זבנג וגמרנו

בקשה

אני רוצה לקנות חגורה ומסיכה חיפשתי באתר highspot ולא הסתדרתי. אז מישהו יכול להביא לי אתר שבו אני יוכל לקנות.. תודה מראש

levnimrod

New member
../images/Emo45.gifרציתי לאחל לכם ../images/Emo49.gif

ראשית כל מזל טוב על הצלחתם...אני עוקב אחר הפורום כבר קרוב לשנתיים אם אני לא טועה?! אני לא משתתף פעיל (חוץ מכמה תמונות שהעלתי בעבר).אבל אני נכנס כל יום להתעדכן(והפורום הזה מתעדכן כל דקה בערך). הצלחתם להחזיר לתודעה הציבורית את ההיאבקות,אתם הובלתם להחזרת התוכנית לטלויזיה,הצלחתם לגעת בהמון צופים שאפילו לא נולדו בפעם האחרונה שהיאבקות היתה בשיאה. והכי חשוב הצלחתם להביא אותם שוב לישראל אין לי מה להגיד מלבד שזה מגיע לכם ונראה אותכם בהופעה

shagy2dup

New member
אז מי בא לארץ ?

מצטער אם כבר רשמו על זה, אבל תראו מי בא ... http://www.news-israel.net/news.asp?type=2&id=17490 קריאה מהנה...

WWE fan900

New member
התותחים הכבדים חוץ מהקברן

Kurt Angle, Rey Mysterio, JBL, Randy Orton, Batista, Chris Benoit, Booker T, MNM (Joey Mercury, Johnny Nitro, Melina), Road Warior Animal, Matt Hardy, Boogeyman, Jillian Hill, Orlando Jordan, Mexicools (Psicosis and Super Crazy) and Sharmell

itaikadosi

New member
אני מאמין שהרשימה הזו היא טיוטה בלבד, עד יולי יהיו הרבה רבה שינויים, אלופים אחרים, יהיה את הדראפט ומי יודע אולי יפטרו כמה ויגיעו חדשים...

שי מילר

New member
מנהל
לא מקור רציני במיוחד.

אני מאמין שמארק הנרי כבר לא יהיה חלק מהארגון כשהם יגיעו לארץ.

hanaorb9999

New member
מאקר הנרי הולך להעלם ברסלמניה

לא סתם הכ ניסו קרב ארון קבורה דפוק, שיקח 20 דקות מהזמן של הרסלמניה, וטייקר לא עושה שום גוב להנרי ברסלמניה.

שי מילר

New member
מנהל
בדיוק לזה התכוונתי.

הוא ייעלם אחרי מניה ולא יחזור יותר כי החוזה(היקר והמיותר שלו) של 10 שנים מסתיים השנה.

גם פה וגם ב"לאן"

כנראה רשמו רשימה של שמות מוכרים של מתאבקים מסמאקדאון. זה יכול להשתנות אפילו יום לפני המופע.

WWE שולט

New member
היי לכולם

אני חדש פה! אני אוהב WWE ויש לי שאלה יש פה מישהו בשם וובה?

למעלה