ושוב

ושוב

אותן שיחות משמימות מאיפה, בת כמה? מינית? סקסית? איך את נראית? חזה גדול?? תגידו, איפה מתחבאים הגברים האמיתיים? אלו שפעם ידעו לחזר ולהחמיא... האם הפכנו בעיניכם לגושי בשר למכירה? כותבת בשם בדוי לאחר עוד ערב מייאש, עם גברברי הפורום הסליחה....

T i g e r R o n

New member
א נ ו נימית..

אז מה התשובה
כולם במתח... לא גושים ולא גדושות מי שעינו במלאות יסנן שדופות מי שעינו בגבוהות יפסול קטנטנות מי שעינו בציצקלעך שופעים ומלאים(יאמי) ידפדף מצומקים וכן הלאה... אלא אם כן הוא מחפש רק זיון וזו כבר סאגה אחרת..

טייגרון

רוצה מישהו שירצה לפגוש אותי בזכות מי שאני ולא בזכות מידת החזיה שלי. אולי אני לא מציאותית? חולמת בהקיץ? תמימה? אולי.... בינתיים לא מוותרת על החלום.

T i g e r R o n

New member
ושוב, א נ ו נימית

אחלה באמת אחלה והכל טוב ויפה אמה-מה
מבין (אך לא תמיד מקבל)גישה בלתי מתפשרת על מראה חיצוני. את יודעת..קנה המידה שלי פעם היה "האם אני אוכל להביא אותה הביתה להורים" היום זה אחרת.. פשוט תקסימי אותם בסופר או בתור בבנק זה עובד וזה בדוק

AA34

New member
נשמה זו את את זו שמשדרת את זה

אם לא תראי לאותם גברים את מה שאת משדרת אזי הם לא יחפשו ולא התכונתי לפגוע אולי את משדרת להם מיניות מבלי לשים לב
זו רק דעה שלי מאחל לך מכל הלב למצוא את מי שאת מחפשת
המלצה: לבנתים תהי אופטימית

d a n i e l s 5

New member
זה נורא מה שכתבת ....

זה כל כך נורא.....שזה מצליח לקומם אותי. איכססססססססססס

לא נעים לי לומר לך...

אבל איתי אף פעם לא התחילו עם מישפטי פתיחה כאלה, ואני ניראית טוב...מאוד אפילו אז אולי זה משהו שאת משדרת...בלי כוונה ובלי שאת רוצה.. אולי לבוש..אולי לא יודעת מה.. ושוב זה לא שאת מיתכוונת...אבל ליפעמים יש להם "תירגומון " משלהם אז אם זה מפריע לך תיבדקי שוב...

שירלי6

New member
הבנת הנקרא

היא מספרת על שאלות ששואלים לפני שפגשו אותה. מן משפטי פתיחה.

ערסlight

New member
הרומן הרומנטי

גברים הם עדה מעשית, מתענינים בפוטנציאל זיונים. זה משהו הגיוני להתחיל איתו. אם תציעי נתונים הולמים... יורידו לך את השמיים. נשמע כמו עיסקה סבירה, לא? האחרים אגב... מתעניינים בגברים אחרים או בסריגה. לא רוצה להיות אובייקט מיני? למה? אולי הגברים לא מעניינים אותך?

יורידו את השמיים תמורת נתונים ...

הולמים... יפה... מסביר את תעשיית נתוחי הפלסטיק המגלגלת מליונים...

מזל חי

New member
הרבה שטויות חחחח

כמה שאת צודקת! לכן אני לא מאמינה בהתכתבויות יתר.

למעלה