זהו את השירים

yuval k

New member
1

ימין על זמן אתה מקבל קרוב יותר וקרוב יותר קראת את השם שלי אבל יש לא דרך פנים השתמש בתהילה הזו שכור לך אישה וילדים היום אולי היא אולי היא...

yuval k

New member
2

איש עושה אקדח איש הולך למלחמה איש יכול להרוג ואיש יכול לשתות ואיש יכול לקחת זונה הרוג כל השחורים - הרוג כל האדומים ואם יש מלחמה בין המינים אז יהיו לא אנשים שמאל

yuval k

New member
3

אלוהים, לפעמים אתה פשוט לא בא דרך האם אתה צריך אישה להסתכל אחריך אלוהים, לפעמים אתה פשוט לא בא דרך אתה עושה חינניות חינניות יש לי למצוא מה אתה הוא עושה אודות דברים כאן מספר מכשפות שורפות מקבל קצת חמים כאן

yuval k

New member
4

הו, דבש, קרב זאת לשפתיי... כןןןן אל תנשוף את המוחות האלו עדיין יש לנו להיות גדול, ילד יש לנו להיות גדול [...] יש לנו להכות עסקה לגרום לו להרגיש כמו איש קונגרס זה רץ במשפחה... זה רץ במשפחה, כןןןן

Salem

New member
זה Professional Widow

מכיר את Armand Remix
גירסה נחמדה גם
ומפורסמת

yuval k

New member
5

שמעתי שהמדריכים של שליטה גנטית היו קונים את כל התכונות שנמכרו לאחרונה לוקחים סיכונים, הו-כה-אמיצים זה נאמר שעכשיו כשאנשים יהיו קצרים יותר בגובה הם יוכלו להתאים פעמיים כה הרבה באותו גודל בניין הם חושבים שזה הכל ימין

yuval k

New member
6

תינוקת הלכת כה משוגעת לאחרונה שום דבר לא נראה ללכת טוב כה נמוך למה יש לך לרדת כה נמוך את כה היה לך מחכה בשמש יותר מידי ארוך

yuval k

New member
7

אני זה שהרשה לך לדעת הצטערתי על כך לעולם אחר כך

למעלה