אחחח מזכיר לי תקופה שעברתי
אני חייב להגיד שאני מזדהה יצא לי להכיר בחורים, ולצערי לרוב נפגעתי מהבחורים שיצאתי איתם. הגעתי למין מסקנה שאני אוהב להכיר אנשים, לצערי אנשים ישר מתחילים לחשוב שאתה מתחבר אליהם במעין מטרה מסויימת בין אם זה יחסי מין . בין אם זה למטרת זוגיות או קידום וכדומה. בני אדם מטבעם פחדנים על עצמם. לצערי בני אדם הינם יצור ריק , לרוב חסר הבנה וחסר לב. אני מתחבר לאדם במטרה להיות איש שיחה, אדם אוהב, להיות זה שעוזר להתקדם ולשמוח בהצלחות של חבריי ולבכות ליצדם בכשלון ולרומם נפשם. אני חושב שזה לא נכון להתנזר מלהכיר בחורים , בחורות , בני אדם. הלא נדע אם לא ננסה. צריך להכיר ולראות לאיזה כיוון זה זורם , האם זה הכיוון או הדרך שרצינו שזה יגיע כך? האם טוב לי עם האדם שהכרתי, מין הסתם לא נוכל לענות על שאלה זו מפגישה ראשונה. ורק אז להחליט האם אנחנו נמשיך להיות בקשר עם אותו אדם , או נשחרר אותו הלאה להמשך המסע שלו. תמיד לזכור שכול דמות שנכנסת לחיינו מביאה עימה שיעור לחיים, רוב הפעמים ברגע שהיא מסיימת את תפקידה היא ממשיכה הלאה. ואולי בעתיד הקרוב או רחוק ניפגש ואולי לא. אני ישמח להכיר אותך כאיש שיחה, כחבר לעת צורך בעת צרה או שמחה. בכבוד רב אלדד.