זהוב

זהוב

זהובים תלתליה הגולשים ונוגה עורה אף הוא זהוב מבהיקה בשמש נשמתה מבקיע האור מבעד למלבושה ילדה יפה,נשמה טהורה כמתכת הזהב המשפיעה אך שפע כך אני ראיתך ילדתי נדירה כזהב,טהורה כמותו האחת והיחידה מבחינתי.. מרק.

ירוק

עיניך הצוחקות חודרות חוקרות דוקרות ועוד שבריר מבט ירוק תהומותיי יאיר ונפש מבוהלת עטופת משקעים תושיט יד מהססת מבין חומות עטויות קורים לצאת אל החופש...

mna

New member
ירוק H-)

ירוק זה מרחב, ששנינו נאהב, מלא צמחים, ואיברים מתוחים. עיניים מדהימות, שמביעות עוצמות, יום של סגריר, וריח בהיר. וגם, שטר של דולר, וגול של מכבי חיפה, ערימה של זוהר וחיוך של אישה יפה.

mna

New member
פרעות?

כאלו מופרעים, אישה את אוהבת, שנוגעים, לא נוגעים, ואיתם - מתשוקה את רועדת.

אפור-תכלת-ירוק

גוון עיני.. חודרות מבעד שמלתך קוראות את נשמתך אט אט מסירות את קורי העכביש של עבר המעכב התחדשות וזרימה חדירת המבט,הקורא את תוכך חושף לעיני נשמה נבוכה הכמהה לשנות ורוצה לחחות אך קורי העכביש מונעים בעדה ולא עוד.. מרק.

למה צבע אחד, יקירי :)

אם אפשר את כולם..ובדיוק ככה אני רוצה אותם! הרמוניה של צבעים: =================== פוקחים עיניים שבעות אל תוך הרמונית צבעים שקטה וחיוך ממיס את מבוכת האור סביבם אצבעות מחפשות אצבעות אנחה את נשיקתה חיבוק דבק אל רעהו וקשת של תחושות עוטפת אל תוך שלווה..

ואני חסיד של הטריקולור.. ;-)

והנה אני בא בימים.. ולעיתים בלילות ועוד לא עמדתי על גוון עיני.. וכל אחאת-רואה אחרת את אותן העיניים. מרק.

בת-קול

New member
זהוב

זהוב הוא עורה הנוצץ זהוב הוא הזיק בעינה זהוב מסנוור בעינך שלך

למעלה