זהו, החלטתי

זהו, החלטתי

אחרי שחזרתי ביום חמישי ב- 10:00 בערב וראיתי את מצב הבית, הבנתי שאני כנראה בחיים כבר לא אהיה מאלה שאצלן תמיד הבית מתוקתק, נקי ומסודר. שאני כנראה בחיים כבר לא אהיה מאלה שאצלן תמיד יש סירים חמים וטריים על האש. שאני כנראה בחיים כבר לא אהיה בכל מקום, בו-זמנית. שאני כנראה בחיים כבר לא אהיה סופרוומן, שמצליחה לג'נגל בין העבודה לבית. שאני כנראה בחיים כבר לא אראה כמו שנראיתי בגיל 20. שאני כנראה בחיים כבר לא אעשה דוקטורט במשהו. שאני כנראה בחיים כבר לא אצליח להיות מעודכנת ב- 100%. שאני כנראה בחיים כבר לא אצליח להחזיר טלפונים לכל החברות והחברים. שאני כנראה בחיים כבר לא אצליח לשבת בשקט במשך למעלה מחצי שעה. והחלטתי. החלטתי שמי שאוהב אותי ורוצה בקרבתי, יקבל אותי ככה, כמו שאני, עם הקילוגרמים העודפים, עם הבית המבולגן, עם האוכל המוכן מראש (והלפעמים קנוי), עם העייפות, עם מצבי הרוח המשתנים בהתאם לרמת הלחץ, עם הרצון לעשות הכל ביחד ולפעמים להרוס הכל ביחד, עם חוסר הזמן והיכולת לשמור על קשר (למרות שמדובר באנשים שאני אוהבת אהבת נפש)... בבוקר קמתי עם הרגשה הרבה יותר קלילה.
תחזיקו לי אצבעות.

הילהל

New member
../images/Emo99.gif אני מאוהביך

זה נחשב לי, למרות שאני גם בדיוק מדויק כמוך?

יופי של הבנה

גם אני הגעתי למסקנה הזאת ומשתדלת ליישם אותה, למרות שלפעמים השד הפולני (ואני לחלוטין לא פולניה) משתלט עלי. או שמה זה הקול של אמא שלי שמתנגן לי בראש. חזקי ואמצי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש פורום כזה../images/Emo8.gif

ותיקון קטן:22:00 זה כבר בלילה, לא בערב.... אבל מה זה משנה, כל עוד רואים אותך מדי פעם - אני כבר השגתי את שלי
רק חשוב מאוד תמשיכי לשמור על השפיות - לא משנה מה את עושה, מה אוכלת ואיך נראה הבית (שאגב הדבר האחרון שמעניין אותי), העיקר תמשיכי לשמור על השפיות ולא להפסיק לצחוק.... אז יאללה מתי שוב רואים אותך?

bananacream

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifעעעעעעעעעעופרה

התובנות שלי בעיקבות ההודעה שלך יופי ש10 זה עדיין אצלך ערב ולא לילה
אני צריכה משקפיים כי אני לא רואה את הקילוגרמים העודפים שלך
לא ידעתי שאפשר להיות בו זמנית בשני מקומות

מיכל @

New member
רק עכשיו?../images/Emo12.gif

אני הגעתי לתובנות האלה כשהגדולים שלי היו בני שנה בערך. בדיוק אותו הדבר, חוץ מהדוקטורט שהצלחתי בקושי רב לסיים... החברים שלי כבר יודעים שהחזרת טלפון יכולה להיות גם אחרי 3 ימים, שהבית תמיד מבולגן ושצריך להזיז דברים כדי לשבת על הספות.

שרון123

New member
../images/Emo45.gif אצל הורים לתאומים ההבנה הזאת מגיעה

הרבה יותר מוקדם

תאירU4

New member
אני הפסקתי

כבר די מזמן לריב עם הבית. כשיש לי זמן והכי חשוב כוח אני מנקה. לסדר - בשביל זה יש בעל... ביום שבת כל היום ניקיתי וסידרתי וגם אז הספקתי רק שני חדרים ואת כל הכביסה... ביום ראשון הבנים יצאו לטיול של שלושה ימים והם לא בבית. מאז יש הרגשה שהבית כל הזמן נקי ומסודר. האם המסכנה המתבקשת זה שהבנים הם אלה שמבלגנים? אפילו שהם בכלל לא בבית וכל היום הם בכדורגל??? שיגמר כבר הקיץ.... אפילו אירי אמרה שהלוואי שיהיה כבר שוב פעם שלג... מעניין ממי היא למדה את זה.

מרגוש

New member
מתי הבעל שלך בבית לסדר?

טוב אז אנחנו בדרך אליך כי עכשיו מסודר...

שירי ל

New member
מי שלא מקבל את עצמנו ככה זה בד"כ אנחנו

אבל איזה הקלה זה לוותר ככה, הא? כמה לחץ יורד

אימם

New member
אני עדיין סובלת מזה....

המצפון רוב הזמן מציק לי למרות שאני כל כך משתדלת לעשות הכל זה לא מצליח לי להיות אם השנה, רעיית השנה וחברת השנה....אז הבית בד"כ לא מסודר וכמעט תמיד יש כלים בכיור, זבל לזרוק, בגדים מפוזרים, כביסה לעשות צריך לבשל אוכל לילדים ואז אני נכנעת, פותחת את הארנק ונותנת להם כסף לאכול בקניון (בה בשעה שאמא שלהם אוכלת מסודר בחדר האוכל בעבודה)
במיוחד כי אני מודעת לעובדה שבעלי ואנוכי היחידים שיכולים להעניק ולתת לילדים ואין סבא/סבתא או משפחה תומכת....

למעלה