זאת שעו"ה

מהשרשר הקודם

אני צריכה עזרה ב-HTML יש לי מסגרת IFRAME, תוכן במסגרת (עם זה הסתדרתי), תמונה וצבע רקע (מה זה קשור?
). איך אני שמה הכל בדף אחד, שהמסגרת תהיה מעל התמונה (שהיא לא תמונת רקע)? תודה

א ל א ו ר

New member
אמ... אפשר לקבל הסבר קצת יותר.....

+ברור?? יש לי ספר אז אני יעתיק לך משם הסבר אבל קודם אני צריכה להבין מה כתבת
לאאאא!!! אני עדיין בעבל!!!!!!!!!!!אינויאשה נגמר

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifאממ...../images/Emo12.gifטבלה?

תבני טבלה עם תא בשורה, התא העליון בגודל של התמונה והתמונה בו..[ או כרקע או פשוט בו, מה שנוח לך.
] ותא שורה מתחת, בגודל של האייפריים.
נראה לי...

תודה../images/Emo13.gif

חבר שלי אמר לי ככה, אבל מרוב קודי מקור שהצצתי בהם ולא ראיתי טבלאות לא הבנתי>< המון תודה!

ממ, עוד משהו קטן?

יש לי טבלה, אבל איך אני מכניסה את המסגרת+התוכן+הכל(פסי גלילה וכו') לתוך התא בטבלה? לשים לינק><?

לא עזר, כנראה לא הבנתי.

אני רוצה שיהיה דף "נפרד" במקום כלשהו בדף, מסגרת. ואני צריכה את פסי הגלילה, כדי שהדף תמיד יהיה באותו גודל ובטבלה זה לא הולך, אם אני מעתיקה את התוכן לתא, למרות שהגדרתי את גודל התא בפיקסלים. רעיון אחר?><

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifמוזר.../images/Emo12.gif זה אמור לעבוד!../images/Emo2.gif

אני תמיד ההפך- לא מצליחה להפטר מפסי הגלילה האכזריים..~.~ אין לי שמץ.:X

תודה לשתיכן../images/Emo13.gif

הבעיה היא שהתא גדל למרות שהגדרתי לו גודל מסויים. אני חושבת שפסי גלילה יעזרו
בכל מקרה, כנראה שלא הבנתי. אם משתמשים בתא ומעתיקים לתוכות את התוכן כמו שאלאור אמרה, למה משמשת המסגרת? איפה אני שמה אותה? (ובה כן יש פסי גלילה, היא רק לא בתוך התא).

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif

המסגרת היא עמוד נפרד..
אותה את שמה בתוך התא שהוא תוכן העמוד הראשי[בדר"כ..] ואז אממ..התפריט הוא באחד התאים האחרים של הטבלה. ככה קל לקשר מהתפריט אל המסגרת ורק עמודי התוכן ישתנו ואילו העיצוב של האתר, כל המסביב [התפריט, כותרת, איזשהו באנר או משו] ישאר במקומו..
הבנת משו?:S

בטח שהבנתי!

תודה שוב
|סוגד|אין לי ממש תפריט ראשי, אבל נתת לי רעיון איך לעשות את התפריט שלי
גם הצלחתי
בזכותך!

א ל א ו ר

New member
אני קשת הבנה אבל....

אמ.. את פשוט רוצה להוריד את פסי הגלילה?? וגם להחזיר אותם אני יכולה להגיד לך איך... אני קשת הבנה...

למעלה