זאת רק אני או ש...

זאת רק אני או ש...

שמתם לב שאין הופעה אחת של TOD שמדגדגת את קצה ישבנה המסוקס של ההופעה הכי נלוזה של פולן מבחינת... פרפורמיות? משהו מעצבן אותי בלראות הופעות של TOD, הבנתי את זה רק אחרי שראיתי את ABH לפני כמה ימים. כל הפרפורמיות של אוונסנס נעלמה (בואו נצא מנקודת הנחה לרגע שעוד לא ראינו הופעה עם המחליפים של ג'ון ורוקי אז הם כאילו עדיין בלהקה) בסיבוב הופעות הזה, ואחד הדברים שאני הכי מפחדת זה לקבל הופעה בארץ עם להקה כבויה... אני רוצה אנרגיות כמו ברוק אמ רינג, כמו בABH... אנרגיות מצויינות כאלה שגורמות לבנאדם לסגוד להופעה. גם השיר הכי דומה לפולן מבחינה מוזיקלית (SS לדעתי) מקבל צורה אנמית לחלוטין. או שאולי הבעיה בעצם טמונה בקול של איימי שלדעתי, לא נשמע כל כך טוב בהופעות של TOD. עוד אנשים הבחינו בזה או שזאת באמת רק אני?

Rose Madder

New member
מממ

אני לא אובייקטיבית כל כך בעניין הזה, אבל כן, גם אני חושבת ככה. באופן דור זה יותר הבעות פנים מאשר משהו מהלב. מצד שני אולי היא פשוט התבגרה והבינה שאין צורך בהתלהבות כל כך עמוקה וחזקה. לא אני זו שאחליט, כי אני לא מכירה אותה.

pink floyder

New member
אני לא חושב ככה...

היא לדעתי הבינה שצריך קצת פחות לזוז כדי שהקול ישמע יותר טוב, והוא בהחלט נשמע יותר טוב בLIVE בTOD... מאשר בLIVE בפולן...

SweetSacrifice

New member
אמממ

אני חושבת שזאת רק את XD אני דווקא חושבת שהקול של איימי נשמע מדהים בLIVE של TOD... אני בטוחה שלא נקבל להקה שלא יכולה לגרום לכל הקהל להשתגע אפילו מGOOD ENOUGH. זה גם תלוי באופן שמצלמים את ההופעה :\ יש הופעות שאנשים סתם מצלמים מהפלאפון ושם את באמת יכולה לשמוע את כל האנרגיות וגם לא תשמעי את איימי בגלל שכולם שרים S: אבל זה שונה מתי שזה צילום יותר מקצועי...לא יודעת S: אני חושבת שהקול של איימי-היה,ויהיה מדהים [ואני חושבת שגם עכשיו הוא מדהים]. אל תדאגי,יהיו גם יהיו אנרגיות ואני מעדיפה אפילו כמה שפחות אנרגיות בשביל שאני אוכל לשמוע אותם ולא את הקהל!! XD אחח רציתי לחפור עוד אבל אין לי כוח S:

SweetSacrifice

New member
*שלא תבינו לא נכון

GE שיר מדהים
אחד הטובים
שקט,אבל מהמם
והייתי אומרת שהקול שלה אפילו השתפר באמת ><"

אני מסכים איתך

באמת ההופעות של TOD הרבה פחות אנרגטיות מאשר של פולן ובלי קשר אני הרבה יותר אוהב את פולן .

yotem 16

New member
אממ../images/Emo83.gif

הקול של איימי בטור הזה נשמע הרבה יותר טוב, כך שלגבי השורה האחרונה אני חולק עלייך. מה שכן יש הרגשה שההופעות פחות אנרגטיות, אבל לפי מה שנראה לי ברוב הפעמים זה קשור לקהל ולמקום, ולא ללהקה עצמה. אני חושב שהלהקה מספקת את מה שצריך, אבל חלק גדול מאוד מהאנרגיה בא מהקהל ומהעוצמה וכל זה, וקצת קשה לראות את זה בהופעות שצולמו באיכות חרא בפלאפון. רואים את זה למשל בהופעה מטוקיו, שהיא ממש טובה לדעתי. וחוץ מזה, קצת קשה להשוות את ABH להופעות אחרות, מהסיבה הפשוטה שאני מאמין שאין הופעות שלהם ברמה הזאת, וגם בגלל שאל תשכחי שההופעה עברה עריכה עצבנית במיוחד כדי לגרום לך לקפוץ יותר.

../images/Emo45.gif לגמרי מסכימה (עם יותם!):p

ABH באמת עברה עריכה עצבנית, רצו שתראי מה שרצית לראות, למרות שהיא הייתה טובה בפני עצמה, בלי ספק.. קחי למשל את ההופעה בטוקיו...שהייתה לדעתי מעולה...
.. ובאמת, הקול של איימי השתפר בטירוף!! כל הקפיציות, זה כל כך קשההההה, תראי את ההופעות הישנות, היא כמעט מתעלפת אחרי כל שיר, זה מוציא יםםםםם אנרגיות!! אז אולי היא החליטה ללכת על הקטע הבוגר יותר, שהקול שלה יצא בצורה הטובה ביותר.. מבטיחה לך שבהופעה תהני בכל מצב..

Evi Virus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

גם אני חושבת שהקול של איימי הוא *הרבה* יותר טוב בטור הזה, והוא בכלל השתפר מאז תקופת פולן [הכוונה ללייב, ואם מדברים על קול בשירים כשזה לא בלייב אז למשל מהדמואים היא הרבה יותר השתפרה..]. אולי היא באמת יצרה קול יותר טוב בהופעות וזה משפיע איכשהו על איך שהיא זזה בהופעות ומוציאה אנרגיות, אבל האנרגיות לדעתי לא באמת חסרות, ואני סבורה מאוד שאת לא תתאכזבי גם בהופעה :)

אוקיי, משהו שאני חייבת להסביר.

אני לא אומרת שהקול של איימי לא השתפר. הוא השתפר המון ושומעים את זה. אני מתכוונת לעובדה שהשירים של TOD גורמים לקול של איימי להישמע נורא המ... לא מצליחה להסביר את זה. לא טוב קיצר. משהו שם בשירה מעיק. אני לא מדברת על הקול, הקול של איימי מדהים, אני מדברת על השירה. (אם מישהו למען השם יצליח להבין אותי אני אודה לו.)

Brombit

New member
נראה לי שהבנתי ../images/Emo9.gif ../images/Emo115.gif

אני לפעמים שומעת שירים (באופן כללי) שגם אם ישירו אותם הכי טוב שאפשר, זה לא יישמע טוב כי השיר עצמו גורם לקול/שירה להישמע מעיק טוב נו, זה בערך מה שאת אמרת

למעלה