס אותה ?? ולכן שיחרר ??? לא לסמוך על השטזי ! כבר אמרתי !! מה מסובך להבין !!! אבל נאוון כבר לא כאן ?!?!?!?!?!?!!!! רק גלזר כאן ! אז גלזר אומר לך !! ופשוט של גלזר !!! יופי של דימוי "דירת מסתור בראש העין," יותר טוב מחדר שבלב, הרבה יותר טוב מתא שבמח, הרבה הרבה הרבה יותר טוב מיש לי חדר משלי של נאוון, שכבר לא כאן. כבר ממזמן לא שמעתי דמוי כל כך פשוט, ויפה, לזכור ולהשתמש. כל הכבוד אילן . ז'אנר הזוי - הסבר. סיפור הזוי?, אין דבר כזה , יש רק סיפור שלא מסופר טוב ואז הוא נופל לאנשים למסגרת של הזיה. פשוט לספר ממציאות מעוגנת נכון כשכל פרט יתאים, ואסור לספר מקריצה, לספר ברצינות, ובטון מינורי, כתיאור רגיל , טריוואלי, בברכה משה גלזר