זהו...זה היום...

Nimst

New member
לי אין בני דודים קטנים, אז

אין לי מושג... אני הבת דודה הקטנה:) אבל בני הדודים הגדולים לא באים מכל מקרה, הם גרים בארה"ב.

asi man

New member
מצחיקים כן...

...אבל גם נודניקים,כל שנייה "בוא לפה,תשחק איתי,תצחיק אותי,רוצה לשחק קלפים??"

OpticalIllusion

New member
זה מרגיז ..

יש לי חבר שיש לו אח בכיתה ד' והוא מרגיזזזז.... אפשר להשתגע .... כל פעם שאני בא לבקר אותו הוא מתחיל להציק לי ... בוא נשחק, בוא זה, בוא זה ... GET A LIFE

*superstar*

New member
אתה ממש נשמע כמוני.

גמני אהיה בירושלים הערב. וגם אצלי הם חלקם דתיים.

ora s

New member
אנשים חמודים שיהיו בירושלים בחג

תיצרו איתי קשר... אני מתה משעמום בחג

אני בפנים.. אבל השנה זה יהיה

בסדר, כי יהיה אינטימי ושקט (המשפוחה מהמצומצמת שלי- אני, שני אחים ושני הורים+ סבתא וסבא.) מה שכן, כל שנה זה אותו דבר בנוגע לאוכל. משגעים אותי
.. "טל, הכנתי את זה במיוחד בשבילך.." "את רואה, יש את זה ואת זה ואת זה על השולחן" "למה את לא אוכלת קיינדעלך?!" "טל, לשים לך בצלחת את ה...?" "בטוחה שאת שבעה?.." וידה ידה ידה..

Superchen

New member
אוי, כל כך מוכר!

"למה את לא אוכלת כלום?", "מה, את לא אוהבת גפילטע פיש?!" (באמת קשה להבין אותי...
)

למרות כמה שאני שונאת את פסח

אני אוהבת את החג הראשון והשני כמובן....במיוחד אם חג ראשון בבית (השנה לא אבל לא נורא...) תמיד יש צחוקים מסביב לשולחן ברוב ימות השנה לא כולם בבית אבל בפסח כולם נמצאים כולנו מעלים חוויות וסיפורים ואבא בוצע את המצה תמיד אבל תמיד בעזרת מכת קראטה (ככה רושמים את זה??) הכל רץ מהר ובסוף הארוחה לאף אחד אין כח להמשיך לקרוא מן ההגדה חוץ מאחותי הקטנה והנג'סית שתמיד רוצה להמשיך ומנג'סת לכולם עד שהיא בסוף מתייאשת ומפסיקה השנה....בגלל שאני עושה את החג הראשון עם המשפחה מצד אבא יש לי חרדת ליל הסדר! אנחנו במשפחה הכי גדולים מכולם, כל הבני דודים עוד ילדים בערך בגילאים 4-12 ודיי משעמם בחג בסוף יוצאים עם כאב ראש ענק ובערך כל מה שענת תיארה מאחלת לכולנו שנעבור את החג הזה בשלום שיהיה לכולנו חג שמח וכשר! נ.ב מישהו קרא את כל המגילה הזאת שכתבתי?

למעלה