ז´וסטין פרנק

elieshed

New member
ז´וסטין פרנק

בימים אלה מתקיימת בהרצליה תערוכה של האמנית והמכשפה הידועה ז´וסטין פרנק . חוקר האמנות רועי רוזן פירסם לאחרונה ספר על חייה של פרנק בשם "זיעה מתוקה " בהוצאת בבל אך למרבית הצער הוא הסתיר את הדברים החשובים באמת בחייה ובראשם את הקשרים שלה עם כישוף שחור . ועל כך ראו ביתר פירוט :

simba00

New member
כמה דברים...

א´ תודה רבה לך שפרסמת את זה כאן!!! ב´ איפה מתקיימת התערוכה?? ג´ דיי להזכיר את המכתבים האלה של לאבקראפט הוא לא ידע מה הוא יודע!!

לא הבנתי למה את מתלונן

על איזכורו של לאבקראפט. הרי לאבקראפט עצמו טען כי המציא את רוב הדברים ושילבם בכתביו בכדי לתת להם "אווירה אותנטית". קו זה גם מתגלה במכתבים שמזכיר אלי אשד במאמרו.

elieshed

New member
התערוכה נפתחה אתמול

במוזיאון הרצליה תחת השם "ז´וסטין פראנק -רטרוספקטיבה". כל מי שמעוניינים לראות אמנות כישופית במיטבה מוזמנים ללכת לשם.

simba00

New member
אני לא יודע כמה אמיתים המכתבים הנ"ל

תשמע יכול להיות בהיו כל הזמן חלומות ש"סיפרו" לו על זה והוא פשוט לא זכר אותם!! אבל אני מאמין שאו שהמכתבים פיברוק או שהוא פשוט לא ידע כמה הוא יודע... ואני לא אמשיך את הוויכוח אז כאן כי זה עניין של אמונה אישית שלי... אלא אם כן יש משו שינער אותי מהאמונה הזאת...

elieshed

New member
התפיסות המיסטיות של ז´וסטין פראנק

כל מי שמתעניין בחומר נוסף על התפיסות המיסטיות שעומדות בבסיס עולמה ושיטת הכישוף של ז´וסטין פראנק מוזמן לעיין בקישור המצויין הזה:

למעלה