זהו...זה היום...

Stillwater

New member
זהו...זה היום...../images/Emo155.gif

אני מניחה שרובנו פה הולכים לפגוש את המשפחה המורחבת שלהם. מי מצד האמא, מי מצד האבא (ואני לא מאמינה שיש כאן מסכנים שאת שניהם ביחד!). כולם סביב שולחן החג. הדודה המעצבנת עם השאלות המעצבנות שלה. הדוד שמזייף. הסבא הדתי שחייב לקרוא את כל ההגדה מהתחלה ועד הסוף. הילדים הקטנים ששופכים לכם יין אדום על הבגד החדש. האוכל הטעים של סבתא. האוכל המוכן שהמארחים קנו בקייטרינג. כל אחד והבעיות שלו! אז מי עוד פה סובל מחרדת ליל הסדר? פחד איום ונורא מאירועים משפחתיים? בואו נקים קבוצת תמיכה!

אהה

בד"כ אני לא אוהבת אירועים משפחתיים, כי הצד של אמא דפוק ובצד של אבא כולם גדולים, אז אף פעם לא היה לי עם מי לשחק ולא נקשרתי לאף אחד...אני הקטנה
אבל השנה ליל הסדר יהיה נחמד ושקט, בבית, 6 אנשים וכלבה. אז אני לא צריכה להצטרף לקבוצת התמיכה! בטח נדלג על רוב ההגדה, נאכל, נשתה, נאכל גלידה, נצחק על הכלבה, ונראה דון חואן דה מרקו. חחח סרט עם ג'וני דפ, היום בערוץ 11 !

מממממ.... אז ככה.!

השנה אנחנו עושים את החג אצל המשפחה מצד אמא!! (שנה אצל המשפחה של אבא.. ושנה אצל המשפחה של אמא) אני בעיקרון אוהבת יותר לחגוג את הפסח עם המשפחה של אבא.. כי הם משוגעים יותר.. ועושים יותר כיףף.. אבל לא נורא... חיחיחי.. את זה אני שומרת לעצמי לא רוצה שאמא תתבעס.. אני לא יודעת מה איתכם.. השנה אני הוכת לשתות על שאני אתחרפן לגמרי.. בדרך כלל אני לא אוהבת ליד המשפחה.. אבל השנה אני שמה _ _ _ !!!!! חיחיחיחי.. יהיה כיףףףףףףףףףףףףףף...

wednesday2

New member
איך אפשר?

זה הדבר הכי מפדח בעולם להשתכר ליד ההורים!

Stillwater

New member
חחחחחחח...

גם אני הולכת להשתכר ולעשות להורים שלי פאדיחות, בכוונה, בגלל שהם מכריחים אותי לבוא.

*superstar*

New member
Tני אצל אבא שליח כמו כל שנה..

כל פסח אותם אנשים מגיעים מחו"ל לירושלים, כל פסח כל אחד יושב באותו כיסא [כמובן שאני תקועה בסוף השולחן בפינה], כל פסח מדברים על אותם נושאים [תאמינו לי אם אני אגיד שהם משתמשים גם באותן מלילים?], כל פסח אבא שלי מתווכח עם דוד שלי, כל פסח סבתא שלי רבה עם כולם על המצב במדינה, כל פסח.. כל פסח.. אני צריכה שינוי.

guinness man

New member
אז זהו שבשנים האחרונות

הבית שלי הוא מקופ המפגש כי הוא הכי גדול בכל המשפחה אז נוהגים לבוא לישון אצלנו ולעשות את הליל סדר אז אני עושה את הליל סדר נועל את הדלת ואף אחד לא נכנס ולא נוגע לי בחדר ולא במחשב :\ אז זה לא נורא בליל סדר הזה אני יהיה עם שרוואל וגופייה.... אין לי כוח להתלבש

Stillwater

New member
אויש...

בגלל זה אני שונאת לארח אנשים, אני שונאת שההורים שלי מארחים אנשים עם ילדים. אני שונאת שאנשים פולשים לי לחדר ומתחילים לגעת לי בדברים ויושבים לי על הכרית! אני שונאת שאנשים יושבים לי על הכרית! זה מגעיל!

guinness man

New member
כן נו אני נועל ואף אחד לא נכנס !

סבלתי מספיק השנה לומד לקחים !

asi man

New member
כמו בכל שנה..

אני עושה את הסדר בצד של אבא...להזכיר לכם שהם גרים בירושלים ודתיים?
וכמובן כשיש דתיים אז יש המון המון בני דודים קטנים שמתרוצצים בין הידיים.. ואז..כמו בכל שנה..קוראים את כל ההגדה והילדים מתחילים לצעוק ולשיר את שירי פסח... לקבור את עצמך מתחת לשולחן כל פעם מחדש...

למעלה