תמשיך לשבת ולשתוק
אני לא קובע בשביל אף אחד איזה אלבום ראוי לקנייה ואיזה לא. אני קובע בשבילי. כן, אמנים משקיעים מאות שעות ועשרות אלפי דולרים ביצירה ובהפקה, ואם זה לא מספיק טוב אז בעיה שלהם. כל האמנים משקיעים המון זמן וכסף, זה אומר שאני צריך לקנות את כולם מטעמי מצפון? אם האלבום לא מצא חן בעיניי, אז זו לא צריכה להיות בעיה שלי, אלא של האמן שלא הצליח לגרום לי לאהוב את האלבום. אם כבר משווים למסעדות, אז לפחות שיחפוף לגמרי. הורדה ושמיעת דיסק זה כמו טעימת מאכל שלא היכרתי קודם. אם אני לא אוהב את המאכל הזה, אז אני לא אזמין אותו במסעדה כפי שאני לא אקנה אלבום שאני לא אוהב (שהורדתי ושמעתי) בחנות תקליטים. רק אם זה ממש טוב אני אקנה את זה, לפי הקריטריונים שלי אם זה שווה רכישה או לא. אני לא חושב שהמוזיקאים עובדים בשבילי ואמורים לרצות אך ורק את רצוני, ומסיבה זו אני לא חייב לקנות משהו שלהם. אם זה לא טוב, מי הם שיגידו לי "אבל השקענו המון זמן וכסף". הם היו צריכים להשקיע את הזמן והכסף שלהם אחרת, או פשוט להשקיע יותר. לגבי Apostrophe, אני לא חייב לשלם כ"כ הרבה על אלבום של 30 דקות. אם המחיר יהיה זול בהתאם לכך, אז אני אחשוב על זה עוד פעם.