מה הקשר?!?!?!?!?!?!?!?!
ו ורוד עם נצנצים New member 30/11/11 #30 אוהבת /לא אוהבת - זו שאלה אחרת. הבחור בכלל לא הכיר אותו... טוב, אולי זה קשור למקום גאוגרפי..
ו ורוד עם נצנצים New member 30/11/11 #33 או שהרדיו לא שידר את הג'ינגלים שלהם באיזור הדרום. גיזענים בריבוע!
ד דרוש שם New member 30/11/11 #34 לאריק, תביא תמונה טובה של facepalm התשובה ל "מה הקשר"->בירה נשר היא "מה הכוונה"-> בירה לבנה!!! מה קשור זקנה או גיל?!?!?!?!?!?
לאריק, תביא תמונה טובה של facepalm התשובה ל "מה הקשר"->בירה נשר היא "מה הכוונה"-> בירה לבנה!!! מה קשור זקנה או גיל?!?!?!?!?!?
ו ורוד עם נצנצים New member 30/11/11 #37 חשבתי ששאלת ברצינות מה הכוונה ושאתה לא מכיר את זה. ואז חשבתי שאתה לא מכיר את זה כי אתה צעיר וגם לא אומרים את זה היום... טעות. מנהלת - תמחקי בבקשה את ההודעה שלי עם כל השרשור שהתפתח אח"כ! אה, אני המנהלת. טוב, לא חשוב...
חשבתי ששאלת ברצינות מה הכוונה ושאתה לא מכיר את זה. ואז חשבתי שאתה לא מכיר את זה כי אתה צעיר וגם לא אומרים את זה היום... טעות. מנהלת - תמחקי בבקשה את ההודעה שלי עם כל השרשור שהתפתח אח"כ! אה, אני המנהלת. טוב, לא חשוב...
י ילדת הסוכר המרחף New member 1/12/11 #40 ובכן, אנחנו עובדים על זה הזמינו אותנו מקבוצת קריאה קווירית בבן גוריון להעביר פעילות. זה כרגע עוד בתהליכים של להקבע ויינתן תאריך מדוייק בהמשך - אבל אנחנו עובדים על להביא את הסרט והפעילות גם לנגב ^^
ובכן, אנחנו עובדים על זה הזמינו אותנו מקבוצת קריאה קווירית בבן גוריון להעביר פעילות. זה כרגע עוד בתהליכים של להקבע ויינתן תאריך מדוייק בהמשך - אבל אנחנו עובדים על להביא את הסרט והפעילות גם לנגב ^^