זהו הלכתם לישון?

gilshl

New member
את האמת את צודקת, הנה פתרון שקבלתי

ממרצה בכיר אצלי והוא: שבוע לפני לחלק את החומר וללמוד קצת יום למחרת חזרה קלה, כלומר רפרוף על החומר הקודם, ביום האחרון יום לפני הבחינה לא להתעסק בכלל עם ה"חומר", אפילו לצאת לבילוי כמובן לא עד מאוחר הכוונה היא לנקות את הראש "מהחומר" לישון טוב ולקום מוכן למבחן, מנסיון זה עובד.

לא יודע

נראה לי שאני אוותר על המבחן הזה. זה אמנם יהיה מועד ב´ ולא עשיתי את א´... מקסימום נעשה את הקורס עוד פעם. אילן

gilshl

New member
היי, עכשיו ברצינות, אתה דפוק חלאס

הגעת לבאר ולא תשתה ממנה, מה אתה דפוק מה יקרה אם תלך להבחן שתי האפשרויות באות: א. תעבור לא משנה באיזה ציון, סבבה נפתרת מהקורס. ב. לא תעבור תעשה את הקורס מחדש. אז איש לך להבחן ואז מקסימום תכשל, אבל למה כבר מעכשיו להתייאש או לוותר אתה לא נשמע כמו לוזר

יש שני סוגים של אנשים בעולם

"There are two kinds of people in the world - winners and quiters. Those who win never quit and those who quit never win. But if you never win and never quit - you´re a loser!" אם אני אכשל (סבירות גבוהה ביותר), הציון ישתקלל לממוצע הסמסטרי וגם ממוצע ההצלחות (הלא מושלם שלי, אבל גם לא הגרוע במיוחד) ייפגע. אם אני פשוט לא אגש, יהיה כתוב "לא השלים" ורק ממוצע ההצלחות ייפגע. ואני תמיד יכול לנסות להוציא מועד ג´. אני יכול לטעון שעברתי לא מזמן ניתוח לעקירת שן בינה ושלא יכולתי לישון כמה לילות (אני רק מקווה שהוא לא יבקש ממני לפתוח את הפה). המרצה דווקא נראה לי בנאדם שמבין עניין. אילן "מה, אני לוזר?!"

GALI02

New member
וואלה אם לא תיגש עכשיו למבחן

אז בכל מקרה תצטרך לעשות אותו שוב... ואם תיגש ותיכשל... אז גם תצטרך לעשות אותו עוד פעם...

gilshl

New member
מממ.... יש המון הצעות שאפשר בקלות

לגלוש איתן: הקמפיין של מצנע - עלוב לפי דעתי בכלל להתיחס לפוליטיקאי במדינתנו הקטנה והעמוסה עד לאיפה מפוליטיקאים, אשר מבטיחים לפני בחירתם את העולם כולו, וכאשר נבחרים שוכחים את בוחרהם. מקומות בילוי - מעניין הייתי רוצה לדעת ואולי לעשות סקר קטן על סוג הבילוי המועדף על חברי הפורום. מערכות יחסים - אמנם לא הפורום אבל LETS GIVE IT A SHOT.

מצנע, בילוי ויחסים

איזו כותרת מפחידה... ברר... מצנע - יש משהו מאוד חיובי בזה שהוא ייבחר לראשות הממשלה - הוא לא יהיה ראש העיר. אני בעד סקר שכזה. יחסים - בשער האחורי של כלבו, העמוד היחיד שאני קורא בעיתון (אנחנו מקבלים אותו ביום שישי עם "הארץ") נתנו אינטרפטציה חדשה לשיר של בוב מארלי, שלדעתי היא מדוייקת ביותר - "לא אישה, לא בכי". אילן

gilshl

New member
וואו, אהבתי (כמובן שהתקליטים שלו

נמצאים אצלי במסתור כדי שאף אחד לא יגע לי בהם בלי רשות ואדרת כבוד).

למעלה