ו... עוד הקרנה!

אז... מה קורה בקרוב?

פעילות בחוש"ן, ת"א ביום חמישי בשבוע הבא (1/12) אני מעבירה פעילות למתנדבי חוש"ן במרכז הגאה בת"א. מי שרוצה לבוא, כמובן, מוזמן - רק ליידע אותי מראש, כדי שאוכל ליידע את אנשי חוש"ן שייתכן ויצטרפו אנשים
הנוכחות של א-מיניים נוספים בפעילויות האלה מצוינת וממש מוסיפה לאווירת הקהילה - אז תרגישו חופשי! להוראות הגעה מדויקות (גם בתחבורה ציבורית) - ניתן לפנות אליי במקרה הצורך. אפשר או לשרשר הודעה לפה, או לכתוב לי במסר אישי או לפנות אליי בכתובת האימייל [email protected] הקרנת סרט דוקו בבית הפתוח, ירושלים בנוסף, ביום שני ה12/12 בשעות הערב תתקיים הקרנה בבית הפתוח בירושלים (המרכז הגאה של העיר) של הסרט הדוקומנטרי על א-מיניות. אחרי ההקרנה יהיה זמן לשאלות ותשובות, ופה אני רוצה לשאול אם יש מישהו שרוצה להצטרף! אני בטוח אגיע, ונצנצית יקירתנו מבררת את העניין - אבל אשמח לשמוע אם עוד מישהו מעוניין
מה שכן, אנחנו רוצים כבר ממש בקרוב להוציא פרסום בקרב הבית הפתוח אודות ההקרנה - יחד עם שמות המשתתפים בשאלותשובות. אז אם מישהו מעוניין, הכי טוב אם תיידעו אותי ממש בימים הקרובים, בערך עד הסופ"ש. אני מניחה שלא תהיה בעיה להצטרף גם אח"כ במפתיע, למי שמחליט מאוחר יותר - אבל כמה שיותר מוקדם יותר טוב. ניתן לפנות אליי באותם האופנים שציינתי - אפשר או לשרשר הודעה לפה, או לכתוב לי במסר אישי או לפנות אליי בכתובת האימייל [email protected] המשך שבוע מהמם לכולם!

יום שני זה יום שבו אני לא קיימת עבור שאר העולם, פרט לבנות שלי
אז אני לא אגיע. חמישי הקרוב אני כעקרון גם לא יכולה (מאותה סיבה), אבל אולי אצליח להחליף 'משמרות' עם אבא שלהם. (מה שבלתי אפשרי ביום שני) אם זה יסתדר אני אגיע. כל הכבוד על העשייה, מקווה שיהיו כאלה שיוכלו לבוא.

queen helen

New member
כל הכבוד!

לא בטוחה שאני אגיע (בין השאר כי עדיין לא יצאתי מהארון, ואין לי מושג את מי אני אפגוש שם), אבל מחזיקה לך אצבעות!

p019

New member
בהצלחה

אני אודיע לך אם אני אוכל להגיע לחושן

ו... עוד הקרנה!

היי חברי פורום יקרים, דבר ראשון, אני רוצה להתנצל על כך שאני רק נוחתת ומודיעה הודעות לאחרונה, אני ממש עסוקה ואין לי המון זמן להשקיע בפורום. אני מתנצלת!
א-ב-ל - רציתי לעדכן את כל הצפוניים בפורום שעומדת להיות הקרנה של הסרט הדוקומנטרי בחיפה! הפורום החיפאי - שהוא המרכז הגאה של חיפה, אם אינני טועה - ייארח אותנו ביום ראשון, 8.1.12, ב19:00 בערב להקרנה של הסרט הדוקומנטרי ודיון שיתרחש אחריו. מי שרוצה לבוא - יותר ממוזמן

שימו לב - בוטלה פעילות השבוע, 1/12!

בעקבות מיעוט נרשמים בוטלה הפעילות בחוש"ן נכון לעכשיו
יכול להיות שיביאו אותי לקראת הקיץ, אבל כרגע אין פעילות. לא נורא, בכל מקרה זו היתה פעילות שניה בארגון. את הכניסה הראשונית למודעות כבר עשינו, וזה חשוב
נחכה לראות מה יהיה לקראת הקיץ!

אהבתי את השמירה על האופטימיות

אולי גם לי יהיה יותר זמן בקיץ.. אולי.. אגב, אני לא זוכרת אם ספרתי לך או לא, אבל ההרצאה הקודמת שלך כבר נתנה את אותותיה. אני מכירה משהי שמתנדבת במרכז לנפגעות תקיפה מינית והיא ספרה לי שמישהו מחוש"ן הגיע לתת להם הרצאה על האוכלוסיה הגאה. הם הסביר בהתחלה על הסוגים השונים של הנטיות ואז היא הוסיפה: ויש גם כאלה שלא נמשכים לאף אחד. א-מיניים. (טחנתי לה את הנושא כ"כ הרבה שהיא הפכה להיות שגרירה שלנו
) ואז הוא ענה לה: שכן ושזה חדש להם. שהעבירו להם הרצאה. לאורך כל ההרצאה שלו היא כל פעם הוסיפה לו את הקטגוריה הזו עד שבסוף הוא התחיל להוסיף אותה לבד
אז הנה, כמה כיף לראות איך דברים שעושים מכים גלים? את יכולה לתפוח לעצמך על השכם.
ואני בטוחה שזה היכה הרבה גלים שאנחנו אפילו לא מודעים להם.

דרוש שם

New member
בורגר, חשבתי שבבית ספר למחשפים לומדים קריאה

הפעילות שבוטלה היתה ל1 בדצמבר, לא ל8 (מי שבוטלה היא הפעילות בתל-אביב לא בחיפה)

דרוש שם

New member
מכשפים!!! לא מחשפים

ככה זה כשכותבים מערך הדרכה על בניית מחשבים , ומגיבים להמבורגר בו זמנית.....

אני מקווה מאוד מאוד מאוד להגיע להקרנה בחיפה

זה עוד רחוק, אז קשה לי לומר מה יהיה עד אז.. ציינתי לי ביומן בכל מקרה. מה שכן, אין לי מושג איפה זה המרכז הגאה בחיפה. את יכולה לתת כתובת? אגב, זה יוצא בדיוק יום ההולדת של הבת שלי

באיזה שעה זה ביום 1/12?

חשבתי לנסוע לת"א לחנות הקומיקס האהובה עלי, אבל רק אם זה אחרי שעות העבודה

למעלה