זהו החלטתי!

זהו החלטתי!

אני לא מוכן לאכול יותר חרא מהזקן חובב השועלים הזה. הוא אוהב לבנות חומות על הבמה במהלך ההופעה, אבל במקרה הזה הוא בונה חומה בתוך הקהל שלו. 375 שקל ממש לא מחיר זול לכרטיס ואין הרבה אנשים שיכולים לעמוד בזה ואלו שהחליטו שהם יכולים, לא היו ברובם כל כך מבסוטים כשהודיעו להם שההופעה עוברת לשדה חומוס עם חומיינים. אבל עכשיו הכרטיס היוקרתי הפך להיות סוג ב' והסיכויים למחזיקי הכרטיס ה'זול' לראות את הזקן בגודל טבעי ירדו ל-0, הרי ברור שמתחם הVIP לא יהיה דווקא 60 מטר אלא בהתאם לכמות הכרטיסים שירכשו. אתם מבינים מה הולך פה?! אנשים משלמים קרוב לארבע מאות שקל בשביל לשמוע את השירים שהם אוהבים, מנוגנים ע"י גיטריסט זר וסולן זקן, ממרחק שאפילו הזיקוקים והאפקטים ייראו קטנים. (אלא אם כן תגיעו עם אוהלים יום לפני ותתפסו לכם מקום על גדר ההפרדה, במקרה כזה תזכו אולי לראות את הסרטונים) החלטתי סופית. אני מחזיר את הכרטיס ולא בגלל שאין לי את הכסף לVIP, משכורת יומית ממוצעת שלי מכסה עלות כרטיס רגיל. מר ווטרס מרגיש פה בבית ומעביר אותנו לשדה חומוס בלי לחשוב פעמיים בשם ה'אמירה' שלו. אז זוהי האמירה שלי, אני לא רץ לקנות VIP אלא מבטל בצער את הכרטיס ומשכנע את כל מי שאני מכיר שיבטל גם, שותף שלי ושתי ידידות שאיתם תכננתי לנסוע, כבר הודיעו לי שגם יבטלו. קבוצה של 6 אנגלים שנמצאים ב'שליחות' בארץ גם החליטו לבטל ולהקדיש את הכסף לבירה. ולאלה שילכו (במיוחד לנמוכים) אני מאחל באמת שיצליחו להנות ולמלאת את הציפיות שלהם מההופעה. ואנשאללה יתוש ערפדי חרמן במיוחד, יעקוץ את ווטרס כל כך חזק שמהצרחה האדירה שהוא ירים, יחזור לו הקול של פעם. (ועל הדרך שיעקוץ גם את שוקי וויס בלי קשר לקול שלו)
 

The Walrus

New member
מסכים ולא מסכים

אני מבין אותך. אבל בכל זאת, בנאדם, רוג'ר ווטרס... הזדמנות כזאת לא תחזור. וחוץ מזה, הוא לא נשמע כזה גרוע. בIN THE FLESH הוא היה די טוב.
 
באיזה קטע

אמרתי שהוא נשמע גרוע? וסתם דרך אגב, תדליק את IN THE FLESH ותקשיב למילים Remember when you were young
 

The Walrus

New member
תמיד מסתכלים על הקטע הכי גרוע, אה?

גם Time לא מי יודע מה בביצוע של ווטרס. אבל לעומת זאת יש בDVD כמה רגעים מעולים שלבדם שווים את הצפייה בו. הביצוע המקוצר והצולע מעט לSOYCD הוא לא אחד מהם.
 

Anuerysm

New member
אתה צודק

אבל הרבה אנשים לא באים לשם כדי לשמוע מוזיקה אנשים באים לשם כדי להגשים חלום
 

The Walrus

New member
גם אני מפנטז על הופעה

משנות ה70, אבל זה מה יש. נולדתי בעשור הלא נכון. As close as it gets. וחוץ מזה, ווטרס נראה נחוש בדעתו להצדיק את הכרטיס, עם כל הנתונים הטכניים של המופע. נורא כל להציג את זה כ'גיטריסט זר', אבל שמדובר בצמד כמו סנואי ווייט ודייויד קילימנסטר... אחד הנגנים עצמו העיד: "אנחנו רוצים לעשות את המופע הכי טוב שאפשר. למען המעריצים".
 

שלום חן

New member
אני עוד פעם שואל ../images/Emo4.gif

פיל קולינס ירום הודו, כרטיס להופעה שלו עלה קרוב ל- $100 ווטרס לא שווה את ה-375 ש"ח, 290 ש"ח מחבר, 270 ש"ח עובדי חשמל? ואין גלה המחירים יקרים, אין מה להגיד, אבל שווה, לא?
 

ramonsegev

New member
מסכים!

אך מצד שני, א. אתה (וחבריך) לא תפילו את ווטרס, ולא את שוקי וויס. ב. עוד כמה שנים תחשוב על זה ותתבאס שלא היית שם (לעניות דעתי) חבל בן אדם, אני וחבר שלי הולכים לכתוב שלט ענק על הקטע הזה..
 

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif

זה לא שה10 כרטיסים האלה ירששו את וייס. רק אתם תפסידו.
 
אני לא אפיל את ווטרס

בדיוק כמו שווטרס לא יפיל החמאס או את הימנים הקיצונים שלנו, ע"י המעבר לנווה שלום. אבל אני לא אצא עם הרגשה חרא של ניצול מהעסק הזה. ולך ולחברך עם השלט אני מציע לא להיכנס לVIP, כי ווטרס יקירינו הוא בחור רגיש, שעלול להיפגע עד עמקי נשמתו ולהחליט לזמר לנו את 'לעזוב את ביירות' לשעתיים, במקרה הרע (או לעזוב במקרה הטוב)
 

wommer

New member
...

עוד כמה שנים.... זה יכול להיות אפילו שנה הבאה...מחר...היום? הבנאדם בן 60 ואממ קצת...והוא לא צעיר... כמו שנאמר פה מקודם, נולדנו לעשור הזה ולא לשנות השבעים, מסוקסים, מנגנים בחצי עירום בפומפיי. אז אין מה לעשות, חוץ מלעשות חושבים, ולחשוב מה יקרה אם נלך או לא.
 

HiddenDictator

New member
יא אללה כמה אכזבות!!!

כמה אכזבות ההופעה הזאת מביאה!!!!!! בהתחלה המחיר הגבוהה אחרי זה המעבר מפארק הירקון לנווה שלום ועכשיו השערורייה הזאת לעזאזל אנחנו נצטרך לראות אותו במקרה הטוב במרחק 100 מטר מה זה שווה??? בשביל זה שילמנו 400 שקל?!!! אני מתחיל לחשוב על ביטול. הסיבה היחידה שלא החזרתי עוד את הכרטיס זה שזו אולי תהיה הגשמת חלום, או לפחות היתה.
 

wommer

New member
זה מתחיל להמאס לשמוע

אנשים כמוך. ווטרס לא שם עלייך ***, וזה שתבטל את הכרטיס שלך, זה לא יזיז להונו. גילמור, בכבודו ובעצמו לוקח 55 פאונד(לכרטיס מוזל) להופעה שהיתה אתמול, וכרטיסים שנמכרו ברגע האחרון, נמכרו בסביבות 65-70 פאונד. תעשה את החישוב...כפול 8 וחצי בערך. תלך אל תלך, כאילו זה מזיז למישהו בשיט. חלאס אם מישהו לא בא למה אנחנו צריכים לשמוע על זה כל פעם?! וכל פעם אותו עניין. יאללה כבר דנו בעניין שהמחיר יקר, אבל הוא לא כזה יקר בשביל הופעה חד פעמית כזאת. יאללה כבר דנו שהנמוכים מביננו לא יראו יותר מדי, אני בטוח שיהיו שטחים שהם יוכלו לעמוד במקומות יותר גבוהים. יאללה כבר דנו בזה מאוד אנטי מלחמתי והוא בעד ציד שועלים...אז? לכל אחד יש את הדעות שלו ושיט כבר דנו בחרא הזה שהוא העביר את זה לנווה שלום, אז בפארק הירקון הוא לא היה מתפלצף על זה שאנחנו צריכים לצאת מכל השטחים והחרא הזה? הוא לא היה מדבר נגד מלחמה?! כבר דנו בזה שהוא טיכו זקן, זה לא מוריד מהאגדה הנושמת למחצה שנקראת פינק פלויד, והוא די בולט מבין כל השאר בלהקה(ולא בגלל כיעורו בציעורותו)... אז חלאס! אנחנו לא צריכים לשמוע על כל זה!
 

The Walrus

New member
היית יכול להיות יותר עדין

כולה הביע דעה. לכל אחד יש את הדעות שלו. ושים לב לפרדוקס: "לכל אחד יש את הדעות שלו" - ציטוט שלך, ומצד שאני אתה משתיק אותו. כן, נמאס לשמוע על המחיר של הכרטיס אבל אפשר להיות יותר עדינים.
 

wommer

New member
אני מצטער

פשוט אני לפעמים נוהג בשיטת שחור או לבן...מעט מואד קוראה שיש אפור. זה פשוט יותר מדי לתקופה הזאת, וזה מתחיל להמאס, כמו שאתה רואה. טוב נו, רק שהוא לא ייקח ללב יותר מדי. זה מה שיש לי להגיד.
 

thezanani

New member
חומיינים השמרו!

עומר גילמור על הפודיום! וסתם שאני אבין,מה רע בחום?
 

wommer

New member
או הו!!!

איזה כבוד! מה קרה נעלמת? חום נשמע נחמד...למה לא???
 
למעלה