זהו, התנזרתי

konito

New member
מהכירותי אותך כאן

אתה מצטייר כדמות מאוד מורכבת ולא קלה. אתה לא מציע כלום. לא רוצה אהבה או זוגיות. אז לא ברור לי ממה אתה נעלב או נפגע. אתה הרי נפגש עם אנשים לזיונים חד פעמיים. אז לפעמים יש כימיה ולפעמים אין. לא מבין מה הבעיה. ואם אתה רוצה יזיזות. אני אישית לא מבין איך זה עובד לאורך זמן. אולי כדאי שתשקול יעוץ פסיכולוגי שיעזור לך להבהיר לעצמך מה אתה רוצה. אם התנזרות עושה לך טוב, לך על זה. לרוב לא עומדים בזה, וגם אין סיבה להתנזר.

konito

New member
../images/Emo13.gif לזה בדיוק התכוונתי

פתיל קצר ולא ברור כלל על מה הוא מתלונן :) תשמע, זאת ביקורת. אבל בקטע שמנסים להבין ולעזור לך.

וזה לא ביקורת

זה להכניס למישהוא, כאילווווו בתור ביקורת בלי להכיר תבן-אדם אנחנו אמורים להיות פורום של דתיים אז הנה: - לדון אדם לכף זכות - שייג לכוחמה...שתיקה! - רדך ארץ קדמה לתודה ועוד משהוא ששמעתי כילד ואהבתי - אם אין לך מה להגיד...אל תגיד אתזה כאן

konito

New member
לי זה נראה

שאתה רק מחפש ליטופי אגו חסרי משמעות ושירחמו עליך כמה מסכן אתה.

אתה יודע מה? אני לא נכנס לכאן יותר!!!

אם זה מה שמקבלים כאן, אתה חרה יותר גדול מהחילוני הכי גדול בעולם, תתבייש לך KONITO אתה בן 48? הילדים של גוי בגרמניה, שאבא שלהם רצח יוהדים, יותר מנומס ממך. אני זה שיש לו אגו? הצחקת. לך ל......

אם זה מה שמקבלים כאן,

אז אין לי מה לחפש כאן יותר, ואתה KONTIO, תתבייש, איך אתה מעיז להגיד שאתה יהודי דתי ואתה בן 48? תלמד קצת נימוסים, במקום ללמוד איך ל.... תשכל. לי יש אגו...אהבתי.

דתלשסופי תירגע מותק!

אל תיקח ללב - שים פס אחד גדול ! אתה לא מעריך את עצמך - להרבה כאן יש ללמוד מהכנות שלך - גם שמתי לב שיש לך לב טוב! עברו הזמנים של הכירטוטים היום כולם מחפשים אנשים דוגרים אמיתיים ואתה כזה. ואל תעזוב אותנו זה לא נורא אם מישהו מבקר אותך - בסך הכל כולם כאן אוהבים אותך - אז מותק שים פס אל תיקח ללב - לא נורא בסך הכל הביקורת מועילה ומחסנת - ביקורת שמתאימה לך קבל אותה תבנה בה את עצמך - ביקורת שאינה מתאימה שים עליה פס, זרוק אותה לאשפה! שמתי לב שאתה די רגיש ואינטלגנטי להבחין בין טוב לרע בין אמת לשקר ! כל טוב חבר!

oriel ahamud

New member
כבר פחדתי שקרה לך משהו

האמת שאני מעדיף לא לדבר בפורום, גם ככה כועסים

עליי שאני חוצפן/כועס/פתיל קצר, וכדומה...

לא נכון! כולנו כולנו כאן אוהבים

אותך! אתה דוגרי! - כיף לקרוא אותך! מותק יהיה טוב יהיה טוב

הא נזכרתי! יש לך את האפשרות להצטרף

לקומונת נפש חדה בהנהלת המצפה לגאולה - נראה לי שישמחו שם להתחלק איתך ברגשות רצונות ולבטים - תהיה לך האפשרות לתמוך באחרים ולקבל מאחרים תמיכה - וגם וגם מותק שלנו לפרוק את כל אשר על ליבך הטוב - כל טוב!!!/tapuzforum/images/Emo17.gif

למעלה