ילדת הסוכר המרחף
New member
אז... מה קורה בקרוב?
פעילות בחוש"ן, ת"א ביום חמישי בשבוע הבא (1/12) אני מעבירה פעילות למתנדבי חוש"ן במרכז הגאה בת"א. מי שרוצה לבוא, כמובן, מוזמן - רק ליידע אותי מראש, כדי שאוכל ליידע את אנשי חוש"ן שייתכן ויצטרפו אנשים
הנוכחות של א-מיניים נוספים בפעילויות האלה מצוינת וממש מוסיפה לאווירת הקהילה - אז תרגישו חופשי! להוראות הגעה מדויקות (גם בתחבורה ציבורית) - ניתן לפנות אליי במקרה הצורך. אפשר או לשרשר הודעה לפה, או לכתוב לי במסר אישי או לפנות אליי בכתובת האימייל [email protected] הקרנת סרט דוקו בבית הפתוח, ירושלים בנוסף, ביום שני ה12/12 בשעות הערב תתקיים הקרנה בבית הפתוח בירושלים (המרכז הגאה של העיר) של הסרט הדוקומנטרי על א-מיניות. אחרי ההקרנה יהיה זמן לשאלות ותשובות, ופה אני רוצה לשאול אם יש מישהו שרוצה להצטרף! אני בטוח אגיע, ונצנצית יקירתנו מבררת את העניין - אבל אשמח לשמוע אם עוד מישהו מעוניין
מה שכן, אנחנו רוצים כבר ממש בקרוב להוציא פרסום בקרב הבית הפתוח אודות ההקרנה - יחד עם שמות המשתתפים בשאלותשובות. אז אם מישהו מעוניין, הכי טוב אם תיידעו אותי ממש בימים הקרובים, בערך עד הסופ"ש. אני מניחה שלא תהיה בעיה להצטרף גם אח"כ במפתיע, למי שמחליט מאוחר יותר - אבל כמה שיותר מוקדם יותר טוב. ניתן לפנות אליי באותם האופנים שציינתי - אפשר או לשרשר הודעה לפה, או לכתוב לי במסר אישי או לפנות אליי בכתובת האימייל [email protected] המשך שבוע מהמם לכולם!
פעילות בחוש"ן, ת"א ביום חמישי בשבוע הבא (1/12) אני מעבירה פעילות למתנדבי חוש"ן במרכז הגאה בת"א. מי שרוצה לבוא, כמובן, מוזמן - רק ליידע אותי מראש, כדי שאוכל ליידע את אנשי חוש"ן שייתכן ויצטרפו אנשים