זהות מינית...

SaberTooth

New member
יופי שירה... ../images/Emo11.gif

עכשיו עשית אאוטינג לילדה המסכנה.

אפילו לא ידעתי מי זאת :(

והתמונה שלה גם ככה מפורסמת באתר הרשמי של היהודים שנכנסים לשם הרבה יותר מלפה :) חפיף (רוני, כן?) את כוסיתתת! (;

צו צאנג

New member
../images/Emo45.gif היא יפהההה...

מסכנה הילדה, עכשיו אנשים מתחילים לרכל על תמנות שלה
לא נורא, זה יעבור

Jiglly

New member
חח יא מדברים עליי../images/Emo8.gif.. ../images/Emo9.gif

אממ קודם כל תודה לכם.. אבל חכו שתראו אותי במציאות..ח..
איזה מוזר זה..הגעתי לשרשור הזה בפוקס, מישו בפורום היהודים שם אותו..חח..
וטלושששששששששש אני ממש מתגעגעת אלייך!! מזמן לא ראיתי תך..

חחחח תום ורוני!!

תום גמני הגעתי הנה כמו רוני...שרשור בפורום היהודים שרשמו על אורית שהיא נראית כמו גבר (תמותו אנשים היא פ33ה!!!) ורונוש אני רואה אותך ב-29 נכון????????????????:)

ונראה לך שאני לא רואה כתבות

פוסטרים "מה שבא לי"? וראיתי אותה גם במציאות מספיק פעמים כדי להגיד לך שהיא נראית כמו אישה, היא אישה, והאישה הכי מדהימה שאני מכירה (היא, ואנג'לינה ג'ולי).

Kryptonite

New member
שוב,../images/Emo168.gif

היא לא ניראית כמו גבר, היא נשמעת כמו אחד. ואם דליה ותום חושבים שהיא ניראית כמו גבר - זכותם. עכשיו את מוזמנת לעוף מפה בדיוק כמו שבאת...
תודה!

Charmed 4ever.

New member
ואתה מוזמן לא לגרש אנשים! |חלב|

זה פורום חופשי! סתמו כבר! וזכותה של שירית, בדיוק כמו שזכותם, להתווכח. אתם חוצפנים ומגעילים! ואני בטוחה שאנשים בכלל לא *רוצים* להיות פה בגלל היחס שלכם! וכן, גם אני! תסתמו ותפסיקו להתגרות באנשים! אם זה הכיף שלכם בחיים תהנו במקום אחר!

Kryptonite

New member
אני מצטער באמת שלשירה../images/Emo168.gif

משעמם בחיים, אבל היא יושבת בערוץ מירק שלנו, קוראת בפורום שלנו, ואחר כך יורדת עלינו וצוחקת עלינו. אם היא כל כך שונאת אותנו כמו שהיא מתארת את זה, למה היא פה בכלל?

Charmed 4ever.

New member
סלח לי, אבל... |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

יכול להיות שהיא פשוט אוהבת מכושפות..? וחוצמזה, אתה לא צריך להיות הבנאדם שיחליט אם יש לה זכות להיות בחדר שלנו במירק או בפורום הזה! הם חופשיים! וברגע שאתם יורדים על האומנית (ואם מישהו אומר משהו על זה הוא מת!) האהובה עלייה, יש לה גם זכות רבה להגיב! ולהוכיח את הצד שלה! ואורית שולתת! היא שרה מדהים והיא כוסית ויפהפיה! אז סתמו פיות ולכו לנסות לשמוע לפחות עשרה שירים של היהודים!

Kryptonite

New member
אוף, איזה שטויות.../images/Emo168.gif

אוקיי, ממש אין לי בעיה שהיא תהיה בערוץ שלנו. אבל ללכת ולכלך עלינו מאחורי הגב ולתת קישורים ש"תיראו איזה סתומים המכושפיסטים האלה, זה בגלל שהם הומואים" ודברים כאלה - תסלחי לי, אבל זה ממש מעליב וגובל בחוצפה (וגם שיעמום, אבל זה לא משנה
) יש לה זכות להגיב, אבל לא בצורה שהיא הגיבה. היא התחילה להתחרפן לגמרי, לקלל את מי שאת רוצה, להביא את החברים הערסים הסתומים שלה לערוץ שלנו ולקלל אותנו בתוכו. אני שומע כמה שירים של היהודים, ואוהב אותם. אבל זה לא קשור לעניין, הילדה הזאת פשוט דפוקה. אם היא אוהבת מכושפות - שתלך ל402, שם מדברים על הסידרה.

קודם כל, אל תמציא

אני אוהבת הומואים אין לי שום בעיה איתם. מאיפה הבאת את זה בכלל? נתתי קישורים בפורום היהודים ואמרתי תראו הם אומרים שאורית נראית ונשמעת כמו גבר. יש לי זכות. דבר שני, אין לי חברים ערסים, ואני לא הבאתי אותם, הם באו לבד ויש להם זכות זה ערוץ חופשי. אני לא התחלתי לקלל אותך עד שלא התחלת לקלל אותי, בפעם האלף. ואל תגיד לי לאן ללכת, זה גם פורום חופשי ואם אני רוצה אני אהיה פה. ולסיכום - אחותך דפוקה.

רק עליך צחי מותק

ועל תום לפעמים.. ויש לי סיבה. אתם התחלתם איתי. אתמול בערוץ שלנו שאנשים לא היו נחמדים לרז אני התעצבנתי עליהם. אני שונאת שהם סתם לא נחמדים לאנשים מהערוץ שלכם.. אני תמיד משתדלת להיות נחמדה לכולם אבל אתם באים סתם ומתגרים בי, ואז מצפים שאני אהיה נחמדה אליכם?.. או מצפים שאני אשב בשקט או משהו? וממש לא התכוונתי להשאר פה.. (ניצן צודקת) אבל ראיתי ת'הודעה של נדב כי נתנו לי קישור וזה נורא הצחיק אותי, והגבתי, והגיבו על זה, והגבתי על זה.. ויצא.

למעלה