זאבים עליך....

magy

New member
דווקתי הכרתי פעם איזה פר

נו, תני את התאריך......שנוסיף אותך...... גם איבוש....חסרה........ ועוד הרבה............

../images/Emo65.gifטוףףףף יש בעיה...

בעצם... אנחנו חוגגים לי בתאריך העברי - כי זו שמחה והילולה כלל עולמית... רק ש.. בשנה האחרונה (מ - 1990) ... תלוי מה בא קודם..הלועזי או העברי... ותמיד הולכים לפי האחרון ...כדי להרוויח עוד כמה ימים... הכי טוב בעצם זה בשניהם כך שאקבל פעמיים מתנות...והמון טלפונים וברכות... אז מה את רוצה? עברי? ה´ באייר לועזי 22 אפריל

שרונהה

New member
נראה לי....... מגי

שלברבורה הלבנה....... צריך לחגוג פעמיים...... גם בתאריך העברי וגם בתאריך הלועזי...... וכל זה למה???? בגלל התאריך העברי.......

t a m n u n a

New member
מגי איזה מזל שהתעוררת../images/Emo110.gif

את הרגיעון התפוזי שלי......די כבר לא פוחדת מזאבים רק מנחשים......

magy

New member
למה נחשים?

ומה עם נחשות? העיקר שממני את לא פוחדת.......... פאשמינה שלי............

t a m n u n a

New member
מגי עזבי אותך מהנחשים../images/Emo110.gif

שלא לעניין הנ"ל, מתייחסת לספור המדהיםםםםםם שלך ושל בן-אהרון.... האם המקריות עולה על כל דמיון? או הדמיון עולה על כל מקריות?....תחליטו אתם.... עשיתם אותי מתרגשת מאד וכשתמנונה מתרגשת מיד עיניה מתמלאות דמעות כן! גם במעמקי הים זה קורה........וכל הדגים, הכרישים והברקודות שאלו איך איך זה יכול לקרות......אמרתי יש דוקומנטים ......

אנירמי

New member
זאב על החוף

שני נערות שני נערות כה חמודות הן אינן יודעות כאן בחוף הכל יכול ליקרות הזאב הרע משוטט החוף לוטש עיניים מלקק את השפתיים למראה גופם המבשיל שני נערות מבית שמש באו לתל אביב לתפוס קצת שמש הן אינן יודעות כאן בחוף הכל יכול לקרות הז...

למעלה