זההה זהההה!!!!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifמתחסד ../images/Emo182.gif

אני מתערבת איתך על 3 וחצי שקל שהוא לא מוחק ת'הורדה

heavymetalman

New member
למה לא?

אח'שלי בחוץ לארץ שולח לי את זה ויש לי DVD לראות את זה וגם וידיאו...אז למה לי סתם ככה ואיזה מתחסד?אני מנסה להיות ההפך רק פשוט תתחשבו קצת...יוו מה אתם ישר תוקפים כמו איזה כאלה שרוצים לריב בכוח...תעשו מה שת'ם רוצים אני מנסה ל'גיד לכם שזה מה אני עושה... השירים היחידים שיש לי זה של אלבומים שכבר לא קל למצוא כמו ה EP והלהקה SLAYER...

../images/Emo2.gif אנחנו לא תוקפים ../images/Emo70.gifטיפה|

פשוט אתה בא להאשים אותנו וקורא לנו חארות כשבעצם אתה עושה את אותו הדבר
טוב נו, בואו נתפשר כל אחד יעשה מה שבא לו וזהו

אתה רוצה, תמחק../images/Emo186.gif

אבל אל תגיד לאנשים פה מה לעשות. לא לכל אחד יש את האפשרות לקנות את הדי וי די וגם אין לו את המכשיר. אין קשר לזה שלא אוהבים את הלהקה. לוא דווקא לקנות את הדיסקים זה מה שעושה מישהו מעריץ טוב יותר.. חוץ מזה נראה לי שהם מרווחים מספיק.

1הרוצחת

New member
גם אני רוצה ת'מקורי!!!!!!!!!!!

אין לי שום דבר צרוב של לינקין כל הדיסקים שלהם: הייבריד, ריאנימיישן,מטאורה והדי וי די הישן ההההההכל מקורי!! אז אולי אני יכקה ל לייב אין טקסס כמה חודשים ולכם יהיה ראשונים אבל עדיף מקורי גם איכות יותר טובה וגם עם העטיפה וגם.......... מקורי!!!!!!!!!!!!!!

ParanoidLq

New member
כן זה אני שמתי את זה

זה שני דיסקים של לינקין עם שירים ישנים ומגניבים שהיו להם

olly v

New member
רק רגע!!!

מה זה כל השירים מה סי די השני? זה הכל של לינקין? מאיפה זה צץ?

lgmtk

New member
חיפשתי בקאזאא ואכן מצאתי...........

אבל שנים לוקח להוריד...........אני אעדכן.

olly v

New member
כן גמני מורידה עכשיו...

מצאתי באוורנט , אבל לא ידעתי על כל השירים האלו מקודם! מישו שמע אותם? ומתי הם הוציאו את הדיסק הזה? זה נחשב לאלבום?

lgmtk

New member
הורדתי כמעט את כולם והם לא של

לינקין........כאילו כתוב לינקין פארק, אבל זה לא הקול של צ'אזי או של מייק או אפילו הסגנון..........חוץ משיר אחד- DRAG........תראו כבר.

Deore

New member
אמרת drag.... וזה מוזר....

drag כמו שאמרתי הרבה ממזמן שזה שיר של grey daze... שיר טוב. זו הלהקה הקודמת של צ'סטר.

lgmtk

New member
לא ידעתי.....לא נורא. אני חושב שאני

יודע מה קרה-חלק מהשירים שחיפשתי העלו תוצאות של אמן-לינקין פארק, אבל באותו שם שיר היה עוד אמן- גריי דייז.............אז.......מישו יודע?

למעלה