ותודות....

הילית*

New member
ותודות....

קודם כל לגן האמנים על שרות מקצועי ואדיב. הלכו איתנו לאורך כל הדרך גם לפני החתונה וגם במהלכה. באוכל היה נהדר, השרות של המלצרים היה יוצא מהכלל (אנשים ניגשו ואמרו לנו את זה) ויותר מכל אני רוצה להודות ללימור, שהתגלתה כאישיות מקסימה, כאדם שפשוט כייף איתו, מקצועית בצורה מדהימה, איכפתית ותמיד עם חיוך על הפנים. אחת ששמה לב לפרטים קטנים כגדולים...(אח"כ נזכרתי ששכחנו להצטלם איתה ועל כך חבל לי..)
לעמית קורן מאינפיניטי- תקליטן מקצועי ומקסים שהצליח להביא לרחבת הריקודים גם אנשים שלא רוקדים בדרך כלל ועשה שמח
לסגנון, שעיצבו לנו את החופה ואת הזר המקסים שלי (אח"כ הצטערתי שלא השארתי לי אותו) וגם תלו עששיות על העצים (השגעון הפרטי שלי...) גיל טייכמן- גשר תאורה
ליובל קרייתי על הטבעות
סיגל שגב על הצילום (אני מתה כבר לראות את התמונות)
למי שעצבה לי את השיער- דניאלה ממספרת אילן מרגלית ממרום נווה. עשתה בסופו של דבר בדיוק מה שרציתי מאפרת- אופירה שעשתה עבודה נהדרת. האיפור לא ירד כל הערב לשני בני משפחה שהקליטו באולפן שני שירים בביצוע מיוחד שלהם ורקדנו לצלילהם במהלך הערב (וזו היתה הפתעה מוחלטת) ואחרון חביב המון המון
ליאיר ז´רמון מעצב השמלה שלי- קיבלתי המון מחמאות על השמלה ועל התאמתה אליי, הייתי מתחתנת בה שוב...וחוץ מזה שהיחס לאורך כל הדרך היה נהדר... (חבל שאין לי עוד אחות- אמא שלי אומרת שהיא הייתה עושה רק אצלך) ולכל האורחים ומעל לכל לבני המשפחה- ההורים, האחים
וגם אני רוצה להודות לישראל, בן זוגי היקר, שסבל את כל הרצונות הקטנים שלי (מקווה שגם הצלחנו להגשים חלק מהרצונות שלך....)

שירי71

New member
הילית את יכולה לספר על התסרוקת שעשי

שעשית? הלכת עם פזור או לא? והאיפור, לא היה צריך לתקן אותו?

הילית*

New member
לשירי71,

אז ככה, לגבי השיער- הלכתי עם שיער פזור. עשיתי תלתלים חצי פתוחים והרימו לי קצת את השיער בסיכות מיוחדות ויפות שקניתי במיוחד באור לכלה- סיכות מקריסטל אי בי, שהשתלבו מאוד יפה עם חלק מהאבנים בשרשרת שלי ועם העגילים הצמודים שהלכתי איתם. התסרוקת לא זזה כל הערה (ותאימיני שאני השתוללתי...). אם תרצי פרטים על מעצבת התרוקת אני אשמח לתת, אבל בכל מקרה אני מאוד ממליצה ללכת על תסרוקת נסיון א מ י ת י ת, רק כך רואים מה מתאים...שווה כל אגורה.. לגבי האיפור- האיפור לא ירד כל הערב. לקחתי איתי מכחול מיוחד לשפתיים עם מכסה ועליו המאפרת שמה לי מהאודם ודרך אגב לא תיקנתי את האיפור בכלל. עד החופה השתדלתי לא לאכול או לשתות כלום ואם כבר שתיתי עשיתי זאת עם קש כדי לא לקלקל את האודם. השתדלתי מאוד שלא ינשקו אותי עם אודם וזאת ע"י נשיקות באויר... וגם הלכתי לפני החופה עם זר ועם של (שגם שימש בצורה אחרת בזמן החופה ככיסוי לכתפיים)

שירי71

New member
וואו הילית נשמע מעולה

והשיער שלך בטבעי הוא די חלק נכון? והאדום לא ירד? לא היית צריכה לתקן? מאד חשוב לי לדעת... והשיער, לא היה חם לרקוד עם פזור? אני שואלת כי אני מאד רוצה לזור אך חוששת שאמות מחום ואזיע

הילית*

New member
לשירי

השיער שלי בטבעי נוטה לחלק, אם כי הוא לא לגמרי חלק. אני לא אגיד לך שהאודם נשאר כמו בתחילת הערב אבל הוא נשאר באופן חלקי עד סוף הערב ומבחינתי זה היה בסדר גמור. העיקר היה שהוא ישאר שלם עד סוף החופה. ולא היה לי יותר מדי חם. הרגשתי שאני מזיעה קצת בגוף מהריקודים. לגבי השיער, היה לי מאוד מאוד חשוב להיראות טבעית ולהיראות אני ובאמת ככה נראיתי. כולם אמרו לי שאני נראית ממש יפה וגם כל כך אני... וזה הכי חשוב

*שיר

New member
הילית, אופירה אומרת שהיית יפהפייה

וקרנת מאושר ופשוט זהרת!! היו לה ממש דמעות של אושר בעיניים כשהיא סיפרה לי על זה!!! (וגם על שאר הסיפור) איך שמחתי לשמוע את זה!! ודרך אגב, שוב היה ממש כיף אצלה!

הילית*

New member
איך אני מתרגשת לשמוע את זה...

נורא הצטערתי שהיא לא הצליחה להגיע לחתונה. דרך אגב גם הטיפול 4 ימים לפני החתונה היה גדול. היה לי נורא כייף אצלה...

*שיר

New member
כן, היא סיפרה לי ../images/Emo13.gif

שהיית עם אמא שלך ושאמא שלך תפסה שלווה רק מלראות אותך נרגעת כלכך.... טוב, בקרוב אצלי... עוד 3 שבועות!! זה באמת היה נחוץ אתמול, שעתיים הפנאן האלה, אחרי כל הריצות המטורפות ואחרי השוקי המגעיל הזה... לזה התכוונתי כשדיברתי להקיף את עצמי בבעלי מקצוע נחמדים...

למעלה