כן אחמ, ואיזה שיער? XD
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 3/8/06 #39 ../images/Emo66.gif זה לא *כזה* מצחיק... פשוט נשלח לי באמ וספיר - סליחה שאני עושה לך עבודה, אבל בבקשה תמחקי
../images/Emo66.gif זה לא *כזה* מצחיק... פשוט נשלח לי באמ וספיר - סליחה שאני עושה לך עבודה, אבל בבקשה תמחקי
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 3/8/06 #36 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif איך אני אמורה להצליל את השיער הזה? הסבר, תמונה, טיוטוריאל, משהו? |נואשת| -בייס מאי- קנדי -נא לא להתייחס לשאר החלקים
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif איך אני אמורה להצליל את השיער הזה? הסבר, תמונה, טיוטוריאל, משהו? |נואשת| -בייס מאי- קנדי -נא לא להתייחס לשאר החלקים
M morusha New member 3/8/06 #42 איזו חצאית יותר נכונה מבחינת ההצללה?? אני רוצה שהבד יהיה נופל לכיוון ימין ואני לא ממש מצליחה להגיע להצללה נכונה..
איזו חצאית יותר נכונה מבחינת ההצללה?? אני רוצה שהבד יהיה נופל לכיוון ימין ואני לא ממש מצליחה להגיע להצללה נכונה..
T tamaguchi girl New member 3/8/06 #48 ../images/Emo89.gifאולי יותר משהו כזה?../images/Emo26.gif ירוק- צל צהוב- אור [אגב, השמלה מקסימה ]
ש שושה היפיופה New member 4/8/06 #61 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo128.gif השני משמאל הכי יפה . :] [אנחנו נשגע אותך, הסתבכת איתנו]
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo128.gif השני משמאל הכי יפה . :] [אנחנו נשגע אותך, הסתבכת איתנו]
O o0Invisible0o New member 4/8/06 #62 ימין.../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif גם השני משמאל ממש טוב אבל..
ר רחלי03 New member 4/8/06 #64 אם תשאלו אותי זה רעיון גרוע לבקש מאחרים להגיד מה הכי מוצא חן בעינהם- במיוחד אם יש 4 גרסאות. כל אחת תגיד משהו אחר... מדברת מניסיון. וחוץ מזה- אני הכי אהבתי את השנייה מימין, לפי דעתי הכי נכונה.
אם תשאלו אותי זה רעיון גרוע לבקש מאחרים להגיד מה הכי מוצא חן בעינהם- במיוחד אם יש 4 גרסאות. כל אחת תגיד משהו אחר... מדברת מניסיון. וחוץ מזה- אני הכי אהבתי את השנייה מימין, לפי דעתי הכי נכונה.
צ ציקיטהבוניטה New member 3/8/06 #45 למישי יש טיוט להדפסים? זה יכול ממש לעזור לי!!! כל טיוט כלשהוא שמסביר איך לעשות....