אתה מצטייר כדמות מאוד מורכבת ולא קלה. אתה לא מציע כלום. לא רוצה אהבה או זוגיות. אז לא ברור לי ממה אתה נעלב או נפגע. אתה הרי נפגש עם אנשים לזיונים חד פעמיים. אז לפעמים יש כימיה ולפעמים אין. לא מבין מה הבעיה. ואם אתה רוצה יזיזות. אני אישית לא מבין איך זה עובד לאורך זמן. אולי כדאי שתשקול יעוץ פסיכולוגי שיעזור לך להבהיר לעצמך מה אתה רוצה. אם התנזרות עושה לך טוב, לך על זה. לרוב לא עומדים בזה, וגם אין סיבה להתנזר.
זה להכניס למישהוא, כאילווווו בתור ביקורת בלי להכיר תבן-אדם אנחנו אמורים להיות פורום של דתיים אז הנה: - לדון אדם לכף זכות - שייג לכוחמה...שתיקה! - רדך ארץ קדמה לתודה ועוד משהוא ששמעתי כילד ואהבתי - אם אין לך מה להגיד...אל תגיד אתזה כאן
אם זה מה שמקבלים כאן, אתה חרה יותר גדול מהחילוני הכי גדול בעולם, תתבייש לך KONITO אתה בן 48? הילדים של גוי בגרמניה, שאבא שלהם רצח יוהדים, יותר מנומס ממך. אני זה שיש לו אגו? הצחקת. לך ל......
אז אין לי מה לחפש כאן יותר, ואתה KONTIO, תתבייש, איך אתה מעיז להגיד שאתה יהודי דתי ואתה בן 48? תלמד קצת נימוסים, במקום ללמוד איך ל.... תשכל. לי יש אגו...אהבתי.
אל תיקח ללב - שים פס אחד גדול ! אתה לא מעריך את עצמך - להרבה כאן יש ללמוד מהכנות שלך - גם שמתי לב שיש לך לב טוב! עברו הזמנים של הכירטוטים היום כולם מחפשים אנשים דוגרים אמיתיים ואתה כזה. ואל תעזוב אותנו זה לא נורא אם מישהו מבקר אותך - בסך הכל כולם כאן אוהבים אותך - אז מותק שים פס אל תיקח ללב - לא נורא בסך הכל הביקורת מועילה ומחסנת - ביקורת שמתאימה לך קבל אותה תבנה בה את עצמך - ביקורת שאינה מתאימה שים עליה פס, זרוק אותה לאשפה! שמתי לב שאתה די רגיש ואינטלגנטי להבחין בין טוב לרע בין אמת לשקר ! כל טוב חבר!
לקומונת נפש חדה בהנהלת המצפה לגאולה - נראה לי שישמחו שם להתחלק איתך ברגשות רצונות ולבטים - תהיה לך האפשרות לתמוך באחרים ולקבל מאחרים תמיכה - וגם וגם מותק שלנו לפרוק את כל אשר על ליבך הטוב - כל טוב!!!/tapuzforum/images/Emo17.gif