נחל ב"ש ביום יפה מהחורף האחרון לא זוכר מי צילם את זה...
F fireman New member 8/5/03 #28 תמונה יפה.... האם יש לך תמונות נוספות של הנחל? אולי המתקופה של גשר אברהם הישן? בכל חורף הגשר הזה היה הופך לאתר עליה לרגל לצלמים וסקרנים שבאו לראות כיצד הנחל הזה לוקח עימו סמיטריילרים שנהגיהם חשבו שיוכלו לחצות את הגשר
תמונה יפה.... האם יש לך תמונות נוספות של הנחל? אולי המתקופה של גשר אברהם הישן? בכל חורף הגשר הזה היה הופך לאתר עליה לרגל לצלמים וסקרנים שבאו לראות כיצד הנחל הזה לוקח עימו סמיטריילרים שנהגיהם חשבו שיוכלו לחצות את הגשר
K kyle New member 7/5/03 #12 נראה לי שכבר הייתי בסיור הזה פעם../images/Emo6.gif אז בואו נראה, אני עכשיו טרוריסט-אסטרונאוט... סבבה! מעניין איזו עיר תבחר בפעם הבאה. אגב, בחטיבה שבה אני לומד יש תמונות של גוש דן בשנת 1917.
נראה לי שכבר הייתי בסיור הזה פעם../images/Emo6.gif אז בואו נראה, אני עכשיו טרוריסט-אסטרונאוט... סבבה! מעניין איזו עיר תבחר בפעם הבאה. אגב, בחטיבה שבה אני לומד יש תמונות של גוש דן בשנת 1917.
D DerBleistift New member 8/5/03 #17 ויצאת ממנו בשלום? ללא קלקולי קיבה? אגב, ערן... עין תחת עין, קיבה תחת קיבה. אתה שלשלת מהמזון במרכז, ואני... הסיפור ידוע.
ויצאת ממנו בשלום? ללא קלקולי קיבה? אגב, ערן... עין תחת עין, קיבה תחת קיבה. אתה שלשלת מהמזון במרכז, ואני... הסיפור ידוע.
P Purple Joti New member 7/5/03 #6 באר שבע... העיגול האדום-גן אלנבי, המלבן- המסגד ובית המושל והקו הסגול- מדרחוב קק"ל...
T toreno New member 9/5/03 #29 תכנון עותומני לעיר בגריד -שתי וערב של רחובות דוגמת מנהטן.... וברצלונה.....