King Of Kromags
New member
זהות מינית...../images/Emo103.gif
עכשיו, בגיל ההתבגרות, הרבה אנשים מבולבלים, לא יודעים מה הם בדיוק. תוהים לגבי הזהות המינית שלהם. אני כאן בשביל לעזור לכם לעבור את זה, לגבש עמדה לגבי הזהות המינית שלכם. אה, לא, אני כאן כדי להסביר לכם אם אתם #באפי או #מכושפות.
המדריך השלם למבולבל
: א. אם אתה #מכושפות, סביר להניח שאתה משתמש באייקונים מוזרים כמו: ** , @@ , ;; , ^____________^ וכיו"ב. והרי לכם הוכחה מפי האסיסטנתים שלי (באפי'ז):
[8:13pm] <+idoffryn> 1. להשתמש בסימנים מוזרים כמו:
[8:13pm] <+idoffryn> XD
[8:14pm] <+idoffryn> ^_________________________________________^
( [8:14pm] <@^ronron^> זה מאד מאד מוזר ). ב. אם אתה #באפי, אין לך אינפואים חולניים. והרי לכם הוכחה מפי האסיסטנתים שלי (באפי'ז): :22pm] <@^ronron^> איזה אינפואים חולניים יש למכושפות [8:22pm] <@^ronron^> היום הייתי שם כמה דקות [8:22pm] <@^ronron^> ונבהלתי
( נאמר על האינפו : "<+TheMarker> אצלנו מותר מה שרוצים על השולחן" ) ג. אם אתה #באפי, לעולם אל תגיד "האני", או תשתמש בפקודה me/ . והרי לכם הוכחה מפי האסיסטנתים שלי (באפי'ז):
[8:17pm] <@^ronron^> ?ולמה מכושפים שמים את הניק בתחילת משפט
[8:17pm] <@^ronron^> אנחנו שמים לב אליכם גם בלי זה
[8:14pm] <+idoffryn> אל תגיד האני. ד. אם אתה קורא את ההודעה הזו, צוחק או לא, אתה #מכושפות. אם לא, אתב #באפי. וכן, גם אם מקריאים לך את זה / מעתיקים למירק - אתה עדיין #מכושפות.
- רק לא לריב לי עם כל #באפי, הכל נכתב בהומור
עכשיו, בגיל ההתבגרות, הרבה אנשים מבולבלים, לא יודעים מה הם בדיוק. תוהים לגבי הזהות המינית שלהם. אני כאן בשביל לעזור לכם לעבור את זה, לגבש עמדה לגבי הזהות המינית שלכם. אה, לא, אני כאן כדי להסביר לכם אם אתם #באפי או #מכושפות.