זהות בדויה

גללללי

New member
זהות בדויה

הפרק שודר במלואו בדיוק כפי שהתקבל מחו"ל וכפי ששודר בערוץ 2.. אנחנו מעולם לא חותכים תוכן מפרקים!?!! צוות AXN

פרסל

New member
אני הבנתי הכל

וזה גם לא נראה חתוך. אבל רק משהו קטן, מה היה המכשיר שהיא הביאה? לא שזה חשוב אבל בכל זאת

b u s t e d

New member
עובדה שזה לא נכון..../images/Emo109.gif

אם כל הכבוד, אלה לא דברים שאי אפשר לשים לב אליהם. היו חסרות סצנות שלמות מהפרק וגם חלקים. בתור מישהי שיש לה את הDVD של הסידרה וזוכרת את כל הפיילוט בעל-פה אני יכולה להגיד לך בפירוש שזה לא היה כל הפרק. בכל מקרה, אני אישית לא ראיתי את הפרק כששודר בטלעד, אבל לפי מה שהבנתי מאנשים שכן ראו- גם הם שמו לב שהיו חסרים חלקים.

גללללי

New member
הנושא בבדיקה

לקחנו לתשומת ליבנו את ההערות לגבי הפרק הראשון והנושא נמצא בבדיקה. צוות AXN

צודקת

הפרק המקורי היה 65 דקות והפרק ששודר ב AXN היה 50 דקות. בטח שחתכו אותו! וחברות שלי והאחיות שלי לא הבינו חצי מהפרק בגלל זה.

ועוד איך חתכתם. פשוט מגעיל.../images/Emo168.gif

ראיתי את הפיילוט בטלעד עשרות פעמים (נפלאות הוידאו), ואני יכול לשלוח לכם בעצמי קלטת שלו ולהראות לכם שכמעט 20 דקות מהתוכנית שלא שידרתם!! מה, זה בגלל שהפיילוט שעה ורבע וזה יידפוק לכם את הלוח שידורים? מילא. אבל עוד לשקר ולהגיד שלא הייתה בעייה??

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifטוב..אז..../images/Emo15.gif

בתור אחת שמכירה את הפרק בע"פ.. לא לא..באמת..אני מדקלמת את הפרק מילה במילה.. אני יכולה להגיד בוודאות שנחתכו קטעים..וזה לא קטעים שדמיינתי אוקיי
זה קטעים ממש חשובים.. הקטע של דיקסון וסידני במטוס כשהוא אומר לה "thats the rule you dont break" זה לא רק אחד ה-משפטים של הפרק..הוא גם ממש משמעותי ג'יי ג'יי לא סתם שם את הסצינה הזאת..איפה היא
הסצינה שדיקסון (יש לכם משו נגד דיקסון
) בא לדבר איתה באוניברסיטה הוחלפה בשקופית של "אחרי 3 חודשים" כשמצוטטים לדני בטלפון ומחליטים להרוג אותו יש קטע שארווין סלואן (ראש ה SD6 למי שלא התאקלם עדיין) אומר למישהו.."אתה בטח מבין שאנחנו חייבים" ואז מסובבים את המצלמה ורואים שהוא מדבר אל ג'ק - אבא שלה..ואז הצופים אמורים להבין שאבא שלה עובד ב- SD6 והיא לא יודעת.. כל הפרק בנוי על הספינים שיש לה עם אבא שלה.. הסצינה שהיא מתכוננת לצאת למשימה (צובעת את השיער באדום בשירותים)...לא היה בכלל..הקטע שהיא מדברת עם הדיילת לא היה.. כל הסצינה הגדולה עם השיער האדום קוצרה לאיזה 3 שניות שהיא הולכת בנמל התעופה.. ועוד חלקיקים של קטעים..פשוט...כמעט כל סינה קיצרתם.. אז מילא לקצר ולהגיד..סליחה, היו אילוצים..היינו מבינים.. אבל לבוא ולשקר

mg

New member
הפרק באמת קוצר לחלוטין !

ולכן כל מי שטוענ/ת שנעלמו סצנות שלמות מהפרק צודק. ולראיה, יש לי את הפרק מוקלט מערוץ 2, והוא כמעט שעה וחצי- בלי פרסומות. ועכשיו כשהקלטתי שוב את הפרק, הוא פתאום 45-50 דקות?! ?! ?! AXN, בבקשה תשדרו שוב את פרק הפיילוט, והפעם בלי קיצוצים. סתם הלך לי דיסק DVD והעצבים.

למעלה