ותודות....
קודם כל לגן האמנים על שרות מקצועי ואדיב. הלכו איתנו לאורך כל הדרך גם לפני החתונה וגם במהלכה. באוכל היה נהדר, השרות של המלצרים היה יוצא מהכלל (אנשים ניגשו ואמרו לנו את זה) ויותר מכל אני רוצה להודות ללימור, שהתגלתה כאישיות מקסימה, כאדם שפשוט כייף איתו, מקצועית בצורה מדהימה, איכפתית ותמיד עם חיוך על הפנים. אחת ששמה לב לפרטים קטנים כגדולים...(אח"כ נזכרתי ששכחנו להצטלם איתה ועל כך חבל לי..)
לעמית קורן מאינפיניטי- תקליטן מקצועי ומקסים שהצליח להביא לרחבת הריקודים גם אנשים שלא רוקדים בדרך כלל ועשה שמח
לסגנון, שעיצבו לנו את החופה ואת הזר המקסים שלי (אח"כ הצטערתי שלא השארתי לי אותו) וגם תלו עששיות על העצים (השגעון הפרטי שלי...) גיל טייכמן- גשר תאורה
ליובל קרייתי על הטבעות
סיגל שגב על הצילום (אני מתה כבר לראות את התמונות)
למי שעצבה לי את השיער- דניאלה ממספרת אילן מרגלית ממרום נווה. עשתה בסופו של דבר בדיוק מה שרציתי מאפרת- אופירה שעשתה עבודה נהדרת. האיפור לא ירד כל הערב לשני בני משפחה שהקליטו באולפן שני שירים בביצוע מיוחד שלהם ורקדנו לצלילהם במהלך הערב (וזו היתה הפתעה מוחלטת) ואחרון חביב המון המון
ליאיר ז´רמון מעצב השמלה שלי- קיבלתי המון מחמאות על השמלה ועל התאמתה אליי, הייתי מתחתנת בה שוב...וחוץ מזה שהיחס לאורך כל הדרך היה נהדר... (חבל שאין לי עוד אחות- אמא שלי אומרת שהיא הייתה עושה רק אצלך) ולכל האורחים ומעל לכל לבני המשפחה- ההורים, האחים
וגם אני רוצה להודות לישראל, בן זוגי היקר, שסבל את כל הרצונות הקטנים שלי (מקווה שגם הצלחנו להגשים חלק מהרצונות שלך....)