זהו החלטתי!

thezanani

New member
ביני לבין ציף עבר חתול שחור,

והיא החליטה שהוא דומה לגברי מהגשש, המטורללת. וזה לא נכון, כי היה לו שחור סיני. וגברי בנאי לא סיני. ולמה תמיד שחור או לבן? למה לא בז' סתווי או חום פוקסיה?

ואוו זה היה נוקב במיוחד

למרות שאני מסכים איתך לחלוטין אני חושב שצריך להפסיק להתבכיין על ספלייליסט על כרטיסי הוי אי פי על הגובה של כל אחד ואחד ועל כל דבר אחר או שהולכים להופעה או שלא מי שמסכים לשלם את המחיר שיילך וישתוק

thezanani

New member
ואוו זה היה נוקב במיוחד-פינקי החזיר

"למרות שאני מסכים איתך לחלוטין/ אני חושב שצריך להפסיק להתבכיין על ספלייליסט/ על כרטיסי הוי אי פי/ על הגובה של כל אחד ואחד/ ועל כל דבר אחר או שהולכים להופעה או שלא/ מי שמסכים לשלם את המחיר שיילך וישתוק" ושפתותיך שירה לאל במרומים.

HiddenDictator

New member
אנשים פה לא מבינים פשוט

אני לא בוכה על המחיר. אני לא מאיים. אני פשוט מעוצבן שבגלל שיש לאנשים אחרים יותר כסף, אני הולך לראות את המופע 100 מטר אחורה. וואלה זה לא מופע דוגמנות, אבל זה כן משפיע. ואתם תראו נתארה בחומוס

bentzi55

New member
אני יגיד שוב מה שארתי כבר פעם!

א) חומיינים לא יהרסו לך את ההופעה! ב) זה שהמקום לא פארק הירקון אלא שדה חומוס לא ישנה את ההופעה ג) מה הסיבה שרוג'ר מופיע/ בשדה חומוס לא צריכה בכלל לענין אותך, אתה באת לשמוע מוזיקה, מה זה בכלל צריך לעניין אותך אם הוא מופיע בשביל כסף או בשביל עצמו או בשביל לאכול הרבה חומוס או בשביל שלום אה באת לשמוע קונצרט רוק של אחד מגדולי הרוק! אז כל האלה שמתחילים עכשיו להמציא תירוצים למה הם לא יבואו, תבינו ההופעה תהיה אותה הופעה! גם אם היא תהיה באפגניסטן!

dpghost

New member
יש לי רעיון פשרה

אני בעד שברגע שתתחיל ההופעה נפרוץ את המחסומים של ה-vip ככה כולנו נזכה ביחס מיוחד של vip די כבר עם זה אני כבר לא יכול לשמוע את הבכי הזה יותר! כמו שכבר נאמר.... הביטול של הכרטיס שלך לא יפגע בהם כלכלית או בווטרס נפשית ובטח שלא בהקל כי ככה יהיה פחוץ צפוף ויותר אינטימי (חהחה) אני אישית בא להופעה הזאת (והופעות אחרות בכלל) יותר בשביל לשמוע ולהרגיש את האוירה מאשר לראות את הקשיש שלנו כי אחרי הכל אם תיהיו במרחק של 200 מטר מהבמה או 150 זה לא כל כך ישנה את "איכות" הצפייה שלכם בקיצור אחרי חפירה נוראית שבטח מלאה בשגיאות כתיב כי אני גמור מעייפות וגם קצת טיפש לא שווה לוותר על ההזדמנות הזאת בשביל אידיאולוגיה שתסלחו לי בלי לפגוע באף אחד ילדותית.... בכל מקרה שיהיה יום טוב וחג שמח דניאל

אהבתי..

בדיוק ב-'בום בום' של תחילת In The Flesh כולם פורצים בבת אחת את השערים מתחילים לרוץ קדימה ומשאירים את יונית לוי וגדי סוקניק הרחק מאחור כשהם המומים ומשפשפים את הגוצ'י שלהם בפחד. רצים ורצים, מגיעים עד הבמה שפנויה במקרה ממאבטחים, וקולטים שרוג'ר נהיה פתאום צעיר ב30 שנה ומתחיל לבצע את הדארק סייד בלי עזרה של אף אחד, עם סאונד סטריופוני פשוט, לא קוורטופוני ולא שמרטוופונני. הוא מגיע להתחלה של TIME כשפתאום שומעים עוד הליקופטר מתקרב, שוקי וויס עולה על הבמה "גבירותי ורבותי!! אני לא מאמין שאני הולך לומר את זה אבל הנה, אני אומר את זה!! קבלו אותו!! דוד!!! סליחה... דיויד גילמור!!!" ודייב יורד בחיוך מבויש מהמסוק עם גיטרה בידו ומתחיל לעשות את ה'טיקים' של תחילת השיר, המסוק ממריא חזרה והלהבים מעיפים את השיער הארוך שלו לפנים בצורה שמזכירה קצת את 'פומפי'. בניתור זריז הוא נעמד ליד רוג'ר שאפילו לא מחייך לו חיוך צבוע, מרוב שהם חברים טובים... גילמור תופס מקרופון... ...!!!!Ticking away

IamAR

New member
וואואואו ../images/Emo12.gif

גרמת לי לדמיין את זה.....
וזה היה כל כך טובבב........

חחח לא צריך את ווטרס שיהיה שם

לפי התווים זה על המיתרים מי ואי של הבס אבל יכול להיות שהוא הרשה לעצמו להשתולל ולהביא עוד גיטריסט שיעשה את ההתחלה כשהוא מתקתק

The Walrus

New member
מהפה שלך לאלוהים.

הלוואי... תוסיף גם את רייט ומייסון להצגה, פינק פלויד בהרכב מלא, רק הם, סטייל פומפיי... חלום.

Liorking

New member
Tear down the wall!

אני בעד, אין דבר יותר אירוני מזה. ווטרס יוצא נגד חומת ההפרדה שלנו ונגד חומות בכלל, אנחנו נצא נגד חומת ההפרדה שלו.

ווטרס גם בנה חומות על הבמה עצמה

צריך לבנות חומה על מנת להפיל אותה באמת אני חושב שזה יהיה אקט אפילו יפה באמת להפיל את החומה ולהתקרב אל הבמה כולנו ולשים זין על כל מה שמסביב ואולי גם על ווטרס זה יעלה חיוך

למעלה