זהות מינית...

King Of Kromags

New member
זהות מינית...../images/Emo103.gif

עכשיו, בגיל ההתבגרות, הרבה אנשים מבולבלים, לא יודעים מה הם בדיוק. תוהים לגבי הזהות המינית שלהם. אני כאן בשביל לעזור לכם לעבור את זה, לגבש עמדה לגבי הזהות המינית שלכם. אה, לא, אני כאן כדי להסביר לכם אם אתם #באפי או #מכושפות.
המדריך השלם למבולבל
: א. אם אתה #מכושפות, סביר להניח שאתה משתמש באייקונים מוזרים כמו: ** , @@ , ;; , ^____________^ וכיו"ב. והרי לכם הוכחה מפי האסיסטנתים שלי (באפי'ז):
[8:13pm] <+idoffryn> 1. להשתמש בסימנים מוזרים כמו:
[8:13pm] <+idoffryn> XD
[8:14pm] <+idoffryn> ^_________________________________________^
( [8:14pm] <@^ronron^> זה מאד מאד מוזר ). ב. אם אתה #באפי, אין לך אינפואים חולניים. והרי לכם הוכחה מפי האסיסטנתים שלי (באפי'ז): :22pm] <@^ronron^> איזה אינפואים חולניים יש למכושפות [8:22pm] <@^ronron^> היום הייתי שם כמה דקות [8:22pm] <@^ronron^> ונבהלתי
( נאמר על האינפו : "<+TheMarker> אצלנו מותר מה שרוצים על השולחן" ) ג. אם אתה #באפי, לעולם אל תגיד "האני", או תשתמש בפקודה me/ . והרי לכם הוכחה מפי האסיסטנתים שלי (באפי'ז):
[8:17pm] <@^ronron^> ?ולמה מכושפים שמים את הניק בתחילת משפט
[8:17pm] <@^ronron^> אנחנו שמים לב אליכם גם בלי זה
[8:14pm] <+idoffryn> אל תגיד האני. ד. אם אתה קורא את ההודעה הזו, צוחק או לא, אתה #מכושפות. אם לא, אתב #באפי. וכן, גם אם מקריאים לך את זה / מעתיקים למירק - אתה עדיין #מכושפות.
- רק לא לריב לי עם כל #באפי, הכל נכתב בהומור

צו צאנג

New member
../images/Emo6.gif

אם אתה חושב שאורית לא נראת ונשמעת כמו גבר את #באפי
נדב, יא משועמם
יהיה טוב...
(או שלא
)

King Of Kromags

New member
נכון!!!!!!!!!../images/Emo103.gif

דנה, יש לך יציאות חכמות. לפעמים. לא שכיח במיוחד.

צו צאנג

New member
מה נסגר איתכם?? אנשים מוזרים!!

מילא דנה, אבל שמואל??? אני כבר ליודעת אך קוראים לי
(תום, זה היה בצחוק, ניחשתי שלא תבין שזה בצחוק, כי אתה תיפש מידי
)
למישהו שי עוד שם בשבילי? לפני שנסגור את רשימת השמות>.<

ממתי היא נראת כמו גבר??

וממתי היא נשמעת כמו גבר? וואי איזה שטויות את מוציאה פה...!

צו צאנג

New member
בתמונה אחת מתוך מיליון היא לא נראת

כמו גבר, לכי תראי את הפוסטרים שלהם, הקליפים, כתבות, מה שבא לך, היא נראת כמו גבר!

זה כי אתה (את?) עיוור\ת

היא תמיד נראית כמו אישה.. אני מבינה עוד איכשהו למה אתם חושבים שהיא נשמעת כמו גבר, אבל נראית?!!?? זו הגזמה פרועה.. והנה עוד תמונה להוכחה

צו צאנג

New member
אני בת../images/Emo3.gif

ולא דיברתי על הגוף שלה... אלא על הפנים! כאלו תפתחי את התמונה בגדול ותראי בעצמך! ומי זאת לידה בתמונה?*-* היא יפה...
(אורית או אך שלא קוראים לה לא
)

ל-דרוסילה1

שמת תמונה של טיטי עם ילדה אחת...(רוני) איך את מכירה אותההההה??:) (את רוני חחח אני -או חברה שלי- צילמנו את התמונה את התמונה הזאת...)

ממ זה מהאתר של היהודים

זה מהפגישות פורום הקודמת אני חושבת הורדתי:) ד"א בפנים היא נראית כמו אישה, היא אישה, ואתם היחידים בכל העולם ששמעתי שאומרים שהיא נראית כמו גבר.. יש לכם בעיות.

Jiglly

New member
WHAT THE?!?!?!?

מה עושה פה תמונה שלי?!?!?! פחחחחחחחח להתעלם

למעלה