זהו זה..

heaven6

New member
זהו זה..

אחרי קצת פחות מחודשיים הוא עזב את הבית, לא יכל לראות את הכאב שלי, את הסבל שלי. הוא בא ואמר זה לא ילך בנינו בלי שום רגש, בלי דמעה אחת, אפילו כשראה שאני בוכה לא הושיט יד למגע. איך החיים כל כך מורכבים דווקא כשחשבתי שאנחנו מתחילים לפרוח ביחד, לצמוח, לבנות משהו משלנו. לתקן את כל הדברים בעזרת טיפול. ידעתי שפגעתי, ידעתי שברחתי ועשיתי את המעשה הנורא מכל אבל באמת ובתמים האמנתי שנצא מזה מחוזקים. מה עושים עכשיו? איך ממשיכים? לפעמים אני חושבת שעדיף להיות אי שם בשמיים, שם פחות כואב, פחות עצוב, פחות הכל... מזל שאין לי אומץ לעשות לעצמי כלום אחרת אני לא יודעת איפה הייתי עכשיו.

chenby

New member
איך ממשיכים?

ממשיכים הרי ממילא מבלי לחשוב על זה.. גם כשאנחנו חושבים שאנחנו תקועים.. או שהזמן עוזר, או שאת עוזרת לעצמך בהתעסקות בך ובמה שמקדם אותך הלאה.. בכל מקרה, אין שום רגש שיכול להשאר סטטי לאורך זמן. גם העצב דועך.. גם הגעגוע דועך, ובסופו של דבר ההקלה חוזרת. ואיתה התרגשותו משם שמחה והחיים מפתיעים מחדש. חכי.

קרן נוי

New member
אני מסכימה עם chenby לגמרי

ורק רוצה להוסיף-אל תיפגעי מהפרידה הקרה מצדו-טוב שכך, כדי שרגשית תתנתקי ממנו ביתר קלות. תחפשי דרך לצאת מהעצבות ומרחמם עצמיים, כדי להישאר פתוחה לאפשרויות המזדמנות להמשיך את החיים מתוך שמחה ולא מתוך כורח
באהבה, קרן נוי

seeyou

New member
טיפשוט לחשוב שעדיף להיות אי שם בשמיים

או שהאושר שלך תלוי באדם זה או אחר. החיים הם שלך. זה קשה? אפשר להבין אך גם אפשר להתגבר ולא תמיד משיגים מה שחפצים. זה ההפדל בילד לבוגר. כול עוד יש לך בריאות תקינה (כול בריאות נפשית) הכול יסתדר . יוסי Sara Paddison, The Hidden Power of the Heart Hope is a higher heart frequency, and as you begin to re-connect with your heart, hope is waiting to show you new possibilities and arrest the downward spiral of grief and loneliness. Listening to the still small voice in your heart will make hope into a reality.

czar

New member
אם את רוצה תגובות תמנעי ממשפטים אדיוטיים

כמו "..לפעמים אני חושבת שעדיף להיות אי שם בשמיים, שם פחות כואב..." אין לנו מילימטר סובלנת לזה ואף אחד לא יקח מאית מילימטר של אחריות להתעסק עם מישהו שכותב דברים כאלו. אנשים מבוגרים (גיל ונפש) עושים טעויות ומעשים ועל כל מקרה תגובה לטובה או לרעה, וככזה קצת בגרות.

heaven6

New member
קצת נסחפנו לא???

פורום אמור להיות מקום שניתן להעלות בו מחשבות ורגשות גם כשהם קשים מאוד וכואבים צר לי שזה כל כך מאיים עלייך. ויוסי תודה על התמיכה - אל דאגה אני לא אעשה דבר לעצמי סתם פתאום הכל נראה כל כך ריק ושחור

seeyou

New member
אם ככה אז את צריכה להפנים :

"Watch your thoughts; they become words. -Watch your words; they become actions. Watch your actions; they become habits. -Watch your habits; they become character. Watch your character; for it becomes your destiny!!!" זה לא משחק ילדים-תביני את זה בגילך לא זורקים סתם מילים כולם בפורום רוצים לעזור לפי הבנתם אך ההצלחה תלויה בשיתוף פעולה שלך-גם אם המילים צורמים לך-

"עשיתי את המעשה הנורא מכל"?

אם את מתכוונת לבגידה שלך בו, אז אני בכלל לא מבינה איך חשבת שתצאו מחוזקים מזה ולמה הוא הסכים להיות לידךְ אפילו דקה אחרי שבגדת בו. אם בגדת, באמת לא נורא אם יעברו לך מחשבות על השמיים בראש. מגיע לך.

magesty

New member
../images/Emo45.gif סחתיין על הניתוח

באמת בושה , בוגדת וגם מבקשת רחמים

I C E M A N 7

New member
../images/Emo13.gif יש תאוריה כזאת

שבגידה יכולה להיות פרואקטיבית ולחזק את מערכת היחסים. המפלצת יכולה להרחיב בעניין

התאוריה לא חלה

על המקרה הספציפי - גם בוגדת, גם נעזבת וגם צועקת גוועלד?! וגם באחת התגובות עונה בלשון זכר... ואתה, כהרגלך, מוציא את כל מערכת המינוחים מהקשרה
הפרואקטיבי הוא שחקן הנוטש את המערכה. היא לא פרואקטיבית ולא נעלים. אילו הייתה, לא היתה משיאה ראשה לשמיים. <יצא חרוז, בקרוב הבלדה> התגלות הבגידה, כסמפטום לבעיה, יכולה לחזק מערכת יחסים רק כששני הפרטנרים בוגרים מספיק, מסוגלים לגעת בכאב ולרצות לטפל במקור הבעיה, במקום להיתקע במרירות על הסמפטום.

למעלה