זהו הלכתם לישון?

gilshl

New member
זהו הלכתם לישון?

טוב סבבה ואני חשבתי שאפשר לשנות אותכם אבל כנראה שאתם עדין "פועלים" בנשמה... כלומר הולכים לישון בשבע כדי לקום בשש חיים מעניינים

gilshl

New member
SORRY אבל אני שנאתי את התקופה הזו

אולי זה ינחם אותך אבל היה לי מבחן שנכשלתי בו ובמועד ב´ הוצאתי 94. אז הרשה לי להעביר אליך את המזל או את הכח MAY THE FORCE WILL BE WITH U.

GALI02

New member
גם אני עדיין ערה ../images/Emo13.gif

ויכולה להרשות לעצמי לקום מאוחר לפחות עד תחילת הלימודים... ואז...bye bye חופש. welcome hell מה קורה? יש כאן מישהו?!

gilshl

New member
סבבה אז לפני הBYEBYE אני פה

ותני נושא אני אפתח אותו כבר לאיזה שירשור עצבני

GALI02

New member
מממ... הדבר האחרון שעיצבן אותי

זה התחבורה הציבורית מהקריות לכרמל ולהפך אחרי 22:00 בלילה(אפילו 21:00)- היא פשוט לא קיימת. כל בעלי הרכבים בטח לא יודעים על מה אני מדברת אבל יש עוד שניים שלושה אנשים שמארגנים ת´חיים שלהם לפי התחבורה הציבורית. אני חושבת על הימים שבהם אני אצטרך להישאר בלימודים עד מאוחר.שלא לדבר על הטירטור- 2 אוטובוסים או מונית ואוטובוס לנסיעה שברכב לוקחת 20 דקות(בדוק) מה יהיה?! בכלל הגעתי למסקנה שבאסה לגור בקריות...

תמצאי עוד מישהו שגר בקריות

וחוזר בשעות מאוחרות - ובא עם רכב כמובן, או לחלופין, חבר פראייר שיהיה מוכן להסיע אותך הלוך חזור
אולי באמת יהיה אפשר לפתוח כאן לוח טרמפים (ואולי גם ככה לארגן יציאות לבילויים, שתמיד נתקעים ב"מי תורו של מי לנהוג היום"). אני יודע שבאתר של אס"ט יש כזה לוח, אולי גם כאן זה יעבוד. שלך אילן

gilshl

New member
רעיון נחמד, הלוח טרמפים הכוונה, אבל

מה פתאום אתה משדל אותה להיות נצלנית (SHAME ON U), אם אליך היו מתנהגים ככה. עניין הבילויים נראה לי, כקרייתי לשעבר אני מבין את בעייתך אבל אין מה לעשות זו המדינה הנשלטת ע"י מונופולים.

אני לא חושב

שצריך ללמד נשים להיות נצלניות. נכון, לא כולן כאלה (לפחות לא במודע) - אבל בכולן טמון הפוטנציאל. מצד שני, זה יהיה ניצול הדדי במטבע שונה - גברים מוכנים לעשות הרבה בשביל חיבה (ואהבה) וגם סקס מדי פעם... אילן אז כנסי כבר לאוטו, וניסע

gilshl

New member
אחי, קודם תקבל אחר כך תתן,

אם כבר ענייננו בעינייני חיבה וסקס, אז תן להבין משהו אתה מוכן להיות נהג בוס בשביל לקבל ליטוף או איזה "מספר" עד כדי כך אתה נואש, לך לזונה זה יותר זול לאורך זמן הדלק והכאב ראש (כמובן לקנות סטוק של אופטלגין) יעלה הרבה יותר מאשר זונה.

אחי, אני מתכוון לדברים בעלי טווח

ארוך יותר. לא משהו זמני, אלא משהו מתמשך. כמובן שאני לא אתחיל להסיע מישהי הלוך וחזור רק כדי לקבל מספר או ליטוף. אילן

GALI02

New member
וואלה אחלה רעיון...

אני רק צריכה עכשיו למצוא מי זה יהיה... ממממ......... טוב יש לי חודש חארגן משהו

GALI02

New member
אני מתחילה באוקטובר

אבטחת איכות של ביו תהליכים(שייך לביוטכנולוגייה) וכן. אני צריכה לבדוק ת´ציון של המבחן סיווג בפיזיקה באתר הזה

gilshl

New member
בהצלחה, אל תתייאשי אבל שמעתי שהוא

קשה, אבל יש מה שנקרא תוצאות בשטח, מעריכים את הבוגרים של המקצוע.

בהצלחה, השד לא כל כך נורא

אבל מה אני יודע, אני הרי לומד ביולוגיה... אילן בביולוגיה אי אפשר להוכיח דברים באינדוקציה.

GALI02

New member
בילוגייה הייתה הדירוג השני שלי

וזאת גם הסיבה העיקרית שהלכתי על התחום הזה... והשד דווקא כן נורא... אבל תודה בכל אופן...העיקר הכוונה...
איזה שנה אתה?!

GALI02

New member
לא חייב להיות ניצול...

כלומר אם אני אמצא מישהו שנוסע לטכניון מהקריות ברור שאני אשתתף איצו בדלק. ואת החבר שיהיה לי אני גם הייתי מסיעה אם הייתה לי ת´אפשרות... אוף כרגע נודע לי שיש תוצאות של המבחן שעשיתי ואין לי ת´קוד המטופש הזה בשביל לבדוקקקק

למעלה