ושוב

asafgery

New member
שיט../images/Emo70.gif

פספסתי משהו? למה לא מגלים לי כלום?

asafgery

New member
אופס, חשבתי שאני בפורום תקשור ../images/Emo13.gif

קטעים איתי, השעה המאוחרת... חשבתי שגברברי פורום תקשור מטרידים את נשות הפורום - התפתחות מענינת
. קורה, אל תקחי אישית, יש ויש. עדיין אני סבור שמיניות ומראה הם חלק ממך לא פחות מאופייך ושאר מאפייניך. יש גברים שטחיים ויש מעמיקים בדיוק כמו שיש נשים שטחיות ויש מעמיקות.

רגע..גברברי הפורום?

את טוענת שהם משמימים..משעממים..חוזרים על עצמם..רוצים רזומה ומידות גוף על השיחה הראשונה? ואחרי כל מה שקונדו קוקו מעבירה אותם סידרת חינוך..הם עדיין לא השתנו? יעני..אין חיזור? באמת לא יפה קוקו..תתחילי עם קצת תיזוזים..

Revolter

New member
כנראה גם את לא משהו

את מבקשת גבר שיחזר ויחמיא. על מה יחמיא ולמה שיחזר אם הוא לא יודע מי את ואיך את? בשביל שגבר יחזר ויחמיא הוא צריך קודם לרצות אותך. איך ירצה אם הוא לא יודע מי את? מה? בגבר יש כפתור חיזור? עברו הימים שאישה תשב רגל על רגל, תענפף בעיניה והגברים יסובבו אותה נוטפי ריר. מדמיין את עצמי בנעלי אותו גבר איתו שוחחת. מנטלית את לא מסקרנת במיוחד (אם לשפוט על בסיס ההודעה) כנראה גם לא יפה במיוחד (אחרת לא היית מזדעקת) לא רואה סיבה מיוחד לחיזור. הכרות וחיזור זה משחק של שניים. זה ריקוד של ביחד. את רוצה מישהו שווה? תלמדי לרקוד.

אחחח

חוזרת לימים האלה...
מרפסות גן חדרי אוכל ענקיים פסנתר רגל על רגל לחיים אדומות קרינולינות שמשיות מחוכים מבטים... עפעופים... ממממ

שירלי6

New member
תשובה מסכנה.

יש גברים מנומסים ואדיבים תמיד. לא משנה מה תתני להם בתמורה. הוא יהיה אדיב במכולת, בדואר, בתור לתחנת דלק לא רק בגלל שהוא רוצה אותי!!!

צד אפל

New member
תסלח לי

גבר שבשיחה ראשונה שואל אותך שאלות כאלו, לא שווה את ההתייחסות שלך אליו נקודה, הרבה סימני קריאה, קצת הבנה של ההודעה אולי התשובה היית שונה

../images/Emo13.gif תשובות לשאלתך אין לי

רק שנזכרת בתקופה, לפני מספר שנים שהייתי מנהלת את אותן שיחות. כל שיחה היתה הרפתקאה קטנה. שיחות שהיו מהסוג שאת מתארת כאן לא עברו את המשפט השלישי ונמחקו מהזכרון. אבל היו הרבה שיחות, שזרמו בכיף, בלי מטרה. סתם באופן אסוציאטיבי. נושא גרר נושא, שגרר בדיחה, שגרר ציטוט משיר, שאחריו הגיעו שיתוף בחוויה אישית ועוד ועוד. עם המון הומור, עם קריצות שובבות, עם פרצי רגש , עם גילויים ווידויים. מתוך המקום של שני זרים שנפגשים ומשוחחים פתאום ללא שום עכבות (בחסות מסך המגן של הוריטואליה) את יכולה לגלות המון על עצמך. פתאום להשאל משהו שאף פעם לא נשאלת, לספר משהו שאף פעם לא סיפרת... יש בזה קסם מסוים. תא וידויים הדדי, קראתי לזה... אולי, רק אולי, אם תגיעי לשיחות מתוך מקום של סקרנות והרפתקנות... תחסחכי לעצמך כמה ערבים מייאשים. אגב, חלק מהאנשים שכך פגשתי, הם אנשים שהפכו לחברים של ממש ומלווים אותי עד היום. מי בחיים ה"אמיתיים" ממש, שהפכו לבני בית, ומי רק בשיחות, אבל שיחות שכל אחת בפני עצמה היא מתנה. בהצלחה בהמשך הדרך ושתהני לך מהנוף.

צד אפל

New member
אוקצור

אז יש לך חזה גדול או לא ? מוצצת ? סתם כך לרקע כללי, גבר אנונימית כנראה שפגשת את הגברברים הלא נכונים, יש גברים ויש גברים,

מכל התגובות

חושבת שלימונדה היחידה שירדה לסוף דעתי.... לא, אני לא מדברת על היכרות ופגישה face to face כך שהמשפטים בסגנון "מה שאת משדרת זה מה שתקבלי" לא ממש רלוונטיים פה. מדברת על היכרות בצ'ט או באתר היכרויות. גם פה, אין לי בעיה עם מי שיצהיר שהוא מחפש סטוץ, מפגש חד פעמי.. נפלא ונהדר לפעמים. אבל כשגבר שמצהיר על עצמו שמחפש קשר רציני שואל אותך במשפט השלישי בשיחה אם את מגלחת זה משאיר אותי פעורת פה.... וכמו שלימונדה כתבה, פשוט לוחצת על האיקס. אגב רוולטר, למרות הביקורת הקטלנית נוטה להסכים עם חלק מדבריך. אכן חיזור הוא משחק לשניים. אבל תגיד לי, לו רצית לקשור קשר אמיתי עם אשה, היית רוצה שתרצה אותך בזכות גופך השרירי או בזכות החכמה שלך, השנינות, הצחוק? אחרי שהאקסטזה הראשונית עוברת, מה בעצם נשאר שם? אישית, מעדיפה להכיר ראשית את האדם שמאחורי הניק, אחר כך לבדוק את אורך הזין שלו!! יש לי עוד הרבה מה להגיד בנושא אבל רצהההה לעבודה. עוד אשוב!

מזל חי

New member
לפחות לא כואב לך כמו בשעווה../images/Emo8.gif

תשמעי לא קראתי הכל כי אני אאחר לעבודה בעצמי.. אבל קראתי את תגובתך כאן ורציתי רק להגיד לך שיש אנשים שאפילו לא ממלאים את הכרטיס בעצמם. אתמול שאלתי מישהו שפנה אליי והערתי לו על משפט שכתב והוא אמר לי "עיזבי תמחקי מה קראת שם זו בכלל ידידה שלי כתבה בשבילי,.. אבל חושבת שאת צודקת גם קצת כאן לפעמים אנשים כותבים בדיוק את מה שהם חושבים שרוצים לקרא. ואחרים קוראים גם את מה שנוח להם לקרא. אגב כרטיסי אנינטרנט עם תמונה מבחינתי הם כמו דייט ומבט ראשון כך שאם גם נפגשים זה המבט השני..תופס או לא תופס..זה בטח לא השריר הזה או האחר..

אם ככה באמת לא הבנתי...

חשבתי שאת מיתכוונת שיחה פרונטלית ....והיתכוונת וירטואלית... אז כן...צודקת..אבל אין מה לעשות באמת קורה ...והרבה.. אל תיתייאשי לימונדה צודקת ...יצא לי גם דברים טובים האמת ..כן..זה כמו לחפש מחט בערימת שחת..אבל אין ברירה.. יש למדיה הזאת יתרונות והרבה חסרונות... אחד היתרונות הם שמיד כשמילה ראשונה לא מוצאת חן בעינייך את מיד בלחיצת כפתור "משגרת" אותו מחוץ לק"קופסא" שלך.. אל תהססי להישתמש במקש הזה...אצלי הוא כבר שחוק.... בהצלחה

Revolter

New member
גם וגם וגם וגם

אני יכול להרטיב (לכבוש) כל אחת עם המילים שלי, אבל זה חסר ערך בעיני אם לא אקבל את המבט המצועף שלה כשאבצע את נשיותה. לחזר זה קל. לומר את המילים הנכונות במקום הנכון. במידת העיניין הנדרשת, במידת הרגישות הנכונה. ליצור קרבה ועינין וסקרנות עם מילים זה משחק ילדים. זאת מיומנות נרכשת. ואני תלמיד טוב. זה כבר לא מרגש. תני לי תאווה ויצרים ואיבוד שליטה.

וודאי שבזכות גופי השרירי ! ../images/Emo141.gif

מי שמחפשת חכמה שנינות וצחוק, שתיקח לה עונה של "סיינפלד" בדיוידי.

בן הקשת

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

קוטל קנים
כמה הצחקת אותי עכשיו...

asafgery

New member
מעניין...

אצלי אין הפרדה בין מיניות לשאר התכונות. הפרדה כזאת נראית לי מאד מלאכותית. אני נמשך לאשה ממגוון סיבות - המראה שלה, הקול שלה, המיניות שהיא משדרת, האינטלקט, הרגישות, העומק, הריח, המגע. משיכה היא מכלול עצום. את מדברת על המדיום האינטרנטי. אני מסכים איתך ב100% שלשאול במשפט השלישי האם את מגלחת זה ממש ממש לא במקום. המדיום הזה מאד בעייתי מפני שהוא שולל מאיתנו את מגוון המסרים הבלתי מילוליים שמועברים בפגישת פנים אל פנים ולא פחות חשובים מתוכנה המילולי של השיחה. יכולה להיות לי שיחה מעולה עם מישהי ואז בפגישה מתברר שאנחנו בכלל לא בכיוון - אין משיכה מינית בגרוש. הכרתי מישהי שדוגלת בשיחה קצרה מאד במדיום הזה, מעבר לטלפון וגם שם שיחה קצרה רק כדי להתרשם מקולו של הצד השני שהוא נשמע שפוי, ופגישה. אני מאד אוהב את הגישה שלה. אולי כדאי גם לך לנסות אותה.

למעלה