....זאת רק אני....

קארן_@

New member
....זאת רק אני....

הי, לא הייתי פה בימים האחרונים, ואולי לא שמתם לב. זה בסדר. אני בסדר. הכל בסדר. סתם יותר מדי לחץ. יעבור. עוד שבועיים אני טסה, כ``כ רוצה כבר לברוח לעיניים זרות, אלה שלא מכירים את קארן האמיתית, אלה שגם לא יכירו. מקווה שאתם כולכם בסדר, סליחה שנעלמתי... סתיו- שלחתי לך כרגע מייל חשוב. במקרה והוא לא מגיע, תעדכני אותי. חשוב לי שתקראי אותו. תזכרי שאני אוהבת אותך. ותזכרו כולכם, אוהבת אתכם תמיד, גם אם אני לא כאן.... קארן.

קארנונה מדהימה שלי.......התגעגעתי..

כל כך כל כך כל כך!!!!!!!!ותיהי בטוחה ששמתי לב שלא היית פה.....אני מקווה שכשאת אומרת שאת בסדר זה באמת ככה!!!!!!!!!!! ......איזה כיף לך שאת טסה...אני יכול להיות שמבטלים את הטיסה של המשפחה שלנו בגללי....לא משנה.........בכל אופן,מה קרה לך חומד?...מי שלא יכיר את קרנונה האמיתית יפסיד ובגדול, כי את האמיתית זאתי אישיות מיוחד לטובה במינה, מקסימה ומדהימה......אבל אני מבינה למה את מתכוונת...כי אני חושבת בדיוק אותו הדבר לגבי עצמי..... אנחנו כאן.......כולנו אוהבים אותך כל כך....אני אישית.....גם חולה עליך נשמוש!!!!!!!!!!!! מוסרת לך טריליירדי חיבוקים שיחממו את ליבך הקסום!!!!!!!! שלך תמיד......

קארן_@

New member
תודה מתוקית.....

את בליבי תמיד. תודה שאיכפת לך. אבל, במקום אליו אגיע בעוד שבועיים אסור שידעו מי אני באמת. אני אהיה ילדה טובה לתקופת הזמן המתבקשת. אעשה עצמי אוכלת כמו שהיו רוצים לראות אותי, אנסה להעלים את מחשבות האובדן ולבצע את משימתי שם כראוי. מצפים ממני. אסור לי לאכזב.... אוהבת אותך תמיד ילדתי, שימרי על עצמך, קארנונה שלך.

תרנגולת

New member
יפיפה שלי!!

את עדין כאן?! בבקשה שאת עדין כאן.. התקשרתי ולא ענית.. ואז אמרתי לעצמי שאני אפסיק, בגלל מה שאמרת. סליחה שלחצתי, דאגתי לך. והיה לי משהו לספר לך.. אם את עדין רוצה לשמוע.. תגידי לי אם אני יכולה להתקשר. היו למעשה 2 דברים.. אוהבת אותך.

קארן_@

New member
כרגיל.....

שכחתי את הפלאפון באוטו. זה תמיד קורה לי. (אבל זה קורה לי רק עם פלאפונים!!!) וכשהשארת לי את ההודעה כאן, כבר הספיקו לבוא ולגרד אותי מהמחשב במכללה.... וכששמעתי את ההודעה שלך עכשיו, נעצבתי. אני לא מרשה לך לחשוב ככה יפתי, את יודעת שאני סתם בתקופה נוראית של לחץ ושהכל תיכף יעבור. מקווה שתהיי בבית בשעה הקרובה כשאנסה להתקשר. מטורפת עלייך, שלא תעזי לשכוח זאת! לימונה

אוףףף,אני כל כך אתגעגע אליך!!!!!!!!

לאן את נוסעת מתוקית.......להנות, לא????????? חמודה שלי,מתי תצפי מעצמך בשביל עצמך????????? בכל אופן........תעזבי..........אני ושאלותי המטמטמות.......... תיהי בטוחה שאתגעגע........... שולחת חיבוקים ובכמויות......אז זהירות אוהבת יותר מתמיד.......רגע זה בכלל אפשרי לאהוב יותר ממה שאני אוהבת?.... ודרך אגב...............חסר לך שלא תשמרי על עצמך....אחקה כאן כמו אמא מודאגת ואוהבת.........שמעת אותי??????!!!!!!!

קארן_@

New member
גם אני אתגעגע אלייך יפתי

נוסעת..... בין היתר למטרת הנאה אבל יותר למטרת שליחות.... השאלות שלך לא מטומטמות, פשוט אני כהרגלי, מתחילה כבר לחשוב על כמה שאהיה גרועה ועל כמה שלא ילך לי... מלחיץ לדעת ש``מהדרג הגבוה`` מצפים ממך ליותר מדי. שונאת לאכזב, אבל אני רואה את זה הולך לקרות... את משלוח החיבוקים קיבלתי אבל את אחראית לספק לי משלוח עצום יותר שיספיק לי לחודש בו אהיה ביבשת האחרת.... אוהבת אותך מתוקונת, מקווה שתשני קצת, לילה טוב- קארן

אביטל23

New member
מקסימונת שלי!!!

כמוך כמוני, גם אני לא הייתי פה איזה שבוע, בעצם הייתי , אבל רק קראתי את ההודעות ולא הגבתי, כוחותי אזלו. ואני כן שמתי לב שאת לא ממש פה, התגעגעתי. מצד אחד אני שמחה בשבילך שאת נוסעת לך למרחקים, אבל הצד הבוגדני חושב על זה שלא תהיי פה חודש שלםםםםםםםםםםםםםם נראה לי ים של זמן, באמת שתחסרי לי פה בסביבה. באמת הרבה זמן שלא השמעת קול, מקוה שלא תחזרי על זה. אוהבת אני

קארן_@

New member
אביטלי שלי....

טוב שאת פה. מקווה שכוחותייך שבו אלייך, אם לא אני בדרך... כשאני חושבת על זה שחודש אני לא אהיה פה, אני נעצבת. יהיה לי קשה בלעדיכם.... מתגעגעת אלייך גם, המון. שולחת אלפי נשיקות ליום חדש! ואוהבת, מאוד מאוד- קארן

t@gel

New member
קארנינה מאמי

אני מקווה שתעשי שם חיים. הגיע הזמן שתתרחקי מהברדק שלנו. את זקוקה לשלווה ושקט. עברת שנה מאוד קשה, שבה נאבקת גם עם הרצון להצליח בגדול בלימודים וגם לשמור בו בזמן על שפיותך ולא להכנע להפרעת האכילה שלך. מקווה שתצליחי לשכוח מהכל כאן. לעצום עיניים ולחשוב על השקט שלך. מי כמוך יודע עד כמה את זקוקה לשלווה הזו... אוהבת אותך תמיד...טלטולי שלך

מייק 48

New member
קארן מתוקה ואהובה שלנו...

לא אקשקש לך בשכל יותר מידי, רק כמה מילים... מעט חומר למחשבה וחמצן לנשמה... עד הטיסה ארגני לך תפריט מינימום ואל תרדי ממנו - מינימום מזון שדרוש כדי שלא תגיעי לבי``ח במקום לשדה התעופה... כדאי לך לעבוד על הרגעה עצמית ושחרור לחצים לקראת הנסיעה... בשליחות היי ילדה טובה ואל תלכי על הסף - לא כדאי להפסיד הכל וליפול שם בחו``ל לבי``ח... נכון שתברחי למקום רחוק, שם עיניים זרות לא מכירות אותך... נכון שזה ישחרר אותך מהלחצים שיש כאן... נצלי את המצב החדש לחשיבה חדשה ואולי לשינוי גישה... הזדמנות במקום זר להצליח במשימות אישיות... הזדמנות לראות איזה עולם יפה ממתין לך מחוץ למחלה... הצצה קטנה לאושר (אולי ימצא חן בעינייך)... אנחנו מציידים אותך בכל כוחות הנפש שאנחנו יכולים להעמיס עלייך בלי שתקרסי מהעומס... את לוקחת איתך כמה שקים של חיבוקים ונשיקות שלנו (היזהרי במכס)... הלבבות שלנו איתך לאורך כל הדרך... קחי פנס מיוחד ללא סוללות > מופעל בטלפאטיה ע``י אהבה משודרת בכל תדרי החרום והשיגרה > את חושבת עלינו > מיד משוגרת אלייך אהבה > האהבה מפעילה את המנגנון > הפנס מאיר לך באור זוהר את האפלה > ברקע שובל לבבות זוהרים ופועמים... אנחנו איתך באש ובמים, בים באויר וביבשה... אנחנו איתך תמיד באהבה... וגם אני אוהב אותך, קארן חומד... קחי חיוך אחד לדרך B-) (חיוך במשקפיים) יאללה ביי, שלך באהבה מייק

רק את....אבל זה כבר המון...

(כבתי ונמחק...אנסה לשחזר שוב) קארנינה יקרה שלי... שמנו לב שלא היית. בטח ששמנו לב. וחסרת לנו. מאוד. גם אני לא הייתי כל כך...לא כתבתי בכל אופן. לקרוא אני תמיד קוראת...מכורה אליכן בננות שלי. אבל לא ראיתי אותך. דאגתי לך. ידעתי שאת לא בסדר..שעוברים עליך ימים קשים. לא ראיתי אותך לא פה ולא באי.סי. וחששתי שקרה משהו. אני מקווה שלא קרה ושאת בסדר וסתם היית צריכה זמן..אבל חוששת שלא. שמחה ששבת אלינו. אבל חבל לי שלא יכולנו להיות שם בשבילך באותם ימים. חבל לי שלא הגעת לקבל את התמיכה שהיית צריכה...שלא יכולנו לחבק אותך ולתת לך קצת כוח ברגעים הקשים. מקווה שנוכל לעשות זאת בזמן הנותר לנו עד נסיעתך...לצייד אותך באהבה וכוחות למסעך...שיחזיקו אותך עד שתשובי אלינו. קארנינה... יש לך מטרה לפנייך. עמלת בשבילה כל כך הרבה...השקעת והתאמצת...בבקשה דאגי שהיא לא תרד לטימיון. בבקשה זיכרי שבלי הדלק הדרוש למשימה...היא לא תצליח לקום ולהיות. מקווה שאותם ``עיניים זרות`` אליהן את בורחת יבינו איזה אוצר נפל עליהם משמיים. ידעו להעריך אותו ולשמור עליו...לשמור עליו גם מפני עצמו. ושאת עצמך תדעי לתת להם ולך את האפשרות להצליח במשימה העומדת לפנייך. ולהנות ממנה...כי אני יודעת עד כמה זה יכול לעשות טוב על הנשמה. יודעת כי את חוששת מהעומד להיות. ורוצה להאמין שלמרות הפחד את לא תוותרי ולא תרימי ידייך. ותצליחי להנות...לנשום אוויר ולאסוף חוויות. ואולי פתאום תמצאי לך מקורות כוח שלא ידעת עליהם..שלא ראית קודם. ותגלי מחדש את ה``בשביל מה`` ואת הסיבות להמשיך ולא לחתור קדימה במרץ מחודש. הם יכולים לעשות את זה..הדרדקים הקטנטנים האלו. לגלות לך קנה מידה חדש אותו לא ראית קודם. לתת לך אהבה שמספקת כוח להמשיך ולהלחם. קארן... אוהבת אותך. ומאמינה בך. גם אם את לא תמיד. רוצה כל כך שיהיה לך טוב...כל כך מגיע לך. שולחת לך את השק הראשון ברשימה אחד מיני רבים המבויילים אליך. וחיבוק חם ואוהב. גם אם אני לא פה... תמיד. אני.

קארן_@

New member
תודה מלאכים שלי....

כמה טוב שאתם פה.... כולכם. להיכנס לכאן באמצע היום המייגע משהו, ולקרוא את ההודעות שלכם זה הדבר שהכי יכול לעזור לי להמשיך את היום.... ותודה טלטולי על ההבנה, ומי כמוך יודעת כמה זה חשוב... ולך מייקי על העצות שלקרוא אותן עושה לי טוב, רואים שהן נכתבו מהלב, תודה שחשוב לך... ולך מאיה שלי, על התקווה הזאת שאת מכניסה בי כל פעם מחדש. וכמה את צודקת בקשר לדרדקים.... ובכלל, תודה שאתם מה שאתם, וסליחה שאני לא יכולה להיות פה יותר. אני מרגישה שיש לי עוד כ``כ הרבה מה להכין לנסיעה הזאת אבל הימים קצרים לי ואני לא מספיקה דבר ..... אתם איתי בלב תמיד תמיד חושבת עליכם המון *** קארן ***

חושבים...

עליך גם. הרבה. משיכה להחזיק אצבעות. ולקוות שהנסיעה הזו לא תהפוך לסיוט. יש לך חלום...תגשימי אותו. וגם אם צריך להתאמץ למען זה...זה שווה את זה. אני שמחה שאני מצליחה להכניס בך את התקווה שכולנו כאן צריכים. שאת צריכה. כדי להמשיך...כדי להגשים...כדי לחיות. אוהבת אותך..בבקשה שימרי על עצמך. את יקרה לנו כאן מאוד. המון המון המון. אני.

קארן_@

New member
המילה הזאת-

``ת ו ד ה`` לא מתארת את שאני מרגישה, אם הייתי יכולה, הייתי עושה הרבה יותר כדי שתדעי מאיה, כמה חשוב וטוב שאת פה. שאת אומרת את המילים הנכונות בזמן הנכון. ........ ותודה על האצבעות... לא נעים לי... שלא ייתפסו בגללי..... }{ אני

קארנינה..

איך אוכל להסביר? המילים הפשוטות: ``הכל מאהבה`` לא מספיקות... כי אני באמת אוהבת. ודואגת. וחושבת עליך. ומחזיקה לך את האצבעות...עושה אימון לקראת הנסיעה. המילים האלו פשוט באות להן...כי זו את. {} ו }{. ממני.

קארן_@

New member
מאיה- אוהבת אותך!!!!

הייתי חייבת לכתוב לך את זה לפני שאני יורדת לספריה.... (כי מי יודע מתי אצא משם....) אז אל תשכחי את זה טופ??? ותשנני את זה בזמן שאת מאמנת את האצבעות... (ולא יותר מדי שלא ימרדו להן האצבעות בזמן אמת...) בחזרה אלייך, המון נשיקות וחיבוקים, אני...!

ובחזרה אליך..

נשיקות, חיבוקים, אוהבת...הכל. מקווה שתמצאי את דרכך החוצה מהסיפריה עוד היום... גם לי יש נטיה לאבד בתוכן. לא שוכחת. גם את אל.

למעלה