זאבים עליך....

t a m n u n a

New member
זאבים עליך....../images/Emo110.gif

לא יכולה יותר.....כל הלילה חלמתי על הזאבים האלה.....מגיייייייייייי גרשי אותם, את בתור מנהלת פורום יכולה הכל!!!!!!!!!

תמנונונת מה לך ולזאבים???

זאבים יודעים לשחות? נו אז... איך יגיעו אלייך? איך???? הא?????? ,,, ,,,, ,,, בעצם מה אני יודעת, אולי זאבין יודעים לשחות ככלבים... אבל מה אני יודעת? (

Sודית

New member
ועוד משולמגי.....

למה את כל הזמן שולחת אותנו לצ´אט??? שם למעלה באטג ליין....את לא רוצה אותנו פה??? כל פעם אני חושבת שהולכת לקרוא משו חדש.... ונאדה....שוב ושוב....בואו לצ´א....אז את באה או מה??? סודית לא.

t a m n u n a

New member
סודיתוששששש את שיודעת../images/Emo110.gif

הכל מגי שולחת אותנו לצ´אט היא פוחדת שהזאבים יטרפו אותנו ולא יהיו לה קליינטים כאן בפורום....הא? סודית לא חשבה על זה!!!!!!!!!!

Sודית

New member
מאיפה לך הרעיון, שאני יודעת הכל....

סודית לא יודעת שוּן-דבר.

t a m n u n a

New member
חונהההההההה את בכלל../images/Emo110.gif

בסכנה...ועוד לפני השייט שלך בקריביין.....מגי יושנת ומשאירה אותנו בדד טרף לזאבים.. יום טוב לכולנו וגם לאיב......שאיזה מזל היה לה....

t a m n u n a

New member
טומי שאלה לי אליך../images/Emo110.gif

אתה יודע אולי מה ההבדל בין אשה למאהבת?

t a m n u n a

New member
לא טומי הפעם ../images/Emo110.gif

לא מדובר בכסף...... אז ההבדל בין אשה למאהבת.........."יום ולילה........." אהה..........

magy

New member
../images/Emo184.gifבמקום זה....../images/Emo184.gif

נמחקה הודעה של ייצור בשם "אולג" שיצא בביטוים מכוערים כלפי טומי........ בפעם הבאה.........אולג ייחסם.......

t a m n u n a

New member
ברבורה את לא יודעת../images/Emo110.gif

עד כמה אני אוהבת זיקוקים..........שיהיו זיקוקים מכל המינים אהה......

שרונהה

New member
ברבורה.....ממש זיקוקי די-נור

התעקשתי להקליק מהר ולמלא הכל אור......... נו לפחות כאן.......

tsiporganeden

New member
חונה יקירתי אני מכירה זאבים

מהלכים על שניים, הם בדרך כלל יודעים לאכול, לשחות, לנהוג ועוד ועוד ועוד מה שעושים בני אדם

magy

New member
נונה........הביטי בפינה השמאלית של

הדף......כל עוד "כיפה אדומה" מסתובבת שם..... תמיד יהיו זאבים בסביבה...... היא לא תמיד "כיפה" ולא תמיד "אדומה"..... מדי פעם היא גם "זאב".......במסווה של כיפה אדומה הזאב, בעצם די תמים, רואה אדום..........ורודף...... אם כיפה אדומה היתה רצה מספיק מהר.......הזאב היה מוותר. אבל היא כיפל´ה, בכלל לא בורחת.....היא הולכת כל כך לאט שהזאב אפילו לא מתאמץ לתפוס אותה....... היא עושה דאווינים של בורחת כמו שלימדו אותה בבית... ואז מגיע הזאב....... לפעמים נדמה שהזאב הוא בכלל כבשה ......עם תחפושת, וכיפלה.... רודפת אחריו.... ואחר כך צועקת.........."זאב זאב" אם לא היו "כיפות, לא היו זאבים" מחשבות של בוקר .....לא ברור.......

למעלה