זהו, התנזרתי

Nחמן

New member
אשאל אותך שאלה אחרת

האם ניתן לתת גט בכפייה? אם כן, כיצד בתי הדין מטילים סנקציות על מי מבני הזוג, שמסרב להתגרש? יש בהלכה מושג של "כופין אותו עד שיאמר: רוצה אני!" כלומר: לא כופין אותו לתת גט בניגוד לרצונו אלא להגיע להכרה, שזה המעשה הנכון והרצוי. משהו אישי משלי: אולי אתה זוכר (רבים כנראה הספיקו לשכוח), שבשנה האחרונה הצטרפתי כמתנדב קבוע בארגון "חברה טובה". "חברה טובה" זהו ארגון, שמפעיל מתנדבים במשך כל השנה כדי לשמח ולעודד ילדים חולים, קשישים, פגועי נפש ובעלי צרכים מיוחדים. עכשיו שווה בנפשך, שאני מבקר בבית חולים כלשהו ופוגש שם ילד עצוב. מה אעשה? האם אהיה עצוב ביחד איתו? לא! התפקיד שלנו הוא להוציא ממנו את העצב ע"י שמחה. עכשיו לענייננו. מדוע מתחפשים בפורים? כי ע"י התחפושת מתגלה האדם האמיתי. בתוך תוכו רוצה הילד החולה לשמוח אבל קשה לו לשמוח, משום שכואב לו. גם אנחנו רוצים לשמוח אבל קשה לנו, משום שכואב לנו. יש צרות עם איראן, יש תאונות, יש פיגועים לא עלינו ועוד ועוד... חז"ל ציוו אותנו להיות בשמחה בחודש אדר ובמיוחד בפורים. האם אפשר להכריח אדם לשמוח? לא! אבל אפשר להביא אותו לידי כך, שירצה מעצמו להיות שמח, עד דלא ידע בין ארור המן לברוך מרדכי... פורים שמח ומצפה לבואך!

פורים שמח גם לך, איש חביב../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

מגיעים בע"ה באמצע שבוע הבא, ונשארים עד שביעי של פסח.

Nחמן

New member
מוזמנים כמובן

לעזור ב"היעור חמץ". ברוכים הבאים!

פורטי, זה מזכיר לי את הבדיחה

/tapuzforum/images/Emo27.gifשל אותו הומו שעולה לאוטובוס באיטיות מעצבנת והנהג שרתח כולו מזעם צעק עליו אם תעלה יותר מהר אתן לל בעיטה בישבן, ענה לו ההומו: אתם הנהגים רק מבטיחים. ואכן נראה לי שג המפקד שלכם רק הבטיח לזרגג לכם את הצורה, האומנם?/tapuzforum/images/Emo6.gif

איזה חמוד אתה פורטי, מעניין איך...

/tapuzforum/images/Emo26.gifזירגגת לו את הצורה? אם היית צעיר היום, היית הקצין ההומו בדרגה הכי גבוהה.

אספר לך בהזדמנות , ב4 עיניים ../images/Emo8.gif

בכל אופן כשהייתי בדרגת סגן יצאתי עם סמל חמוד, בלונדי ונאה מאד

גם אני התנזרתי

חייתי בלי, במשך 6 שנים. אחר כך הכרתי כמה אנשים אחר כך הכרתי את בן זוגי הראשון. זה החזיק מעמד שנתיים. אחר כך הכרתי את בן זוגי השני. זה בינתיים מחזיק 32 שנים. ההתנזרות הייתה כשהייתי בן 14-20 ההכרות עם כמה אנשים היתה כשהייתי בן 20-23 עם בן זוגי הראשון הייתי בגילים 24-26 עם בן זוגי השני מגיל 26 עד עכשיו.

לי היו תקופות

שלא עשיתי סקס, שלא אוננתי, שלא חיפשתי סקס, אבל די... זה יוצא לי מכל חור אפשרי בגוף, כמה יש לנו?... איזה 10?... נמאססססססססססססססססססססססס

תקשיב,

בוא למודיעין, תזמין אותי לכוס קפה, אחרי כ-שעתיים-שלוש, אולי, אם תקשיב הרבה, ולא תפריע הרבה, תדע ותבין....

!!!!!!!!

זו אך ורק (!!) הזמנה לשיחה, לא לחיבוק, נשיקה, סקס, ידידות, חברות, הכירות, יזיזות, חתונה, עסקים, אך ורק (!!!) שיחת הבנה

אני בטורונטו. אבל מגיע ארצה בקרוב

מה אני צריך עוד לחיבוק, נשיקה, סקס, ידידות, חברות, הכירות, יזיזות, חתונה, עסקים כשיש לי בן זוג ושני פילגשים? ויש לי קריירה מקצועית. למה אתה צועק עליי?

לא הבנתי כלום

ואני לא צועק על אף אחד, עוד לא למדתם בפורום שאי אפשר לדעת אם האדם כותב משפט בכעס או בצורה רגילה? :) עד שתגיע אצרה, כבר לא אהיה מעוניין לדבר על זה. סליחה. בהצלחה עם הבן זוג וכל מה שמסביב

הנה למדת!

!!! פרושו צעקות
פרושו דיבוק בנחת ובהומור. אני אגיע ארצה ביום רביעי, ואני מקווה שעד אז אכן ייפתרו כל בעיותיך

למעלה