זבנג וגמרנו

cluber77

New member
אני בן 28 וכנראה שאני נחשב....

למעריץ הרסלינג הכי מבוגר כאן בפורום. היי נעים מאד, אני חדש כאן, הגעתי לפורום בעקבות הידיעה על בואם של כוכבי הסמקדאון. כאמור אני לא ילד והייתי בשנת 94 במופע שמתאבקי ה WWF לשעבר קיימו בארץ. יש לי תמונה נדירה של הקברן שצילמתי בבית המלון כשהוא עם שיער אסוף בבגדים אזרחיים וזה היה החלום שלי, לראות את טייקר כי עד היום הוא הכוכב מספר אחד בשבילי. היום אני רואה פה ושם רסלינג בערוץ הספורט, אני מודה ומתוודה יש הרבה כוכבים שאני לא ממש מכיר ואני דיי מתגעגע למה שהיה פעם (אני איש של נוסטלגיות) בזמן ה WWF אבל אם יביאו את הקברן לארץ אני אשלם כל סכום כדע להיות באירוע...למרות שאולי אפילו נתקמבן על כניסה בחינם. רק טוב ואתם עושים עבודה מדהימה כאן.

Evil Beast

New member
מצטער להפתיע אותך אבל לא

יש פה עוד 2-3 אנשים שהם בני 30+. והצטלמת עם אנדרטייקר? יש אפשרות שאתה תעלה את התמונה לפורום?

Brockster

New member
וולקאם!

וכמו שכבר נאמר לך, אתה רחוק מלהיות האוהד הכי מבוגר בפורום אגב, אני מצטער לאכזב אותך, אבל ממה שהבנתי טייקר לא מגיע לארץ, סורי. מקווה שתמשיך לכתוב ולהשתלב פה

BrainBuster

New member
אני יודע שקצת חרוש אבל....

מעתיקים מכם. וכן, כמו שניחשתם, מטיפו הסתכלתי שם קצת וכמו שראיתי עשו העתק-הדבק ללינקים לטלאי ראו כחול לבן שעשיתי. העתיקו ביוגרפיות מהמאמרים פה של כל מיני מתאבקים את סוגי הקרבות (הרבה לעשות העתק הדבק, לקח להם שעות) ועוד מלא דברים שאני לא אכתוב פה אבל תוכלו להציץ שם אני יודע שחלק מכם יגידו "מה לעשות" וכדומה, אבל זה פשוט בלתי נתפס שבנאדם שמשקיע זמנו בביוגרפיות או בכל דבר אחר, וכמוני שהשקעתי 4 חודשים עם ירין שעשה איתי את הטלאי, ועוד באמצע תקופת לימודים דיי מלחיצה שהייתה באותו רגע, הם פשוט עושים את זה בשתי שניות! עם ה"העתק והדבק" המעצבן שלהם, וזה פשוט זלזול וגורם לאי תחושת נוחות ולתסכול חלקי.

Evil Beast

New member
זה לא חדש, וצריך לטפל בזה.

השאלה היא איך? זכויות היוצרים שיש בתפוז לא ממש עוזרות.

למעלה