זהות בדויה

ariel1989

New member
זהות בדויה

רציתי לשאול מתי ישדרו שוב את העונות ה-4 וה-5?? כאילו הן היו במוצאי שבתות וחשבתי שאחרי שייגמרו עונות 1-3 (פשוט מדהימות, דרך אגב) יתחילו לשדר גם באמצע השבוע את עונות 4-5. אז יש לכם מושג מתי זה הולך לקרות?? פשוט היום אחרי די הרבה זמן שלא ראיתי את זה העברתי לערוץ AXN ופתאום ראיתי משהו שעשה רושם של הפרק האחרון של הסידרה (פרק 105) ולכן חשבתי שאולי עכשיו יחזרו לשדר את עונות 4 ו-5, לאחר שעונות 1-3 שודרו כבר פעמיים. בתודה מראש

גללללי

New member
תשובה....

עונה רביעית של זהות בדויה שודרה כבר ברצועה יומית... עונה חמישית הסתיימה בסופ"ש האחרון ותחל בשידור חוזר שוב בסופ"ש כיוון שאנחנו לא יכולים להוריד סדרות שכרגע משודרות במשך השבוע. בעתיד אנו נשדר את כל הסדרה מההתחלה ועד הסוף ברצף - אך כרגע אין באפשרותנו לומר בדיוק מתי זה יקרה. תודה, צוות הערוץ

cwn

New member
את יכולה לענות גם לי על משהו?

הבנתי שאחרי שתסיימו לשדר את עונה 2 של השרדות תתחילו לשדר את 5-7, והשאלה היא: למה רק העונות האלה, למה לא את שאר העונות (עד עכשיו יש 12 עונות +1 שמשודרת בימים אלה), או שאולי אני טועה ותשדרו גם את 8-12? בכל מקרה, אני מאוד אשמח אם תשדרו את שאר העונות, או לפחות את עונה 8 (עונה 8 נקראת all star ומופיעים בה אנשים מכל העונות הקודמות, ביניהם קולבי, אמבר ונדמה לי שגם ג'רי מהעונה הנוכחית) תודה מראש :)

ala40

New member
באיזה פרק בסדרה מופיעה היגואר

שפיצצו אותה אגב הדגם הוא XJ6 סובריין שיוצר בין השנים 1984 1994 וכמו כן טייפ אס אחרי מתיחת פנים אז אני מאמין שהסדרה היא קידום מכירות ליגואר אגב זה הצליח לא רע

למעלה