זהו זה

bat7dp

New member
זהו זה

נמאס אין כוח יותר לשבת וללמוד! ואני סה"כ בשבוע הראשון וחצי של הלמידה! מה יהיה? אולי אני לא בנויה ללמידה לשני מועדים באותה השנה.. אני מרגישה שמיצתי את הכוחות על פברואר.. למי יש כוח ליולי? אוווווווווף ואני בטוחה שאני אדפק ואקבל זימון לשישי ביולי ולא לחמישי.. ובטח אני אהיה על כסא סטודנט.. אמנם כולם אומרים, מה זה משנה? את לא באמת תרגישי.. ברגע שתתחילי תמבחן לא תזכרי על מה ישבת- אז אני רוצה להקדים את המאוחר, להשים את העגלה לפני הסוסים או וואט אבר, ולהגיד-לא נכון!!!!!!! בפעמיים הקודמות שניגשתי שמחתי מאוד והוקל לי לדעת שאני עם כסא ושולחן.. ואל תמכרו לי אחרת, כי אני יודעת! וחוצמזה, המזל לא יכול להאיר לי שלוש פעמים ברציפות.. לכן די ודאי שאני אקבל כסא סטודנט הפעם.. ועוד בפעם השניה חשתי ברע ביום הבחינה.. אני די בטוחה שזה גרע לי כ20 נק' מהמיון.. מי יבטיח לי שאני אחוש בטוב הפעם?? אולי כל המאמצים ירדו לטימיון בגלל בוקר רע??? אוווף, הייאוש! מצטערת על המלודרמטיות.. הייתי חייבת לפרוק.... שבת-שלום ומבורך! :)

1234191

New member
בעיה מוכרת ולגיטימית

גם חבר שלי החליט שיותר הוא לא מגיע לבית הספר לפני כמה חודשים בגלל שכמעט 12 שנה הוא חוצה את הכביש בדרך לביצפר ולא נדרס, ומה הסיכוי שהמזל יאיר לו פנים גם בפעם ה-89619769213 אחרי שבכל יתר הפעמים הוא האיר??? עכשיו קחי חידה פסיכומטרית לתרגול. ההסתברות לשבת על כיסא סטודנט היא 0.5. לאחר שמיכאלנג'לו (שם בדוי) עשה 46 פסיכומטרים וב-כ-ו-ל-ם יש בשולחן, מה ההסתברות שבפסיכו הבא הוא ישב על כיסא סטודנט? (1) 99.9 (2) 0.5 (3) 42- (4) בין 0.5 ל-7.6

bat7dp

New member
תגיד לחבר שלך

שהוא לא צריך לפחד ללכת לבי"ס.. ואולי קצת הגזמתי.. אבל רק קצת.. זה עדיין נכון.. כי אני די בטוחה שההסתברות לכסא סטודנט הוא גבוה יותר מכסא ושולחן. טכנית אני חושבת שיש יותר כסאות סטודנט.. אבל אהבתי את ההשוואה והתרגיל באמת חימם את הלב....
אבל מה עושים שביזות היתר כ"כ כ"כ מוקדם! אני מתנחמת בעובדה שעוד לא נרשמתי ואני יכולה להחליט לבטל הכל...

1234191

New member
אם כך

רוצי מחר ב-8 בבוקר להירשם לפסיכומטרי (אם הדואר סגור כי שבת אז מצויין זה רק יחזק את העניין) תודאעי שהתור לדואר ארוך, תחכי המון תילחמי עם האנשים כדי להגיע לרגע שבו תשלמי את ה-300 ומשו (או 400?) ש"ח! ותגידי לעצמך שאת עושה את זה!!! שאת הולכת להוצאי 700!! שאת הולכת לסבול עכשיו חודשיים ולהיות מאושרת אחרי זה לנצח (ומי שאומר שאני מגזים שישלח לי הודעה פרטית ואני אסביר לו שחשוב לי לנפח את העניין כדי להעביר את המסר)!!! כי את מעדיפה לקרוע תתחת ולקצור את הפירות בסוף!!! ורצוי 700 פירות לא?? קדשי את הפסיכו, הפכי אותו לדבר החשוב בעולם, פנטי על ה-950 שאת מוציאה, שימי אותו כמטרה לנגד עיניך!! אני החלטתי שאני עושה פסיכו שני 12 שעות לפני ששלחתי את הטופס (כן חחחח), משמע 12 שעות לפני ששילמתי בדואר בכלל לא דמיינתי שאעשה אי פעם בחיי פסיכו (החיים מצחיקים), והתחלתי ללמוד רק ביום למחרת בשיאאאאא האילתור, בלי חומר מוכן וחודש ווחצי לפני הבחינה. אם לא הייתי מקדש את המטרה (תוכנית פסגות אעעעלק), לא הייתי מצליח*. כל טוב. ובהצלחההה *מצליח לשפר ב-10-15 נקודות, לפי החישובים הפרטיים שלי :). שזה קצת שווה לתחת אבל לפחות היה חוויתי.

SHARON 103

New member
תגובה.....

היי, לגבי הפסיכו השלישי- זה באמת מרגיז ומבאס אבל תצאי מנקודת הנחה שאת רוצה ללמוד רוקחות כבר בשנה הבאה..(ההרשמה היא באפריל שנה הבאה...לא?) לגבי הכסאות סטודנט - זה לא נראה לי קריטי כל כך... אני עשיתי במועד האחרון על כסא סטודנט וזה באמת לא נוח וגם גורם לכאבי גב אבל כשאתה פותר את הבחינה אתה שקוע בעצמך ולא מעניין אותך איפה אתה יושב ובאיזה תנאים בדיוק... אגב, אני שולח לך מסר...מקווה שתקראי אותו ותגיבי... ביי ושבת שלום

EEstudent

New member
את צודקת

עם גישה כזו בטח לא ילך טוב. תירגעי ותסמכי על עצמך

לדעתי

לגבי הלמידה עצמה: תנסי למקד על הנושאים שהלכו לך פחות טוב, אבל ממש למקד ,בשלב ראשוני הייתי מנסה ללמוד רק מה שקשה כל יום ועוד שבועיים שלושה תתחילי להזרים מכל השאר ואפילו קצת פרקים פה ושם.(אל תגידי לעצמך "אני חורשת עכשיו את ה כ ל כי כבר שכחתי"-זה לא קורה כ"כ מהר וחבל לבזבז זמן יקר על נושאים שיושבים טוב כרגע) אם ממש קשה לך לשבת אולי תנסי לחפש פרטנר\ית ללמידה! יש מלא אנשים משועממים בדיוק כמוך שלא עושים הרבה חוץ מללמוד למועד יולי, וגם להם לא קל במיוחד להרדים ת'טוסיק בלי לעשות הפסקות טלויזיה\אוכל\שופניג..... לגבי הכיסא סטודנט יש מחקרים שמוכיחים שזה מזיק לגב אבל בבחינה ברגע שהאדרנלין נכנס זה הדבר האחרון שצריך להפריע לך, פשוט מראש אל תבני על שולחן ותנסי להשלים עם זה שזה מה שיש, והיה ושפר מזלך לשולחן סבבה-לא-לא נורא כי לא בנית על זה. בהצלחה ואם יש משהו שאפשר לעזור אל תתבישי .

תלמדי טוב טוב ואין סיבה שתרגישי רע בבוקר

זה הכל בראש, באמת. ברגע ששוקעים במבחן זה באמת לא כזה קריטי על איזה משטח פותרים אותו. אם את מרגישה שאת מותשת אז מותר לך לנוח קצת ולהוריד הילוך, זה עדיף מאשר לסחוט את עצמך ולהגיע גמורה למבחן שיהיה בהצלחה!

1234191

New member
צודק!

כשאני חושב על זה, אפילו שזה היה פסיכו שני שלי התרגשתי בהיסטריה, ולקח לי שעות להירדם. מה גם שבזמן שנרדמתי חלמתי שאני לא מצליח להירדם, ובבוקר התעוררתי הרבה לפני שהייתי צריך. לא הרגשתי עייפות למרות שעות השינה הדלות, אלא סתם כאב ראש ותחושת טמטום. לא היה להם זכר כשהתחיל המבחן :). לא היה זכר לעולם האמת, ואני יכול גם לומר שהמבחן פשוט טס!

צריך להזכיר לעצמך

שאתה לא עושה את זה מתוך הנאה, ואתה לא עושה את זה מתוך פחד מהמדוזות בים, אלא אתה עושה את זה כדי ללמוד את המקצוע שאתה רוצה, ולא להתפשר על מקצוע אחר במובן הפרקטי, הייתי מציע מה שהלך לי שקצת ירד לי החשק, התמקדתי בדברים יותר קלילים, כמו מילים, אנלוגיות ופטלים שלי אישית נראים יותר חביבים (למרות שהיו אלה הפטלים שהכשילו אותי בפברואר) והיום עם האנרגיה המחודשת עברתי כבר להשלמת משפטים בואכה שאלות ההיגיון. בקשר לכיסאות הסטודנט, אני את שני המועדים הראשונים שלי עשיתי על כיסאות סטודנט, ובאמת שלא הרגשתי שמשהו לא בסדר. שאלו יהיו הצרות שלנו

bat7dp

New member
תודה לכולם!

1234191, שרון, EEstudent, חן, ילד חורף ואחרון חביב קרון מחפש קטר-תודה רבה רבה רבה לכם! באמת עודדתם אותי. אין ספק שהמשפט המתבקש הוא "קל להגיד קשה לעשות" על הרבה מהטיפים, עצות ומילים טובות שלכם.. אבל "אם אין אני לי, מי לי?" אז צריך לשנס מותניים ולגשת לעשיה. בתקווה שלא תיהנה עוד נק' שבירה. (רק נקודות השקה בין מעגלים ועוד) רק תיקון קטנטן לחן-אני אמנם ניגשת ליולי, אבל אני לא "מהמשועממים שלא עושים כלום חוץ מללמוד.." הלוואי שזה היה המצב שלי.. אני עובדת! והלימוד שלי מתחיל משעות הערב המאוחרות. (אחרי קימה מאוד מוקדמת בבקרים.. 5 וחצי ככה) שוב תודה על המילים החמות (תרתי משמע.. חח.. ) וניפגש עוד הרבה במהלך החודשיים המפרכים האלו. בהצלחה לכל מי שניגש ולמי שלא-גם...

מחשבה שמאוד עודדה אותי כשעשיתי פסיכו

והיום מעודדת את הקבוצה אותה אני מתרגלת: יש 4 תשובות לכל שאלה. אחת מהן נכונה!!! מה הבעיה?! התשובה מול העיניים. רק מבקשים לתרגל (ולדגור) כמו תרנגול ולהחמיר בנושא (ולעבוד) כמו חמור! קחי נשימה עמוקה ותכניסי לעמך לראש שאת עושה את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואת עושה את זה!!!!!!!!!!!! בוודאות!

למעלה