זכרתי את זה..תודה זכרתי שהיו כמה טיוטים לזה אבל לא מצאתי תודה!!
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 3/8/06 #55 ../images/Emo66.gifזה נראה מאוד שימושי, אבל לא הבנתי כלום משהי יכולה להסביר לי?
8 8ar8ie New member 3/8/06 #47 עזרה:[ איך מצלילים כזאת מן שמלה? נראה לי ששכחתי איך עושים דוליז. (בייס אי קנדי) ל sillyputty תודה על העזרה:] אבל זה לא בדיוק מה שאני מחפשת... משו יותר זורם כזה:|
עזרה:[ איך מצלילים כזאת מן שמלה? נראה לי ששכחתי איך עושים דוליז. (בייס אי קנדי) ל sillyputty תודה על העזרה:] אבל זה לא בדיוק מה שאני מחפשת... משו יותר זורם כזה:|
S shmeksit New member 4/8/06 #63 אפשר פלטה שחורה עם 7 גוונים? תודה ^_^ מקווה שיקפוץ... 12345678910 ואממ זה יחסית דחוף
S shi66 New member 4/8/06 #65 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו דחו"ף בבקשה זה דחו"ף מישהו יכול לצייר לי גולגלת? סתם בחפיף שכחתי כבר איך מציירים .. בבקשה כמה שיותר מהר, תודה
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו דחו"ף בבקשה זה דחו"ף מישהו יכול לצייר לי גולגלת? סתם בחפיף שכחתי כבר איך מציירים .. בבקשה כמה שיותר מהר, תודה
P p r i n c e s s t New member 4/8/06 #67 עזרה!!!! ;;;;;; דחוף!!! מאיפה הבייס הזה? ואם כבר תנו לי בבקשה קישור *-*