זהו הלכתם לישון?

gilshl

New member
רגע נגמר הקטע עם המשיבון האוטומטי

בטלפון ע"י מספר ת.ז.?

GALI02

New member
אין לי מושג. מחר אני אברר

אני עדיין "ירוקה" בענינים האלו... שיואו המתח הורג אותי... לפחות חברה שלי עברה. זה גם משהו

gilshl

New member
תשובה לשניכם, ביחד או לחוד אתם

תחליטו: א. סבבה הקטע עם הלהתחלק בהוצאות, כל הכבוד שיש צדיקה ביקום בדר"כ זה "שאני אשלם (עם עיקום פרצוף, גם ככה אתה בדרך אז מה איכפת לך" ב. גם אני מתכוון ליחסים ארוכי טווח, בכל מערכת יחסים יש תן וקח אבל כמו שאומר השיר "...כשאת מודדת כמה אני נותן רק אז תתני לי חזרה..." ככה הן מתנהגות ולכן אחי אצבע על הדופק, למה חוץ מהדופק משהו אחר ידפק (AND ITS YOUR ASS)

תשובה רק לך...

א. אני יודע לגרום להן לתחושות אשמה. גודלתי וחונכתי על בירכי אמא פולניה. אני מחוסן מפני משחקי המצפון האלה, אבל אני מאלה שיכולים להגיד לבחורה כשנפרדים "תראי את חצי הכוס המלאה, לפחות אני לא אצטרך לבזבז דלק בנסיעות ל...". ב. אם ככה, אז אני אדאג שיהיה לי ואזלין בכיס. אילן אצבע על הדופק, חמש על ידית אחיזה. חובש במיל´.

GALI02

New member
אני לא היחידה ביקום שחושבת ככה

ולא רק אנחנו מודדות(רגע... על מה אנחנו מדברים?!
) ותסלח לי אבל זה די בולשיט מה שכתבת... מי שיודע להיות בן אדם יהיה בן אדם גם כשהוא במערכת יחסים. ומי שכל הזמן עושה חשבונאות אז סופו שיהיה רואה חשבון ערירי... ואגב כל אחד עושה חשבונות לפעמים.אין מה לעשות אף אחד לא אוהב להרגיש שהוא נותן יותר ממה שהוא מקבל. אבל לפעמים חיבים להתעלות קצת מעל זה...

gilshl

New member
אחותי, כמה שאת צודקת, עד כדי כך

שאפילו צטטת אותי במשפט הסיום שלי עם בחורה... אז מה מחפשת נהג בוס, לא סתם אל תעלבי אבל נחמד לדעת שיש בחורה שחושבת בראש שלך.

GALI02

New member
יש עוד כמה כמוני out there

אתה מזכיר לי את ידיד שלי שהתייאש מהמין הנשי וכל פעם אנחנו מתווכחים על זה... מקווה שאתה עדיין לא הגעת לדרגה הזאת...

gilshl

New member
נראה לי שאני בדרגה אחת יותר מהידיד,

כי אצלי הפכתן לבדיחה, כאשר אתה מתייאש אתה מתחיל לצחוק, לא יודעאם את מכירה את זה אבל לי זה כבר קרה שמרוב יאוש התחלתי לצחוק ללא סיבה לא משנה מה זה היה, ככה גם אתן פשוט מרוב שהתייאשתי ממכן פשוט צוחק על היאוש שלי ממכן.

GALI02

New member
לצחוק זה טוב...

אם כי לא נראה לי שבמקרה שלך זה בריא... אבל כמו שכבר התייאשתי מלהסביר לידיד שלי שלא כל הבנות הן כאלה זוועתיות אז אני לא אנסה גם להסביר לך... אני מניחה שרבים וטובים ממני כבר ניסו...

gilshl

New member
למה במקרה שלי זה לא בריא?

את מייאשות או יותר נכון רובכן, ב1.8 שנים האחרונות נתקלתי רק ב"מוזרות", אולי אחת מקסימום שתיים היו איכותיות, אך השאר היו פשוט עלבון לאינטליגנציה שלי. זה שבפורום אני נשמע כבחור שיטחי, דפוק ולא רציני כי ככה אני רוצה, מי שמכיר אותי יודע בדיוק מי אני, כלומר מי שאני רוצה שידע.

tankgirl21

New member
../images/Emo3.gif

רק תנו לו נושא.... מה דעתך על זקנה מקומטת שלא מסוגלות לבטא את המילה שויין כמו שצריך...

gilshl

New member
אחותי, מה לעשות אי אפשר לתקן את כל

העולם, וב´ התייאשתי ולכן כתבתי אז קדימה להתאמן, עד מחר את יודעת אם לא חבל לך על הזמן תקבלי עונש.......ממממ.... (חושב על עונש)......... יבוא בהמשך השירשור

tankgirl21

New member
נו ...

הזקנה כבר תיקנה את העוול עוברים ושבים ברחוב, עוברי אורח תמימים חולפים על ידה ברחוב ומתבוננים עליה בתימהון שעה שהיא ממלמלת לעצמה שויין, שויין, שויין...

gilshl

New member
טוב..... ממממ..... מתאר לי עכשיו את

הפרצופים שלהם.............(LOL)

tankgirl21

New member
אוקי

זה לא היה עד כדי כך מצחיק משעשע קלות? אולי אבל עד כדי כך??????

gilshl

New member
LOL, אוקי כן זה היה מאוד משעשע את

לא יודעת מה אני תארתי נכון, אז מה את מתערבת, שבי בפינה עם פנים אל הקיר.

תראי מה השעה

בשעות כאלה, אם לא יוצאים לבלות, וגם אם כן - ובמקום זה יושבים באינטרנט (כמה אנחנו, הגיקים, חמודים...) קורות תופעות מוזרות... אני למשל, נעשה ציני ומגעיל. גיל כנראה צוחק משטויות שבמשך היום היו רק מעלים גיחוך על שפתיו, או איזה "הא" קטנטן. את למשל, כותבת באידיש... אילן אנתרופולוג חובבן, חוקר התנהגות בני אדם בשעות מאוחרות. עוד שנתיים בסילבוס.

gilshl

New member
אחי, זה כל הקטע, הנו שויין הזה הוא

טרנד חדש אצלי ואני כנראה מדביק כאן את האנשים והיא מתאמנת, אז בוא נתן לילדה להתבטא

למעלה