אהההההההה?! עכשיו בלבלתם אותי לגמרי!!! מה זה השירים האלו? של מי הם? ומה הם עושים בדיסק של לינקין?
O olly v New member 25/11/03 #40 אהההההההה?!../images/Emo122.gif עכשיו בלבלתם אותי לגמרי!!! מה זה השירים האלו? של מי הם? ומה הם עושים בדיסק של לינקין?
אהההההההה?!../images/Emo122.gif עכשיו בלבלתם אותי לגמרי!!! מה זה השירים האלו? של מי הם? ומה הם עושים בדיסק של לינקין?
• •° R£anima†ioN •° New member 25/11/03 #42 הסבר../images/Emo26.gif../images/Emo182.gif חלק מהשירים זה שירים שלינקין רשמו כדמואים, וחלק מהשירים זה של dray daze [הלהקה הקודמת שצ'סטר היה חבר בה]
הסבר../images/Emo26.gif../images/Emo182.gif חלק מהשירים זה שירים שלינקין רשמו כדמואים, וחלק מהשירים זה של dray daze [הלהקה הקודמת שצ'סטר היה חבר בה]
H heavymetalman New member 25/11/03 #46 לא... שמעת פעם את I JUST WANT YOUR COMPANY???זה סגור שזה לינקין פארק וזה צ'סטר אבל כנראה הוא עשה לעצמו קול אחר...תמיד אפשר לשנהות ת'קול
לא... שמעת פעם את I JUST WANT YOUR COMPANY???זה סגור שזה לינקין פארק וזה צ'סטר אבל כנראה הוא עשה לעצמו קול אחר...תמיד אפשר לשנהות ת'קול
• •° R£anima†ioN •° New member 25/11/03 #41 אני שמעתי ../images/Emo2.gif../images/Emo182.gif ויש כמה שירים מעולים כמו drag ו hole של גריי דייז
• •° R£anima†ioN •° New member 25/11/03 #45 ../images/Emo12.gif חלק כן.. אבל בכל זאת ../images/Emo182.gif כדאי לשמוע, חוץ מזה הם לא של כל לינקין אבל צ'סטר שר שם
../images/Emo12.gif חלק כן.. אבל בכל זאת ../images/Emo182.gif כדאי לשמוע, חוץ מזה הם לא של כל לינקין אבל צ'סטר שר שם
P ParanoidLq New member 26/11/03 #49 אלו שירים ישנים מאוד של לינקין חלקם של לינקין וחלקן של צ'זי בלהקה קודמת שירים נחמדים מומלץ להוריד לכל מטורפי לינקין
אלו שירים ישנים מאוד של לינקין חלקם של לינקין וחלקן של צ'זי בלהקה קודמת שירים נחמדים מומלץ להוריד לכל מטורפי לינקין