זבובונים באורז

מאקי

New member
מיקרו. שים בשקיות ומקרן

תחזיר אחכ עם משפך... ב ה צ ל ח ה

סקרמנטה

New member
אחסון שק אורז פתוח - רק בקירור!

אנחנו קונים באופן קבוע שקים של 5 ק"ג אורז, ומרגע שפותחים שק, הוא מיד נכנס לאחסון במקרר. למה? כי אם הוא נקי וטרי אז יתכן שאין בו שקצים ורמשים למיניהם רל"צ (תולעים, חרקים, זבובים) אבל גלגולים ראשוניים שלהם כגון רימות בטוח שיש, רק שבקירור הם לא יכולים להתפתח.

פנומן 72

New member
זרקתי עכשיו 5 קילו לפח

ניסיתי לעשות בררה מהאורז, אבל כשפרסתי אותו על השולחן גיליתי שהוא נגוע בצורה בלתי הפיכה. מלא זבובונים, ביצים, תולעים ומה לא. אספתי את הכל וזרקתי לפח. אם אני ארצה תוספת חלבונים אני אכין לי חביתה, בטח לא אוכל ביצי זבובונים

סקרמנטה

New member
כפרת עוונות ../images/Emo201.gif

מומלץ מאוד את האורז לאחסן במקרר. אפילו אם זה רק ק"ג אחד. כנ"ל לגבי קמח (ובוודאי אם הוא כבר מנופה) ותבלינים.

noa555555

New member
אתה צודק לגמרי, אני מעדיפה כבר שהביצים

יתפתחו לזבובונים ואפשר יהיה לראות ולהעיף, מאשר לאכול את הביצים שלא התפתחו כי שמתי בקירור. זה מפחיד אותי לא פחות מלאכול זבובים
איך אמרו? שיהיה כפרת עוונות, קורה. בעסה .

סקרמנטה

New member
למה לאכול את הביצים שלא התפתחו?!

הרי לפני הבישול צריך לשטוף את האורז כמה פעמים, כך שממילא לא נשארים בו ביצים או רימות וגם לא עמילן או אבק ולכלכוך מיותרים.

פנומן 72

New member
לא ממש

גם אם הרוב צף, אנחנו מדברים על מה שלא צף ונשאר דבוק לאורז. כמות התולעים שאני מצאתי אפשר היה למכור כציוד לדייג ...

סקרמנטה

New member
אוייי ../images/Emo12.gif התכוונתי לאורז שנשמר בקירור!

ברור שאורז במצב כמו שהתפתח אצלך לא ניתן לברור ואסור למאכל...

פנומן 72

New member
כמו לשרוף שטר של 50 ש"ח

אבל יותר מבחיל אותי לחשוב מה אכלתי ב-50 ש"ח עד שעליתי על זה. כמו בבדיחה - מה יותר גרוע מלמצוא תולעת בתפוח ? תשובה: למצוא חצי תולעת... שרק נהיה בריאים ...

סקרמנטה

New member
50 ש"ח ל-10 ק"ג אורז? מחיר לא רע

אנחנו קונים שק של 5 ק"ג ב-36 עד 38 ש"ח (המחיר משתנה מעת לעת). אורז מצויין בשם שחרזאד. נקי, יפה, בוהק ומכל כוס מתקבלות כ-8 מנות.

פנומן 72

New member
לא.

כבר הספקנו לאכול חצי שק, אז זה 50 שקל ל-5 קילו... הלכנו על האורז הכי טוב, אמא שלהם ז.................... $@##@$%@#$

kdr

New member
אז כן שילמת עבור בשר

בעוד 10 שקלים אני קונה 10 קילו אורז בלי בשר.

פנומן 72

New member
להקיא, לצלם ולשלוח לך ?

די, גם ככה כואב לי הלב שהתפתיתי לקנות 10 קילו אורז. אגב, תנחש, אחויה, איפה קניתי את השק, לא תאמין מי המליץ לי ...

kdr

New member
תתנצל אבל מהר

מי אמר לך לקנות אורז של עשירים ? פעם הבאה תקנה ב60. כשאתה מקיא, בשקית בבקשה, אני אוהב את זה חם. את הזבוב תלעס טוב, קשה לי לבלוע.

kdr

New member
יש לך בעיה עם זה ?

יש לי אישור וצילומים מבי"ח. לא יפה לצחוק עלי. או שחחחחחחחחחחח הכוונה לאיכס ולא לחהחהחהחהחהחהחה

רוניק77

New member
התיאור שלך מוכיח שצדקתי. ה"אוצר" היה

בשק עוד מארצות מוצאו של האורז

kdr

New member
לא נכון, לא נכון, אני הייתי קודם ../images/Emo152.gif

למעלה