זהות מינית...

Kryptonite

New member
אנחנו היתחלנו איתף, כן ממש../images/Emo168.gif

נו באמת, עכשיו היא גם נוטרת לנו טינה על זה ולנצח לא תשכח? ושירה, תלמדי את ההבדל בין הבעת דיעה לבין התגרות. אם אני רוצה לדבר על משהו - תופתעי! לא בגלל הדיעה שלך עליו (רוצה עוד הפתעה? לא כל העולם סובב סביבך!) אני לא שואל אותך, וזו לא אשמתי שאת שונאת את נינט. אז את יכולה להמשיך לקפוץ ולצרוח שאורית כוסית ומושלמת, אבל אני חושב שיש לה קול של גבר, ושנינט ניראית שולתתת. ואני לא שואל אותך אם מותר לי לדבר על זה בערוץ, כי זה ערוץ פתוח.
 

HuGo Hell

New member
בא לך להסביר את ההודעה? ../images/Emo1.gif

כי לא הבנתי כלום.
 

SaberTooth

New member
אני #מכושפותניק... ../images/Emo34.gif

(והאייקון לא מרמז על שום דבר, תיפשים...)
ל-#באפי
בוז
(ולמרה ששירה מה שמה תקפוץ לפורום - לא, זה לא היה ברצינות. זה היה בצחוק.)
 

Charmed 4ever.

New member
סתום! שירית מותקית! |חלב|../images/Emo54.gif

אממ... נדב... מה קורה במצב שאתה גם זה וגם זה?
 
היי שירה מה שמה קפצה לבקר בפורום

שלכם נדב ההודעה שלך הייתה גדולה נקרעתי מצחוק אבל זה לא נכון שאנחנו לא עושים me/ אנחנו עושים מאוהב me/ אתם עושים | מאוהב | (בכוונה עם הרח שלא יצא אייקון.. אני מקווה שלא יצא!)
 
תומילה מותק

עוד לא קלטת שאנלא שמה עליך או על מה שאתה אומר?
ניצן שולטת :)
 
כל האינפויים של המכושפים

מתקשרים איכשהו להומואים ולסביות. לא יודעת למה. אנחנו משתדלים שהאינפויים שלנו יהיו מצחיקים (לא מבקרת אתכם, סתם מציינת). ד"א נדב חבל שלא העתקת את השיחה של היום במקום ה"פרצופים מוזרים כמו ^________^" איזה חמוד עידו :)
 

Ophel McNeil

New member
כל האינפוס שלנו מצחיקים ../images/Emo28.gif

לאללה, והם אפילו לא מתקשרים ללסביות. הומואים רולז, ונדב בת.
 
אה ודבר אחרון

נתת רק איפיונים על אם אתה מכושפיסט, אבל לא נתנת איפיונים של באפיסטים. עכשיו איך אני אדע מה אני??
 
למעלה